💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 414
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Какъв стратег е Неделчо, той си е чист Остап Бендер.

# 241
  • София
Сините  са отбора на  животните - кроманьонци!
Така е! Кроманьонци срещу подляри... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
  • España
Какви красиви очи имат и Паулина , и Стратимир !!!!

# 243
  • София
Аз също бих си изпозлвала "грошовете" или "сабите", ако знам, че си тръгвам. Това, което се случи с Морунов и с много други, винаги ми е изглеждало нелепо.

# 244
Някой със спойлер кога отпада Рабухчиев?
Не мога да му търпя маймунските възгласи.
И после да го последва Симеон, моля.

+1
Скрит текст:
рабухчиев, неделчо, елизабет и нататък не помня, симеон е на края,  сори 🙂
Пак става. 😜 😂
Особено, ако спойлера за победител е верен. 😆

# 245
Ех, ама Дечето с тоя хумор не мога да го хейтя. Ще ми липсва като отпадне.

# 246
Някой спойлер кой е следващият отпаднал?

# 247
Май Симеон ще изберат,а Приключенците не очакват,затова Симеон казва "цигански работи".

# 248
  • София
Хаха, аз пък точно пак се нервя с маймунските изпълнения... Естествено, че ще мислят стратегии, като са малцинство и имат предимство само в парите...
Ама те нали със стратегии останаха малцинство!?  

# 249
  • Испания
Аз също бих си изпозлвала "грошовете" или "сабите", ако знам, че си тръгвам. Това, което се случи с Морунов и с много други, винаги ми е изглеждало нелепо.

Морунов вече обясни в лайв на Алекс. Публикувах го по-напред.

Дават му сабите. За да ги използва, трябва да ги носи на съвета, но другите не трябва да знаят, че ги има. Не може да ги занесе на съвета, защото ще ги видят. През цялото време са в раницата му. Пита продукцията какво да прави, казват му "Оправяй се!". Затова и не ги е използвал.

# 250
  • София
И сега ще имаме уау туист и няма да стрелят в Стратимир, а в Симеон. Давид срещу Голиат. Хем Елизабет и Андрей не го харесват, а и Дечо си го избра пръв него. Нали им подшушна Симеон, а това с Дими беше димна завеса. Хитрец. Мисли си, че срещу по-тромавия Симеон ще има шанс да не изостане много и ако има пъзел в края да го бие, явно го мисли за глупав. Но Симеон не е зле на логически задачи.

# 251
  • София
"Цигански номера" - как да харесам човек като Симеон, и сто пъти да гласувам за него, в сто анкети, не мога да променя това, което виждам и чувам. Агресията е изписана на лицето му, а нека Рабухчиев да е "горилата" на племето.

# 252
Паулина от женска солидарност не искала да номинира Елизабет Joy Тя ако знае срещу кого стои би я номинирала с 5 гласа. Красиви очи има Стратимир. Не ми е никак симпатичен участник иначе. Оф, много ми е тъпо да гледам предаване, в което нямам нито един участник, на когото да симпатизирам. Ама не остана Grinning

# 253
Ще го извъртят Рабухчиев сега. Той 100 процента е избора им, защото казаха Давид срещу Голиат.

# 254
Ще ми липсва Неделчо, слаб е физически и не виждам как може да победи някой от останалите мъже.Та смятам, че той ще си отиде първи от обединеното племе, но ако играта е само с някакви пъзели може и да оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт