Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 175
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
А друг ефективен метод за целулит?
Храненето и спорта ги имам, обаче дори и 47 кила да съм ми седи целулита. Явно трябва да го третирам по някакъв начин. 🤔

# 646
А друг ефективен метод за целулит?
Храненето и спорта ги имам, обаче дори и 47 кила да съм ми седи целулита. Явно трябва да го третирам по някакъв начин. 🤔
Ръчни антицелулитни масажи в студио и масажи с вендузи вкъщи. При мен това работи.

# 647
От вендузите винаги имам синини и много ме боли слаба съм но пусти ген...

# 648
Абе, тези аптекарки и аптеки, които продават онлайн са много щедри на мостри. А като искам мостри за да пробвам и избера нещо, че ми писна да давам маса пари и после да хвърлям, ме гледат все едно съм отишла да прося за да изкарам сезона на мостри. И всеее нямат в момента. Пфффф

# 649
Абе, тези аптекарки и аптеки, които продават онлайн са много щедри на мостри. А като искам мостри за да пробвам и избера нещо, че ми писна да давам маса пари и после да хвърлям, ме гледат все едно съм отишла да прося за да изкарам сезона на мостри. И всеее нямат в момента. Пфффф
За съжаление не винаги имаме достатъчно мостри, поне в аптеката, в която работя. Аз лично давам по 2-3 на клиент , за да мога да дам на повече клиенти, а  някои от колежките  за жалост си ги прибират за себе си.

# 650

Онлайн аптеките/магазините са различни в повечето случаи от физическите такива. Нормално е по складовете да има много мостри, а във физически аптеки/магазини - не. А и както е писала съфорумката горе - взимат за себе си мостри служителите..

# 651
КТо гледам колко мостри се продават в онлайн платформите за продажба-ясно откъде идват.Много тъпо за потребителите.

# 652
Да не казвам как реално и "клиенти" злоупотребяват с тези мостри, все едно злато им даваш в ръцете. 5-6-7 пъти, накрая ама и за приятелка да ми дадете... ами досадно е. Да, аз вече си знам "контингента" и на конкретни лица съвсем умишлено не давам, не защото няма. Но и съм дала хиляди на много други хора.

# 653
Никога в аптека не са ми предложили мостра на каквато и да е козметика! Даже като съм питала имат ли тестери - не, нямат. Никога нямат! Все от някоя приятелка, която вече се е прежалила и купила е така на око, пробвам и ако ми хареса, купувам. И в големите козметики мострите са... все едно от консултантките ги изстисква човек. То и консултацията им е толкова компетентна, че направо да се втурне човек без проба да купи. Продават кремове по 200 лв, мостри няма. Е, ако си смела и си береш парите по дърветата, и купуваш просто без много да мислиш, те запомнят и още как. Следващият път ще изсипят две шепи мостри, които на такава персона така или иначе не ѝ трябват. Тя купува за спорта и не ѝ пука става ли, не става ли, и колко струва. Много умни хора работят по тези магазини...

# 654
Ама тези клиенти сигирно после продават.Аз бях в шок като видях мостри по 2-3-5-10лв да вървят в ОЛХ!!!😱

# 655
Аз щях да споделям в темата (тази или друга), но забравих. Поръчах от аптеки Медея в края на миналата година. Поръчката ми беше за около 35 лв., а имах 7-8 мостри. Останах приятно изненадана.

# 656
Отдавна не бях ходила до ДМ и се позаредих с някой неща Grin
Някой от тях изобщо не съм използвала, други пък купувам за 5/6 път , ще видим ще добавя ли още нещо към любими Grinning

# 657
И при мен е така с мострите, колкото пъти съм попитала, все нямат. Един единствен път в една аптека момичето сама предложи и ми даде по една мостра от наличните за кремове за суха кожа и така отпадна един крем, който бях набелязала на Apivita.
Последно от ДМ си взех този шампоан,  много спонтанно заради куркумата, харесва ми и ще повторя покупката.
Скрит текст:

# 658
  • Deutschland
И маската за коса е хубава, от същата серия.

# 659
И маската за коса е хубава, от същата серия.
Благодаря за информацията,  ще я потърся задължително следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт