МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Ами от стара тема е видях диетата 🤔🤔🤔
Кое моно е най- успешно според вас?
Имам 12 кг за сваляне

# 466
Здравейте! Много скоро се включвам и аз с монодиетата на ВЧ (поръчах си кантар и го чакам 😃 ). Имам 10 кг за сваляне след ражданато и не успях да ги сваля с глад, та сега ще пробвам с хапване (което за мен е по-сложно, понеже само вечерям).
Имам едно запитване само. Понеже съм голяма фенка на чесън в ястията, мога ли картофите да си ги пека с копър и чесън и рибката чесънче или поне такъв на прах? Благодаря предварително и ще пиша пак като стартирам, МНОГО СЪМ СЕ НАХЪСАЛА 😃

# 467
Понеже съм голяма фенка на чесън в ястията, мога ли картофите да си ги пека с копър и чесън и рибката чесънче или поне такъв на прах?
Може, естествено. Той чесъна колко калории да има. Аз хем, че чийтвах най-редовно /със сладолед и шоколад/ за един цикъл пак си свалих 4 кг. Рибата /филе хек/ си я правих с горчичено-медна глазура, а картофите на салата с много червен лук. И блъсках яко зехтин и лимон, а не по капчица-две както четох. Плодовете ми бяха мешавица, а не един вид на ден. Киселото мляко пък почти го прескокнах и пих зелен чай и плодова обезмаслена извара. Като почнеш ще видиш как се движат нещата и дали е ок за теб да експериментираш или да се движиш в коловоз.

# 468
Понеже съм голяма фенка на чесън в ястията, мога ли картофите да си ги пека с копър и чесън и рибката чесънче или поне такъв на прах?
Може, естествено. Той чесъна колко калории да има. Аз хем, че чийтвах най-редовно /със сладолед и шоколад/ за един цикъл пак си свалих 4 кг. Рибата /филе хек/ си я правих с горчичено-медна глазура, а картофите на салата с много червен лук. И блъсках яко зехтин и лимон, а не по капчица-две както четох. Плодовете ми бяха мешавица, а не един вид на ден. Киселото мляко пък почти го прескокнах и пих зелен чай и плодова обезмаслена извара. Като почнеш ще видиш как се движат нещата и дали е ок за теб да експериментираш или да се движиш в коловоз.
Мерси за бързия отговор. Доста ме успокои, понеже ако трябва цял ден да ям безвкусна храна, съвсем няма да ми се яде, а целта е да го раздвижа този моя заспал метаболизъм и да тръгна най-накрая надолу. Детето стана на 1.8м буквално не се храня по цял ден и си поддържам едни 60кг, а не ги искам. Надявам се с хапване от сутринта един вид храна да стане, че вече не се търпя 😔

# 469
Чесън че да, даже и нормален слагам . Даже си бях взела едни сухи гръцки подправки от Лидл. Та на задушени те зеленчуци, рибата, пил филе също слагах. Жалко че не ги намирам пак, хвърлих опаковката, но с тях много хубаво бе. Всякакви подправки ползвам Аз, магданоз също. Един вид плод ядох само 1 я път. Миналата седмица плодови ден беше - грозде, смокини, нектарини, диня 😂Вече съм 66.400, което е 9 по надолу от началото. Вече имам прегрешения, хванахме Омикрон и лекарства с захар, а и сега не ми понася месото. Та разбърках дните. Края на тази седмица отивам на почивка и ще имам много много прегрешения. Но да видим колко ще се върна 😂😂

# 470
  • Sofia
Аз не мога да кажа кое моно е най-успешно, тъй като съм правила само на В.Ч. и резултат имаше (описала съм го по-горе). След него почивах малко, и вчера започнах моното на galimira, което е 10 дни, (понеже на 31ви отивам на почивка, няма как да направя пак на В.Ч.) и ще споделя резултат и от него🙂

Ами от стара тема е видях диетата 🤔🤔🤔
Кое моно е най- успешно според вас?
Имам 12 кг за сваляне

# 471
Такаа, момичета пристигна ми кантара! Оказа се че някак си съм -1кг, тоест трябва 9кг да свалям, не 10кг 😀
Измерих си талията и ханша, тъкмо ще си хапвам картофките и се надявам да не ви досаждам с писане, но ми е един вид стимул просто да споделям пред някой, че моя мъж единственото, което го интересува е дали ще яде манджички или ще го тормозя и него 😀😀
Някоя от вас да е на 1ви ден, да се водим? 😀😀😀

# 472
Здравейте, пиша само да кажа, че не съм се отказала 😃 Днес ми е 1ви рибен ден, чувствам се може да се каже добре, малко ми кофти с това еднообразие, но съм си впрегнала овенския инат и няма да се дам 😀 тази сутрин кантара показа 56.500кг с начални 59.700кг, от един път няма да мога да стигна мечтаните ми 50кг то е ясно, но се надявам да приключа тази врътка на 55кг поне. Само да отбележа висока съм 1.62см и ми личи всяко излишно килограмче + че не съм дребничка ами със широк ханш и рамене - доста кофти фигура 😃😃

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 18:35 от forever.young

# 473
давай, давай
и ааз съм на моно, ама без плодове и зеленчуци
два дни пиле, утре може пак, че ми остана
после яйца
после ще видим

# 474
давай, давай
и ааз съм на моно, ама без плодове и зеленчуци
два дни пиле, утре може пак, че ми остана
после яйца
после ще видим
Извинявай, че те питам такива неща, ама как ходиш до ВеЦето като не ядеш плодове и зеленчуци? Не случайно те питам понеже аз успях да отида чак на зеленчуковите дни и така като гледам, ще успея пак чак като мога да хапна някоя друга круша Flushed Joy

# 475
храня. се ВМ НВД и не ям много плодове и зеленчуци
ако стане много зле пия натуралакс

# 476
# 477
лайк, лайк Simple Smile
когато нямаше нет, всички диети от 'розали' тръгваха Simple Smile

# 478
5 дни само на домашно кисело мляко дали е добра идея  и дали ще има ефект ? Thinking Някой да е пробвал ?

# 479
пробвай и пиши ефект ще има обезателно на 8  мия ден ..ще те удари йо-йо ефекта Wink кво праим?!

Общи условия

Активация на акаунт