💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 957
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 720
Странно ще е, ако предимството е, че Борис ще носи вериги, а Паулина не. Иначе и двамата щяха да са с вериги ли - не мисля.
Предимството за Паулина е, че Борис ще бъде допълнително затруднен с веригите.

# 721
  • София
Grinning Е, хайде сега, че с кого да искат да са на финал? Естествено, че с най-слабия възможен, а Борис си е сериозна заплаха.

# 722
Какво става със спойлерите. Неделчо да не отпада другия вторник 😱😱😱

# 723
Аз почвам да си мисля, че за всички участници е най-удобно Борис да отпадне и вече няма нищо за губене. Той е много сериозен претендент. Сините не развързаха кесиите. Лошо няма. Играта е индивидуална вече...
Допускам и че на мнозина им е светнало, че мъжете най-редовно отпадат от жени. Коронен номер на продукцията. И с това предимство вероятно се усещат какъв ще е завършекът.
Това инфо за непотизма на Симеон вярно ли е?
Не че има значение, но при канутата Кремена имаше предимство, което Елизабет в един момент навакса. Предимството беше, че по-бързо успя да изрови кануто от всичките натурии в пясъка.
И съм съгласна - ако на свалената кожа на Борис трябва да висят вериги, и на мен би ми било неудобно за гледане...
Наденицоядците станаха антифаворити, а може би брата и сестрата са станали причина вакханалията да бъде разкрита тогава.

# 724
  • София
Нямаше как Симеон и Стратимир да надцакат имането на червените. Само Елизабет има повече грошове от всички сини. Без тези на Андрей.
Така че ако те бяха купили гласове, то другите щяха да купят повече и пак да ги надцакат и за това решиха да си ги пазят за себе си. Всеки си е направил проста математическа сметка.
Дори Поли видя, че няма смисъл и дори не искаше допълнителен глас.
А това да си искаш лично предимство в игра за мен е крайно страхлива и недостойна постъпка. Шокиран съм, че се приема изобщо. Но това само показва какво е нивото на певицата. Видяхме я срещу Мартин. Супер нагла и нагласена игра в нейна полза и накрая изтропа, че били равностойни. Наглост.
Колкото е красива външно, толкова е грозна вътрешно.

# 725
  • Испания
Странно ще е, ако предимството е, че Борис ще носи вериги, а Паулина не. Иначе и двамата щяха да са с вериги ли - не мисля.

И двамата нямаше да са с вериги.

# 726
Аз пък съм за грошовете, иначе сините като мнозинство щяха да се саморазправят с червените и да ги пращат нонстоп един срещу друг докато остане един боец. Това би било нечестно. Радвам се, че малко по-малко им развалят мнозинството и почнаха сините да се изправят на елиминации един срещу друг.

# 727
Макар и да се ядосвам, ясно е защо Бобката ще си замине утре, а Неделчо и Елизабет са още там - Андрей самичък няма да успее да оцелее до финала.

# 728
  • Испания
Пък Ралица нямала намерение да предлага предимство, но щом Паулина поиска, веднага получи.

Само ме карат да цитирам Библията: "Поискай и ще ти бъде дадено".

Поляците са силно вярващи.

# 729
  • София
Според мен ще има различни тежести в лодките, за изравняване на силите (макар че не е ли самото кану достатъчно тежко, Елизабет щеше да умре на пясъка), а веригите са "бонус" за Борис по случай предимството.

# 730
  • София
И Неделчо не мога да го разбера. Колкото и да ми е несимпатичен, не мога да отрека, че съвсем честно се пребори с доста по-силен противник, на границата на възможностите си. И вместо да си вдигне самочувствието и да застане на позиция, той им се мазни на тия двамата, които очевидно играят един за друг и го държат за бушон. Точно като пето колело на колата се бута в тях.
Тоест вместо да се възползва от това, че няма да е на номинации, да каже на Елизабет и Андрей да не си харчат парите и пак да ходи, защото последната битка едва го затрудни? Trollface

Направи ми впечатление и чувството за превъзходство, което е водещо, у Паулина. Тя смята, че има право да се бори и да използва всики налични ресурси, за да стигне до финал (до тук добре), защото е най-силна и с най-много победи, но Неделчо няма това същото право, защото е най-слаб.

# 731
  • Буркина Фасо
цяла игра само кану ли ще теглят ?
няма ли да има и други игри ?

# 732
Не исках Неделчо да спечели. Дразни ме този схематичен тип, ноооо успя да се прилепи и да им обясни на Бети и Анди, че е нужен за да не ги номинират. Жалко за Рабухчиев, много исках да им натрият самодоволните физиономии на червените.
Тъпо изказване на сините за предимството на Поли.
Боби за мен беше един от силните играчи, ама защо така се стресна от битката. Те да не са си мислели, че никой няма да ги номинират.

# 733
  • София
Като ви четох този път, все едно гледах епизода. Благодаря на всички.
По повод утрешната игра и веригите на Борис, струва ми се, че още някой мъкнеше вериги на елиминация, пак заради предимство.
Все мрънка Ралица, че жените били подценявани и използвани от мъжете в игрите. Ама на мен ми се струва, че именно продукцията издевателства над жените. Като се сетя, че Кремена и Елизабет влачиха канута с тежест върху тях, не помня кои дърпаха варели, а мъжките битки какво?  Да имаше и наистина мъжки битки. Не мога да дам примери за всичко, за някои неща съдя от четеното тук. Единствено гледах серията с отпадането на Морунов - малък жест на съпричастие към колега.

# 734
Върнете Мани! Моля.
Не харесвам Симеон,но исках Андрей пръв да счупи сервиза.И него не харесвам.И Бети,не харесвам.Неделчо ми е адски противен и то не останаха.Боби ми е безразличен,точно колкото Стратимир.
Чисто женски ми остана Поли да победи Бети.
Върнете Мани!

Общи условия

Активация на акаунт