💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 780
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 140
Не пишете, просто щото ви харесва някой, в случая Андрей, без да сте обективно запознати. На олимпиадата участват на Олимпийски принцип, в ски бягането има екзотики от Африка и Южна Америка. Андрей не успя изобщо да мине квалификациите на 50 км, на скиталона беше почти последен, както и на отборния спринт/бягаха сЦинзов и 19 място е май- предпоследно/. Човек от Андора се класира по- напред от него , както и от други страни без традиции . Андрей е НЕуспешен ски бегач и още по- никакъв биатлонист.
За сведение имаме олимпийци и на бобслей и на спускане с шейни - догодина да заповядат в ИВ .
От Уикипедия за Сочи

# 1 141
В нормално предаване няма начин Боби и Стратимир да отпаднат преди Елизабет и Неделчо. На Тупарев тъпотиите...

# 1 142
Няма такъв кеф 🥳🥳🥳 Браво , Андрей … натърка им вирнатите нослета 😄

+100. Най-вече самодоволната физиономия на Симеон, голям кеф.

# 1 143
Котето е в Стратимир наредено Simple Smile Голямо пъшкане на Неделчо,ужасен.

# 1 144
Дано Стратимир я опука утре, ама едва ли Sad

# 1 145
  • София
Само не разбирам как ги внесе тези саби без да ги видят. Обемни са, също се чудя и предишният как ги е прекарал преез врарата.

# 1 146
Пак някакви вериги ще му дадат

# 1 147
Браво на Андрей! Нямаше да е честно да се изправи срещу Елизабет.

# 1 148
  • Испания
Андрей какви глупости говори: Морунов купил тези саби за 50 гроша. Високомерен и с претенции, а вятър му вее между ушите. Не бил мишкувал ли? Ха, ха!

Продукцията ги подреди добре: 700 гроша на Елизабет, 400 гроша Андрей + саби.

Направо им вярвам за всичко.

# 1 149
А сигурно ли е, че не отпада първо Елизабет, после Стратимир? Така или иначе и двамата не са финалисти и няма кой знае какво значение.

# 1 150
Елизабет и да отпадне утре,  поне ще е от приятен човек.

# 1 151
  • София
Андрей прегръща Неделчо и Елизабет отива и  застава по между им. Sweat Smile

# 1 152
Предния сезон не го гледах много, но след финалите на този твърдо мога да кажа,че имам възможност да спечеля четвърти 😂😂😂
Следващата година и мен ще ме обсъждате 🤣

# 1 153
  • София
Яд ме е, че не избраха полячката. Тя трябваше да се побъхти срещу някой с предимство.

# 1 154
  • София
Защо се възмущавате на Андрей? Викате да си ги държи в раничката и да си ги остави за трофей в къщи? Сините направиха абсолютно същото, само че не им стигнаха парите и сметките им излязоха криви. Който и от другите да имаше сабите, щеше да ги използва точно сега. Не виждам къде е драмата.

Общи условия

Активация на акаунт