💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 068
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 540
  • София
На мен ми е много странно защо Рабухчиев по едно време спря да реди? Как започна и после все едно някой му опря пистолет и му каза, 'спри или ще стрелям'
Не знам вече и аз какво да мисля.
Толкова пробойни има и толкова е зле режисирано всичко, че вече нямам вяра в нищо и във всичко се съмнявам. Sad

# 541
Пожелавам успех на Рабухчиев!

# 542
  • Испания
Лигльо. Сега ще се поотупа по пътя и ще навири гребена в резиденцията.

# 543
Неделчо едва върви и си влачи краката.
Рабухчиев е най-свестен от приключенците,  нищо, че не е най-умния.

# 544
  • Germany
Супер представяне на Рабухчиев във физическата част.От началото ми е симпатичен, добряк е. Но така е с пъзелите накрая 😉
Между другото Рабухчиев беше супер спокоен на пъзела. Мисля си, че си знаеше, че няма шанс да го нареди.

# 545
Ми направо да си им бяха дали пъзел да се реди, без физическата част.
Колкото до Рабухчиев - винаги му е личало, че е добро момче. Това, че издава животински звуци си е нещо типично за момчетата на неговата възраст, но по никакъв начин не го определя като човек.

# 546
Страхотен Рабухчиев! Младо момче, много добро сърце, тепърва ще побеждава в живота, желая му всичко най-хубаво 🤗🤗🤗

Мъчно ми стана за Неделчовата любов. Личи си, че спонтанно се разплака. Ако това му е утеха, победите в игрите, нека да си възвърне  духа. А Ралица такова ровичкане по раните, че Мишето сигурно е прецъкала на друг канал.

# 547
Това се казва воля! Утре Неделчо сигурно няма да може да стане от леглото и да си обуе чорапите дори, но днес не се отказа. Браво, Пъзелчо! Знам, че четеш тук, голям си факир!
Както се казва: Не става само ядене, трябва и акъл!

# 548
А защо не му дадоха грошове на Дечо?

# 549
  • Испания
Защо е спрял? Поредното решение на продукцията.

Рабухчиев извлече дивиденти.

# 550
  • София
А защо накрая Рабухчиев седи и гледа парчетата, изобщо не нарежда, дори не опитва.....
А колкото по малко парчета остават, толкова по-голяма е вероятността да им намериш мястото...  след като за нула време нареди по-голямата част от пъзела... да му се опрат последните десетина парчета е бая подозрително!

# 551
След тая игра, Неделчо няма да има сили за  следващата битка, която май ще е пак същия ден!
Супер

# 552
  • София
Не беше честна битката, радвам се за Неделчо, но съжалявам за 24 годишното момче. Поздравявам го за спортсменството. Не трябваше и той да отпада.

# 553
  • София
Поне каза истината за битката Неделчо. Можеше да псоледва приемра на други и да каже "беше на косъм до края, бяхме равностойни".

# 554
Супер, сега ще сглабят термоси

Общи условия

Активация на акаунт