Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 484
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Мисълта ми е, че изобщо не гледам как се представя някой първите няколко пъти, първо защото емоциите ми са до космоса и гледам само тях, и второ, винаги отчитам, че човека може да се притеснява.

# 496
  • Пловдив
Няма какво да се лъжем - има си мъже отчайващи дървета в леглото. И е добре да се знае ПРЕДИ сериозно обвързване. Ако не е факир е едно, но да е пълна талпа - съвсем друго. Ако има нужда от леко доизкусуряване, но очевидно има потенциал е съвсем приемливо и да, сексът става все по-добър. Но ако нищо не става.... ситуацията е трагична....

# 497
Ти недей така! В тая работа няма "дори да не е в началото...". Баш в началото ако не е, няма и да бъде. Или се получава от самото начало да си паснат хората, или хич не се получава, зорлем работа не става.
Ахахаха, да знаеш, че практиката не е като теорията. Напасването НЕ е зорлем и е ултра-мега сладко.

# 498
Един приятел, от по бръмчащите ми се оплака от нещо като ПсП първа среща - легна тя и лежи. Питам я - е няма ли да се позавъртим нещо, вика - ми върти ме. Не знам имаха ли втора среща.

# 499
  • София
Човек винаги знае дали се чувства добре и дали му е харесало и е склонен да повтори. Дори когато няма опит, пак знае. Ако първия път не се чувства добре, втори едва ли ще има, това не е като да се явиш на поправка на изпит. Тогава ще има учтиво измъкване.

Има пасване или непасване. Напасването може да е в някакви дреболии. Но или си пасват хората, или не си пасват още от първия път. После става насила напасване, ако не си паснат. Като парценца от един пъзел - трябва точно да си пасват, иначе стават полупаснали си.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 21:10 от Andariel

# 500
  • Пловдив
Уиш - ако е многоо некадърен какво напасване?

# 501
Мисълта ми е, че изобщо не гледам как се представя някой първите няколко пъти, първо защото емоциите ми са до космоса и гледам само тях, и второ, винаги отчитам, че човека може да се притеснява.
Е, при ПсП няма емоции, там имаш само един път шанс да се представиш добре, иначе никой няма да те пожелае за ПсП, което пък от своя страна не е добра атестация в живота...

# 502
Кой говори за много некадърен? На много некадърните им личи в цялостното поведение още преди леглото.

# 503
  • Пловдив
Кой говори за много некадърен? На много некадърните им личи в цялостното поведение още преди леглото.
В по-бурните си години съм имала изненади.

# 504
Абе не знаеш какво се крие в тихите води...
vяsko, в повечето случаи се очаква мъжа да води и да е доминиращия. Да, що да не я завърти както му се иска на него?

# 505
Аз се чудя на какви некадърници сте попадали?

# 506
Неслучайно е казано, че от всяко дърво свирка не става.
Колкото и да го обичам, ако нещо не е ок в леглото, в един момент ще ми писне и ще си тръгна. Напасване има за някои неща, за други не е възможно.
А и тук коментирахме приятели с привилегии. Като привилегиите са куци, за какво е упражнението?

# 507
Абе не знаеш какво се крие в тихите води...
vяsko, в повечето случаи се очаква мъжа да води и да е доминиращия. Да, що да не я завърти както му се иска на него?
При цялата важност на секса, която придавате в едно ПсП (за мен има по добри интимни привилегии и от секс, но да не захаросваме) реших да попитам какво правим ако жената е дърво в леглото. Но щом това е невъзможно ще дишам спокойно.

# 508
  • По света и у нас
Моля пояснете какво е да е "пълна талпа" в леглото.
Не му става ли, не знае къде да те убоде ли, много приказва ли?

# 509
Сигурно е боц, без много, много вживявания..
А при ПсП, знам ли.хипер активен, все пак става дума за секс..

Общи условия

Активация на акаунт