МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Herzen, пиши, пиши. 🍻
И аз ще се включа. Днес съм на 13ти ден от фалшиво моно, направих 3 рибни, защото първия увенчах с палачинка с Нутела.
Днес съм на пиле, вчера бях на яйца.
Утре ще се измеря със сантиметър.
Като килограми е драматично:  -4.5кг, но започнах след РД на детето, то в цикъл.
Реално съм -2кг, но ги усещам сериозно, и съм мотивирана да продължа.
Утре съм на 24ч фаст и вечеря някъде навън, уикенда ще прекъсна моното, но от понеделник започвам с нови сили.
След Великден ще направя още един цикъл от 24 дни, и минавам в поддръжка.

# 556
Пишете, да мотивирате и мен, че от 2 седмици се каня да почна и айде утре, другиден и о, код за Доминос ... 2 кила отгоре съм си трупнала от лятото, когато правих ВЧ, ама мисля не е зле, можеше и повече.

# 557
  • София
Здравейте, момичета! И аз се включвам във вашата тема от тази пролет. Реших да пробвам монодиетата на Ваня Червенкова и засега съм много доволна от резултата. Днес ми е 11-ти ден и съм около 5 кг. надолу, видимо си личи, а днес преместих и дупката на колана. Нужни са ми още 5 кг, дано успея и да ги задържа после. Спазвам стриктно диетата с изключение на аспирина и вит. С. От десетина години почти всяка пролет спазвам 90-дневната диета, за да се отърва от натрупаните през зимата излишни килограми (а те започваха неумолимо да се трупат след второто раждане). Доволна съм от нея, обаче ми идва твърде дълга и реших да пробвам нещо ново. Ще видим накрая какво ще излезе.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 07:27 от миленка_д

# 558
браво, браво Simple Smile
пиши и какво ядеш, че загивам от скука в пилешкия ден
маслини, гъби в зеленчуков..?

# 559
Хайде и аз с вас🤗, мотивирахте ме!

# 560
  • София
В пилешките дни ядох за обяд по 4 варени долни бутчета, а за вечеря - единият ден бяха печени във фурна пържоли от бут, а другият - пиле на грил. Честно казано маслини ядох и в салатите, и с рибата, че ми липсваше нещо. Реших, че щом слагам зехтин, и маслини може Simple Smile.

# 561
Аз през годините много пъти съм правила диетата на ВЧ, всеки път с променлив резултат, но все пак може на кг. да не са много, но на см. се получава /но и аз се боря с 2-3 кг, но след менопауза и в този случай борбата е неравностойна, хаха/.

При месните дни - риба, пиле, съм си позволявала по 1-2 кисели краставички на ядене, а понякога през деня - малко нормална краставица със сол, 2-3 резенчета лимон сурови /не с яденето/ - всичко е нискокалорично, а и въглехидратите в тези добавки са минимални и не оказват ефект, ако идеята е кетоза. За мен при тази диета най-хубавото е че не се изкушавам от никакъв алкохол, докато при броене на калории, може да си кажа е, чаша бира, чаша вино - колко калории да са..... и ми се губи психическата нагласа за диетуването.

# 562
закуска - круша и ябълка
обяд - ягоди, киви и доза протеин
вечеря - ягоди, киви и доза протеин

глад - голям Animal Pig

# 563
  • София
Аз на плодовите дни ям банани и така изкарвам. Първият ми плодов беше следният:
Закуска - фреш от грейпфрут и портокал
Късна закуска - шепа ягоди
Обяд - 2 банана
Следобедна закуска - 1 ябълка
Вечеря - 1 голяма круша
След вечеря - банан, киви и 2-3 ягоди
Вторият беше малко по-скромен, но пак изядох 3 банана.

# 564
втори плодов няма да мога,
а бананите май бяха забранени при Ваня Ч.
не искам да прекъсвам серията беб млечни
картофи или банани утре

# 565
  • София
Може и така да е за бананите, но аз не съм го прочела никъде (не че съм изчела всичко). И аз си мислех, че няма да издържа, но успях. Даже и двата на кисело мляко след плодовите минаха успешно. Първият на 2 кофички (едната овче на вечеря), а днес - на около 3 кофички. Дори не съм гладна. Чак не мога да повярвам!

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 23:37 от миленка_д

# 566
По принцип, ако паметта ми не ме лъже, в диетата на ВЧ в плодовите дни не се препоръчват банани.

# 567
Качвате ли когато спрете диетата?Преди време имах 4 излишни кг само свалих ги с една врътка на Ваня Ч. и в момента в който спрях, защото не исках повече качих двойно осем. Пак започнах пак го свалих, спрях качих двойно 16.и то при положение че не ям месо, предимно салати супи, ядки и шоколад.

# 568
- 1 кг за 7 дни, в сантиметри е много добре
започвам пак с картофи - 2 дни пиле - зеленчуци - 2 дни риба - плодове
във фейсбук групата пише, че не може гъби, маслини, грах, царевица, банани... Sad

# 569
Някой тук? От утре мисля да започна.

Общи условия

Активация на акаунт