🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 949
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз пък съм доволна от избора на песен. И от участието на Миро, пак. Харесват ми.

# 361
  • Испания
Аз пък съм доволна от избора на песен. И от участието на Миро, пак. Харесват ми.

Аз също. Има време Георги да се научи да пее с лекота и без напрежение.

# 362
Много ми хареса дуета Георги - Миро. Много различни гласове и се допълваха страхотно. Определено ме грабна това изпълнение.

# 363
  • София
Леле, Миро се изгуби покрай Георги. Дори се обърнах да погледна телевизора кой кой е.

# 364
Много добър беше Георги!Много ми хареса.Миро се загуби до Георги.

# 365
Георги определено се е отпуснал на сцената и грееше. Хареса ми. Тази песен не беше много за Миро. Графа много добре допълва Лидия. Но соловите и части не ми харесват.

# 366
  • София
Неподходяща песен за Лидия. Та тя е дете, много нелепо звучеше да си пеят с Графа, че се искат. Няма как да има химия.

# 367
Олееее, кой прецака Лидия с тази песен???? Много й е трудна, изобщо не й пасва на гласа - твърде ниско й идва. Измъчи се милата в началото.

# 368
  • София
Лидия и Графа са ми безумно скучни.

# 369
Веднага след песен на сър Елтън, творение на Графа? 🤨
Харесвам гласа на Лидия, но сякаш не й подбират подходящите песни за потенциала, който има.

# 370
Аз одеве редактирах към моя постинг, но  още липсва това, което исках да споделя. Гледайки Иван, виждам в него лицето на шведския кинорежисьор Ингмар Бергман.
Не намирате ли прилика и вие?
Скрит текст:

# 371
Много тъпо изпълнение на Лидия, лош избор на песен. Тя не ми харесва, пренавита и лигава е.

# 372
  • Испания
Не ми хареса Лидия.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 20:30 от Smileys 🙈🙉🙊

# 373
Аз обичам Графа. Песента му е супер. Обаче това е НЕГОВАТА песен - направена е за неговия глас, който освен, че е мъжки, е доста по-нисък и плътен от този на Лидия. То стана така, че вместо да пее Лидия в компанията на Графа, пя Графа, в компанията на Лидия, която се измъчи в ниските тонове. Пълен абсурд е това - тя е звездата, тя трябва да блесне, тя трябва да покаже глас, възможности, хъс, диапазон и енергия. Ума ми не може да побере идеята да я закопаят така точно на финала.

п.п. на светлините, очите й изглеждаха червени Simple Smile

# 374
Не харесвам Лидия, нито Графа.

Общи условия

Активация на акаунт