💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 850
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 645
Андрей ще стигне на финала благодарение на сабите сигурно.На другия съвет ще им свършат грошовете и ще е доста интересно.Борис как ще загуби на лодките,абсурд

# 646
Много ще ме е яд ако Боби отпадне. Този, който най-много заслужава да победи според мен.

# 647
И Неделчо клюкарката как се е намърдал при приключенците, да ходи да си злобеят с А и Е Grinning

# 648
  • Испания
Ей, не млъкна певачката! Ос.. положението и сега се чуди, както винаги, как да се оправдава.

Битката на Елизабет и Кремена?

# 649
Е, ужас, що за предимство! Тази верига на врата на Борис 20 килограма ли тежи? Същата като на Ивайло срещу Джералдин миналата година.

# 650
Много съм любопитна каква игра ще замисли продукцията да отърве любимката си от отпадане.
Аха, видях предимството. Тези вериги тежат сигурно колкото Борис. Astonished

# 651
Паулина,Андрей и Симеон са си изкарали грошовете честно. Много ясно, че ще си ги ползват. Защо да са долни, като са пращани на номинации или подобни битки и са си ги спечелили.

# 652
  • София
Защо постоянно трябва да гледаме едни и същи игри? Много неприятно и скучно.

# 653
  • Където морето целува небето...
Ей ще прецакат Паулина с канутата, за да остане  малката злоба последната жена. Не знам за кой съм утре, никой от тях не искам да си тръгва преди мишките (трио).

# 654
В живота никога не бих разчитала на Борис.

# 655
Е, честно ли в мъжко-женска битка ще мъкнат канута?
Не виждам нищо лошо в постъпката на Поли. Играта е индивидуална на този етап. По-скоро съм приятно изненадана, че Елизабет си харчи грошовете смело. Не, че нямат изгода и тримата да пазят Неделчо като глас, но те и без него ако си кътат парите, купуват гласове.
И, о, изненада! Стратимир иска Поли да отпадне! Scream

# 656

Имаше спойлер вчера, не беше верен, както се видя кой е номиниран
Някой има ли спойлер кой отпада утре? Моля ви!!!

# 657
А на Симеон още по-малко

# 658
  • София
Поредно разочарование от Стратимир (разочароват ме само хора, които съм харесвала или харесвам). Цял сезон до Паулина, сега обиден и искал Борис да се върне. И тук в темата и там - в предаването съществува това очакване, че хората, които имат грошове не трябва да ги ползват. Всеки път, когато Стоян започнеше да говори за чест, щом го питат ще си купи ли нещо с грошовете, ми е ставало смешно, може би защото все му пускаха музика като от саундтрак на Ханс Цимер за фон.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 23:54 от La Vikinga

# 659
Втръснаха ми тия канута, но е супер епична битка и бих я играла, сериозно.
Интересно ми е дали на Паулина ще ѝ хрумне да издърпва кануто с вис, като Елизабет

Общи условия

Активация на акаунт