💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 393
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата,Смайли! Flowers Hibiscus
Ех,кога започна и сега ще свърши Sad Обичам я тази игра,въпреки всичко!
Аз в началото вотирах първите трима-Алекс,Андрей и Борис за победители.Само един падна.
Гледайки след това ,определено ми изпъкна Борис.Невероятен е.Искам той да победи!

# 31
За да не влизам в нравоучевия- освен морал има и лично достойнство. Флиртът е естествената нужда да се харесваме на всички- и така се създава харизмата. "Свалката" , а още повече физическото желание и жестове към човек, който не е свободен и то публично по ТВ- това е което ми идва в повече при Елизабет. Или наистина е много заблудена овца, която е невъзпитана и груба.

# 32
  • София
Като не е свободен да не й отговаря на флирта. При него си беше чиста изгода, също и при нея - двама съюзници е по-добре от никакви съюзници.

# 33
Благодаря за темата. Записвам се с глас за Неделчо. Последния оригинален боец. Пожертваха цяло племе заради недоразумението Манка. Нямам търпение да свърши този сезон. Мисля да ми е последния.

# 34
  • Стара Загора
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря за темата Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom Simple Smile
И в първата анкета и сега гласувах за Борис Simple Smile Изключително приятно съм изненадана, че и други хора са на моето мнение Simple Smile

Подписвам се зад всяка дума !

# 35
По скоро държанието на Андрей е недостойно защото той сам не й даде да разбере че той няма интерес към нея.

# 36
  • Испания
По скоро държанието на Андрей е недостойно защото той сам не й даде да разбере че той няма интерес към нея.

Няма интерес, но сто пъти повтори колко е тъжен от отпадането ѝ, когато тя беше на плажа на отшелника. Освен това и той я беше прегърнал, когато се връщаха от номинационен съвет, и бяха вече между дърветата. Тя го хранеше с лъжичката, пък той хич не се дърпаше. Гя го гали по врата, хич не личи, че му е неприятно, дори напротив.

За мен държанието и на двамата е недостойно, но да, разбира се, че неговото - повече.

# 37
  • В светлината на слънцето
В анкетата отговорих - Борис. Но няма да имам нищо против Стратимир и дори Паулина.

Не мога да разбера нещо. Защитниците на Елизабет обясняват поведението й спрямо женен мъж, все едно е момиченце на 15 години и хайде да й простим, понеже то, горкото, е още объркано и ненаясно с живота. Ама не е на 15 г, а на 21. Достатъчно разумна възраст, за да знае добре какво точно върши. Хората на тези години даже деца раждат, успоредно следват и семейство гледат. Та хич не ми обяснявайте колко объркана и малка е Елизабет.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 23:03 от lulumba

# 38
Гласувах за Борис.
В началото много харесах Андрей, но с това залитане към Елизабет ми отпадна , като фаворит.

# 39
Да бе нямял, обаче му дава да му седи в краката и да го целува зад ухото. Клетия Андрюша, Елизабет му се натиска а той слаб и без защитен не може да й откаже.
Според мен Андрейчо си беше хлътнал по нея, но или е видял, че с Морунов още тогава има заигравка и всъщност е той отхвърления ило се е сетил че би обрал повече негативи от това че й дава да седи в скута му предвид че е женен.
Никога не съм казала, че Елизабет е объркана и малка, исках да кажа, че всъщност Андрей има не малка вина, че не постави ясни граници в отношенията им. Еми извинявам се но не можеш да наричаш едба жена дъщеря, сестра и да ти седи в скута и да те целува пк ухото. Просто Андрейчо исъзна, че образа му на вълк единак ьсамостоятен играч се руши и даде задна.

# 40
  • Испания
В анкетата отговорих - Борис. Но няма да имам нищо против Стратимир и дори Паулина.

Не мога да разбера нещо. Защитниците на Елизабет обясняват поведението й спрямо женен мъж, все едно е момиченце на 15 години и хайде да й простим, понеже то, горкото, е още объркано и ненаясно с живота. Ама не е на 15 г, а на 21. Достатъчно разумна възраст, за да не знае добре какво точно върши. Хората на тези години даже деца раждат, успоредно следват и семейство гледат. Та хич не ми обяснявайте колко объркана и малка е Елизабет.

Абсолютно. Аз се омъжих на 20 години във втори курс на университета, на 22 г. родих първото си дете, завърших, без да презаписвам и без да ме скъсат на нито един изпит.

Няма как да смятам Елизабет за дете. Но някои хора минават директно от късен пубертет в ранен климактериум.

# 41
  • USA
Нито съм жена на Андрей,нито гадже на Елизабет,нито пък съм била на място,нито съм ги виждала с очите си,та да ги заклеймявам на недостойни като поведение.
Аз виждам двама човека,които си пасват като характери,разчитат един на друг за лоялност,къде има приятелство,къде има една крачка над това (от страна на Елизабет по скоро).
За мен и двамата се използват взаимно(не в лошия смисъл на думата),за лични изгоди - напредване в играта като не спират да се уважават и подкрепят.

Последната седмица я даваха все в скута на Морунов,защо това се правите,че не го виждате? Ама щом е за Андрей,ще дъвчим едно и също седмици наред.

В анкетата гласувах за Андрей,който ми е фаворит от ден 1.Другият ми фаворит Морунката отпадна,затова твърдо Андрей без колебания.

От Сините - Стратимир наистина е добър играч,но коментарите му в играта,в ИГ агресивното му отношение..не мога да го харесвам.И тениски за 120 лева,моля ви се..Много насериозно се е взел.
Борис дори е по-добър и по-издръжлив от Стратимир,но с това преписване и просташки изказвания по време на игри,няма как да го подкрепя,а той Борис,ми беше третият по симпатии след Андро и Митко.За мен е разочарование.

# 42
„Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб.”-О. Уайлд.
  Аз не съдя Елизабет,  че е залитнала,  и е като слон в стъкларски магазин. Ще си научи урока по трудния начин.
  Андрей е в  нарушение в случая, но пък и ако един брак/връзка не издъжи на един флирт, бъдещето му е под въпрос, има нещо fake и може би е добре да се приключи по-рано.

# 43
E то нали Симеон подшушна че Красима му е казала, че Андрей и Елизабет били седяли сами и тогава всипки решили че правят секс.
Не казвам, на 100%че не е имало игра под чаршафите, но не можем и да сме сигурни че реално е било така. За мен Андрей и Елизабет просто се намериха, защото останаха неразбрани от останалите от племето си. А на мен Андрей много ми харесва 😁😳, не е много мой тип но има нещо в нрхо което ми харесва, че и аз бих му се сукала 😁.

# 44
Глас от мен за Неделчо. Има много лоши страни, но определено има и добри качества - самоирония, артистичност, ум. А и като последния останал боец му симпатизирам. Иначе, като изключим издънките и крещенето, Боби ми е другия фаворит - определено няма слабо място.

Само искам да вметна нещо интересно - и тримата, които спечелиха първата битка за определяне на капитани, са на финал (Неделчо, Паулина, Андрей).

Общи условия

Активация на акаунт