Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 510
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Абе не знаеш какво се крие в тихите води...
vяsko, в повечето случаи се очаква мъжа да води и да е доминиращия. Да, що да не я завърти както му се иска на него?
При цялата важност на секса, която придавате в едно ПсП (за мен има по добри интимни привилегии и от секс, но да не захаросваме) реших да попитам какво правим ако жената е дърво в леглото. Но щом това е невъзможно ще дишам спокойно.
Аз не придавам никаква важност на ПсП, достатъчно ясно си заявих позицията по въпроса. Граничи с невъзможното.
Не бих съдила от първият път за който и да е, нито за мъжа, нито за жената. И ми се струва изключително идиотско да заключиш, че някой за нищо не става от един-единствен опит.

# 511
Е, ако не полага поне малко старание жената, а просто присъства... Joy едва ли е вдъхновена от случващото се.

# 512
Има си и такива милите, малко дръвца в леглото. Ляга и чака... един вид: прави с мен каквото искаш. Не го правят нарочно. Просто си има такива жени. На мен всъщност не ми пречи. Ако е с хубаво тяло и носи всичко е точно, даже ми харесват.
Разбира се тези дето прегръщат, галят, целуват, озвучават и т.н. са си друга работа.

Един приятел, от по бръмчащите ми се оплака от нещо като ПсП първа среща - легна тя и лежи. Питам я - е няма ли да се позавъртим нещо, вика - ми върти ме. Не знам имаха ли втора среща.

# 513
Според мен няма жена, която да е дърво в леглото, а мъж ,който не знае как да я предразположи. Е, има и по- страстни и огнени жени, които не чакат на мъжа, но като цяло това е истината.

# 514
Моля пояснете какво е да е "пълна талпа" в леглото.
Не му става ли, не знае къде да те убоде ли, много приказва ли?

Не просто няма с какво 🤭🤭🤭

# 515
А как галиш и целуваш някой, който ти е за една нощ, или нямаш чувства към него? Знам, че сигурно звуча като от друга планета, ама... не мога да направя връзката между двете неща?

# 516
  • По света и у нас
Това не е талпа ами азиатски самурай  Joy

# 517
А как галиш и целуваш някой, който ти е за една нощ, или нямаш чувства към него? Знам, че сигурно звуча като от друга планета, ама... не мога да направя връзката между двете неща?
По същия начин, по който човек мляска соц марципан и се самоубеждава, че яде шоколад.

# 518

Ето защо, повечето жени не ги устройват такива отношения. Права си, с някой непознат няма близост и такава емоция. Затова и такива отношения не толерирам.

# 519
Приятелите с привилегии не е ли прието да се целуват и галят? Anguished

# 520
Откъде да знам, тези неща, за мен са също толкова интимни колкото и секса... ако не и повече. И са свързани с чувства и емоции.

# 521
Elunaria, категория дърво попадаш Wink

# 522
Elunaria, категория дърво попадаш Wink

С някое ПсП, като нищо и най-вероятно. Виж, с чувства е друга работа Nature Fire

# 523
Абе не знаеш какво се крие в тихите води...
vяsko, в повечето случаи се очаква мъжа да води и да е доминиращия. Да, що да не я завърти както му се иска на него?
При цялата важност на секса, която придавате в едно ПсП (за мен има по добри интимни привилегии и от секс, но да не захаросваме) реших да попитам какво правим ако жената е дърво в леглото. Но щом това е невъзможно ще дишам спокойно.
Това ще го кажете вие, мъжете. Жените си казаха, че не повтарят с дървета, камо ли да стават ПсП.

# 524
Ако го желаеш, защо да не го целуваш и галиш? За мен това е свързано с физическо привличане, не с чувства.

Общи условия

Активация на акаунт