💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 099
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 495
  • Брюксел / София
Мн странно Рабухчиев досега на почти всяка игра имаше проблеми, а сега ще мине трасето пет пъти с плуване - без проблем. Не го вярвам.
Неделчо е тотал щета, но на пъзела ще е без грешка, ако може да диша докато се добере до пъзела.
От друга страна, Рабухчиев не сме го виждали нито веднъж да реди пъзел, може пък и да е добър, ама не вярвам.
Ако с подобна умора, Неделчо успее да нареди пъзела и да победи, ще е наистина победа на волята.

# 496
Честно казано не вярвам Неделчо да реве за Рабухчиев

+1, ще реве от умора и яд.

# 497
  • Испания
Едва ли Рабухчиев ще нареди толкова много парчета, но пък се представя достойно.

# 498
Пъзелът е с картинка.
А какво каза одеве Рабухчиев за Неделчо? Истински... Голиат ли?! Или играч?

# 499
Рабухчиев е до никъде с пъзела.... а Неделчо събори всички кубчета.

# 500
Горилата как нахъсва Неделчо. Готин е Рабухчиев, ами Симеон много го подстрекава за простотиите.

# 501
  • Germany
Реди Рабухчиев, просто е супер бавен. Неделчо ей сега ще включи торпедото 😆

# 502
Стигне ли до пъзела Неделчо, ясна е работата.

# 503
Всъщност преднината е само девет минути. Достатъчно за Неделчо. Жалко за Рабухчиев

# 504
  • Испания
Морунов е пуснал лайв. При Туджаров са с Неделчо, Елизабет и Андрей /един до друг/.

https://www.instagram.com/dimitar.morunov.ski/live/

# 505
  • Варна
Стискам палци за  Неделчо!
Има надежда...

# 506
Евала на Неделчо за волята! Аз сигурно бих се отказала на негово място. И евала на Рабухчиев за поведението!

# 507
Пъзелът пак ще помогне на Неделчо. Доста тъпо за Рабухчиев. Но пък Неделчо очаквам да е аут скоро - във физическата част е дроб.

# 508
Аз стискамза Рабухчиев

# 509
Ще ми бъде много тъжно за Горилата ,защото много го харесвам.
Въпреки това, ако след рекламите видим победа на Неделчо, това ще е категоричен триумф на волята над изнемогващата физика. Оспорвано и напрегнато. Много е напред с пъзела, за отрицателно време!

Общи условия

Активация на акаунт