💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 460
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Не ми излиза снимката на Мишето (на Неделче), изтрита ли е?
Открих поста, аз виждам снимките, може проблемът да е бил технически. Ето ги:

# 2 101
  • София
Ама това Мише много сладко Hug

Отиват си според мен.

Благодаря, момичета за веселата компания, на Смайли, Дявол, Мари, Бенгюн и всички за работата. За спойлеритр и споровете Sunglasses

Вие бяхте 💯 по-забавни от предаването ❤️

Неделчо и Мишето за любопитните 🙂

# 2 102
  • София
Искрено се посмях, благодаря! 90% от видеото е материал с Мани по трасето, това беше и най-забавната част. Laughing

# 2 103
За външния вид - харесва ми Ксения, тъй като е естествено красива, харесва ми обаче и Красима, макар да не е изцяло естествена. И двете са хубави, но по различен начин. Красима и без толкова грим и корекции е доста сладка и симпатична.
Ксения обаче прилича и се държи като куха лейка без възпитание. С тези средни пръсти и глупави коментари - много посредствена. А Красима си ме кефи и остави у мен доста добро впечатление - в началото я смятах за поредната неотличаваща се кифла, но момичето разсъждава зряло и адекватно, държи се хладнокръвно, доказа, че е над нещата. А на арената беше прекрасна - имаше всичко необходимо, за да стигне далеч, но нелепата контузия и продукцията си казаха думата.
Ако съм мъж, бих предпочел някоя като Красима. Цялостно много повече ми харесва. Другата няма много в главата или поне не си личи. Язък й за красотата.

# 2 104
  • София
На Мани и припадащото момче трябва да им плащат вредни.

Искрено се смях и аз, те двамата заедно с Неделчо и направиха цялото шоу.

А Симеон колко по слабичък е в началото. Joy
Искрено се посмях, благодаря! 90% от видеото е материал с Мани по трасето, това беше и най-забавната част. Laughing

# 2 105
  • Sofia
На Мани и припадащото момче трябва да им плащат вредни.

Искрено се смях и аз, те двамата заедно с Неделчо и направиха цялото шоу.

А Симеон колко по слабичък е в началото. Joy

във видеото  3:18 xD

# 2 106
Имам въпрос, тъй като не гледам игрите съвсем от началото. Защо само на Паулина се вика,, полякиня “ с някаква известна доза неприязън, при положение, че баща й е българин, а :
На Миленка майка й е грузинка, 1/2 грузинка е и тя
Мани е половин виетнамка
Симеон ми звучи със сръбска фамилия.
Паулина има български баща, защо само тя е полякинята, а другите са българи?

# 2 107
  • Испания
Имам въпрос, тъй като не гледам игрите съвсем от началото. Защо само на Паулина се вика,, полякиня “ с някаква известна доза неприязън, при положение, че баща й е българин, а :
На Миленка майка й е грузинка, 1/2 грузинка е и тя
Мани е половин виетнамка
Симеон ми звучи със сръбска фамилия.
Паулина има български баща, защо само тя е полякинята, а другите са българи?

Така са решили някои потребители, а темата е за обсъждане на формата, а не на пишещите в темата.

# 2 108
Самата Паулина се самоопределяше като полякиня, така че май въпросът е излишен. Никой от другите с 1/2 нещо си, не е споменавал, камо ли натъртвал този факт.
Паулина също като Красима има ринопластика и филър в устните.
Не знам защо, но ако Ксения не е тотал щета смятам, че за сеира ще я вземат. Много симпатична жена е, но за съжаление след като й изгледах няколко видеа си промених мнението. Някой хора по-добре да си мълчат. Но все пак момичето иска да е Инстаграм  и Тик Ток звезда, та няма избор.

Смайли, голямо благодаря за темата. За мен хита в темата беше корицата с Мани и стената. Всеки път, когато влизах умирах от смях.
Мани си беше попадение от всякъде. Не знам да е имало до сега токова комплексно неподготвен и неставащ състезател. В нито един компонент Joy Даже и Ана-Мария беше като олимпийска надежда в сравнение с нея.
След като гледах първи сезон така се ядосах, че втори изобщо не съм го отразила. Този гледах от началото, но със съвсем други очи и грам не ми образуваше емоции. Така че, ще чакам кога излиза на голям екран ИВ4.
Приятна компания бяха някои от потребителите, други ги прескачах, а имаше и такива хитови попадения, че съм се смяла с глас. Благодаря за което.
Hug

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 17:44 от Хоп-Троп!

# 2 109
Мен външният вид не ме интересува. Всички млади момичета са хубави по един или друг начин. За конкретния спор-Красима ми харесва повече. С процедурите или без тях, все тая. Голяма разлика не виждам. А за поведението въобще няма база за сравнение. То не бяха средни пръсти, повръщане и т.н. Много простотия, много нещо от Ксения.

Момичета и момчета благодаря за компанията в темата. В пъти беше по-интересно. Смайли, благодаря за страхотно оформените теми и всичката информация допълнително. Страхотна статистиката на Бен Гън. Надявам се да се "видим" в темата за Сървайвър.

# 2 110
Аз намерих ето това видео, включващо едни от моите женски фаворити във формата - Милена и Паулина. Поли наистина се доказа и заслужено стигна до финала!

https://www.youtube.com/watch?v=lXyqfj0A08E&ab_channel=ZoomxTV

# 2 111
Сетих се , че тази година нямаше онази глупост с  кутията на Пандора.

# 2 112
  • София
И миналата я нямаше, беше само в първи сезон.

# 2 113
И миналата я нямаше, беше само в първи сезон.
Явно е била само в първи сезон, защото вече изобщо не си спомням нищо за тази кутия и с каква цел е била.

# 2 114
  • София
Явно е била само в първи сезон, защото вече изобщо не си спомням нищо за тази кутия и с каква цел е била.
Променяше резултата, превръщайки победителя в губещ, първите в последни и тн. Инструмент за официално манипулиране на игрите. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт