МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Леле , 9 яйца .... Това е супер вредно за здравето на човек 🙄
Момичета,  внимавайте

# 376
Simple Smile не, не е вредно. Благодаря за включването.

# 377
Ами не знам , още от дете знам , че повече от 3 яйца на ден не е добре да се ядат . Поне така са ми казвали родителите ми Rolling Eyes Някой ако е по - запознат нека да обясни . Мен лично повече от 3 яйца на ден ме е страх да ям
Доколкото знам с жълтъците трябва да се внимава . Белтъците може да се ядат без ограничения

# 378
На здрав човек, който яде по 9-10 яйца на ден за два дни нищо не би трябвало да му стане. Аз съм правила яйчен фаст три дни и съм наясно как ми действат яйцата. А тогава ги ядях и с доста повече мазнини от колкото сега.
На колко години си ?

# 379
На 27 съм .
И аз правя яйчени фастове по няколко пъти в месеца , но винаги ме е страх да изям повече от 3

# 380
Ми какъв фаст е това с три яйца на ден?
Не се страхувай, прочети има доста информация.

# 381
  • Варна
Здравейте дами,
Само ви дебна тук, без да пиша, та реших да поправя тази грешка. Изкарах 15 дни на моно, свалих 4.400 килограма, въпреки, че съм с ИР и Хашимото. За тези 15 дни, кожата ми се изчисти, стомаха ми не се подува, имам енергия като за още трима човека, не ми се ядат сладки и тестени храни и най-важното този режим не ми тежи и не го приемам като поредната диета, която трябва да спазвам с голяма воля. Днес правя почивка с малко разнообразно и неполезно хранене и от утре почвам пак.

# 382
Как се хранехте по дни ? Моното на Червенкова ли направихте или друго ?

# 383
  • Варна
Сутрин само кафе и вода, т.е. първото хранене ми е на обяд и имам още едно в 18:00ч. За да не ми омръзва да ям една и съща храна, правих по един ден. Не съм пазила режима на Ваня Ч. ами ако днес ми се яде пуешко, ям пуешко а на другата сутрин решавам какво да хапна за деня.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 17:54 от Dominique7

# 384
  • София
И аз тук с Моното на Касиопея Grinning Втори ден на кисело мляко днес. За сега успешен, но тъй като не ми се яде, най-вероятно няма да има прегрешения. Поотпуснах се нещо, а трябва да влизам във форма. Разбира се си помагам с добавчици за апетита, но иначе не се издържа просто. Като че ли миналото лято ми беше по-лесно да го правя Rolling Eyes

# 385
Нови попълнения, много ми е драго, успех на всички ни!
bibi_bibi ако правиш яйцата като ММ, (с масло и олио, пържени) ще имаш проблеми със жлъчката, ужасно е неприятно. Днес си направих омлет за обяд, а вечерта ядох две рохки яйца, добре съм.
Утре и вдругиден - плодове, имам портокали.
Свалила съм 1.5 килограма, всеки петък се тегля. 
Дух, не, никой плод не заменя нуждата ми от шоколад. Днес тук имаше празник на кралицата, всякакви торти и лакомства предлагаха, но устоях, взех си само смути, колкото да не им се нахвърля, наистина умирам за сладко.
Ти как си, какво е менюто след яйцата?

# 386
Малко е извън темата за за моно, но тъй като много се оплакват от липсата на нещо сладко - защо не опитате с хранителна добавка Хром Пиколинат /може и само Хром, но в момента не ми се чете кое е по-добро за регулиране на желанието за сладко/- Аз по принцип нямам такъв проблем, но съм взимала тази добавка и ако не незабавно, то след известно време на употреба, мисля че помага.

# 387
Ясно, аз не ям много сладко, но като ям плодове изобщо не ми се прияжда.
Ами днес има празник, който организирам от доста седмици, така че ще пийна пък за хапване ще видим. Днес и утре така, а от понеделник ще видим. По принцип съм на сватба след по малко от 10 дни и много ми се искаше да си купя нов тоалет. Та ще видя какво ще правя от понеделник до неделя. Така като гледам най голям ефект имах от месото, но ми беше и най кофти. Ще го измисля до понеделник

# 388
  • София
Моята добавка няма хром, но пак не ми се яде сладко от нея.

Относно шоколада - само гроздето може да го замести. Обожавам то дори повече от шоколада. Обаче ми е много трудно да се контролирам с него. Стигала съм до 4 кг грозде на ден 😔 А от него жестоко се подувам.

Отчет от мен - вчера си изкарах на киселото мляко. Днес ще съм на ризото с пиле за обяд и зелена салата с риба тон за вечеря. Утре - пак кисело мляко

# 389
Отчитам за 14 дни -2.700 кг, което не е много, сигурно щяха да са й повече ако не се бях наяла на плодовия ден, обаче много ми дойдоха гладните дни в последните седмици и месеци и не се получи. Вчера не съм вечеряла, пих чаша бяло вино, ядох 6 яйца общо за деня. -1 кг съм.

Общи условия

Активация на акаунт