💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 859
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 705
И аз се дразня на нечестностите , ама не ми се иска да свършва .
Жал ме е за Боби … някои предимства са твърде решаващи 🤷♀

# 706
  • Сред мелниците
Колко честно да са спечелени грошовете на Паулина? Помним й битките...
Утре наред е Боби, последният ми фаворит.

# 707
  • София
Колкото и да бяха похарчили сините, пак нямаше да стигнат. Какъв е смисълът тогава. Правилно ги запазиха.
Напротив Симеон имаше 300, и Стратимир има, обаче не искат да ги харчат за друг, а и Елизабет вече си беше купила, едва ли щяха да и предложат още да си купи.
И освен това Борис не е бил на елиминации,някак не може да стигне на финала без тази стъпка.
В случая червените играят още като отбор.

# 708
Ами който има грошове ще си ги ползва. Червените играят като един и явно не ги притеснява, че Неделчо може да ги бие на пъзел. Сините са по самостоятелни играчи и ще страдат. Трябваше да се борят за равенство за да може Поли да избира.
Предимството изглежда непреодолимо, това трасе трябваше да се мине 6 пъти, но ще видим.

Рабухчиев освен да е блокирал и да се е подценил жестоко, друго обяснение нямам. Това си беше един прост пъзел....

# 709
Симеон прекалява с тази история за добруването на Елизабет.

И продължава да мисли, че след второ отстраняване, щяха да го върнат отново на плажа на Отшелника.
Точно това си помислих и аз Simple Smile
Тоя явно е решил, че продукцията ще го върти между островчета и племената ???!! И това като какъв ?
Като човек на продукцията по чичова линия. Whistling
Дообре … ами да му дават наградата вече … че и нас мъчат Simple Smile

# 710
И Неделчо не мога да го разбера. Колкото и да ми е несимпатичен, не мога да отрека, че съвсем честно се пребори с доста по-силен противник, на границата на възможностите си. И вместо да си вдигне самочувствието и да застане на позиция, той им се мазни на тия двамата, които очевидно играят един за друг и го държат за бушон. Точно като пето колело на колата се бута в тях.

# 711
Ако това беше сезон на нормално предаване с кадърни продуценти, Манка нямаше да участва, плажът на отшелника нямаше да съществува или щеше да е измислен по-добре, Елизабет щеше да отпадне в битката срещу Кремена, Неделчо нямаше да влезе в обединеното племе или щеше да е пръв отпаднал, а в обединеното племе щях да гледам играчи като Красима, Морунов и Валентин. Но не  е и затова имаме...това.

# 712
Колкото и да бяха похарчили сините, пак нямаше да стигнат. Какъв е смисълът тогава. Правилно ги запазиха.
Напротив Симеон имаше 300, и Стратимир има, обаче не искат да ги харчат за друг, а и Елизабет вече си беше купила, едва ли щяха да и предложат още да си купи.
И освен това Борис не е бил на елиминации,някак не може да стигне на финала без тази стъпка.
Играят като отбор, защото гласът на Неделчо им е важен, както и да го ползват за бушон. Симеон не е длъжен да си използва грошовете, особено след като има имунитет.

# 713
  • London
Той поне ще се раздаде на арената, сигурна съм.

А утре казаха последен съвет?

# 714
Странно ще е, ако предимството е, че Борис ще носи вериги, а Паулина не. Иначе и двамата щяха да са с вериги ли - не мисля.

# 715
  • София
И да нямаше предимство така или иначе щяха да измислят нещо, за да компенсират силата на Борис, все пак се изпратя срещу жена.

# 716
Толкова се радвам, че тази тъпотия свършва в петък. Цял сезон ми изпитват волята и всяка вечер съм на косъм да изключа телевизора. Гледам някакви посредствени играчи с посредствените си стратегии как дърпат напред, а в обединеното племе можеха да бъдат по-читави участници. И като вземат да ми се правят на велики...не ги трая. Дребни душици. Абсолютно дъно е този сезон.
Дъно, дъно, ама всяка есен сядаме пред телевизора да гледаме. Simple Smile

# 717
  • София
Играят като отбор, защото гласът на Неделчо им е важен, както и да го ползват за бушон. Симеон не е длъжен да си използва грошовете, особено след като има имунитет.
Все ми е за Симеон, изобщо да не стига до финал.
Ралица има каза ,че следващият съвет е последен, май ще си носят кесийките в къщи.

# 718
  • London
И да нямаше предимство така или иначе щяха да измислят нещо, за да компенсират силата на Борис, все пак се изпратя срещу жена.
Игра с въженца.Joy

# 719
  • София
Еее,това вече на нищо не прилича.Отпадна Рабухчиев,остана Неделчо,който ме беше срам да го гледам.
А Елизабет харчи лесно спечелените пари на поразия.Колко й останаха,че то не се трае.Неделчо се подхилва,а мястото му изобщо не е там.
Как можаха да посегнат на Боби достойните и комплексни?С кого искат да са на финал?
Много се ядосах,честно.

Общи условия

Активация на акаунт