Кауфланд - тема 52

• 57 849
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • Mostly in my mind
Долче, странно...Уж пише, че всички магазини ще работят еди как си, а при вас се различава...

# 481
На 1. януари Лидл и Кауфланд са затворени.
Фантастико е единствената верига, която работи. Била доскоро почиваха, от няколко години работят само 15 филиала за страната. В София са 7 от 15те магазина.

# 482
Лолита, кое се различава? Нашият няма да работи на 1-ви. Или друго нещо от снимката ми имаш предвид?
В Пловдив нямаме Фантастико, но традиционно работят голяма част от по-малките супермаркети, пък дори и с намалено работно време...

# 483
Долче, при вас до 19:30, а на сайта до 19:00 (за 31-ви). А бе ти не беше ли от наблюдателните? Stuck Out Tongue Closed Eyes И сутрешното е различно, но то не ме интересува мен.

# 484
  • Mostly in my mind
Тъкмо тръгнах да се обяснявам, ама Соул  ме е отменила. Благодаря. Simple Smile)))

# 485
Ами, на скрийншота от сайта не погледнах изобщо часовете, а само почивните дни. Затова и не съм забелязала. 😝
Снимката ми е от миналата седмица, може да са променили нещо на входа при нас. Или филиалът ни е много работлив. 😃 А може и в сайта да не е съвсем актуална информацията, кой знае...🤔

# 486
Лолита, публикувала си работното време на Лидл, да не се бъркаш с него?

# 487
Кауфланд

Лидл

Фантастико

Била

# 488
Хахаха.... Хайде сега да видим кой е гръмнал шампанското още тази вечер, признавайте си. Stuck Out Tongue Голямо оплитане на графиците направихме.

# 489
Аз не съм, доверих ви се сляпо, че скрийншотът е с работното време на Кауфланд...😅🤣

# 490
Абе и аз видях, че е на Лидл, ама реших да не се обаждам. Simple Smile

# 491
  • Mostly in my mind
Лолита, публикувала си работното време на Лидл, да не се бъркаш с него?
Аз с нищо не се бъркам. Явно от поста на Bradley съм останала с впечатление, че има предвид, че Лидл не са обявили, че няма да работят на 1ви. Ако е така, моя грешка.
Знам,че пиша в темата за К. Спокойно
 Simple Smile
Долче, то пише, че е Лидл, бе жена Joy нали затова изкоментирахме, че и графиците не съвпадат. Но пък аз не съм видяла, че си публикувала графика на К. Хаха, не мога. Луда работа.Blush

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 23:17 от Лолита

# 492
Мерси на мацката дето ме светна , на Била им излезна късмета Simple Smile
подарихме си фурната/фрайър за 79.98лв.
на мола в цариградско нямаше но на Дондуков имаше 6 бр. е вече 5

Моля за изображение на фурната!

# 493
Пост номер 458, както и постовете на Denyil малко преди него. 🙂

# 494
Спокойно, момичета, нашият филиал е със съвсем друго работно време. Снощи доста търсих, докато го намеря. При нас затварят в 18:30.

Общи условия

Активация на акаунт