💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 850
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Скрит текст:
За Елизабет 1 допълнителен глас - 100 гроша, за Паулина - 150.
След това Ралица подчерта, че цените са ясни. Имаше предвид, че 150 гроша на Паулина ще ѝ стигнат само за един глас, не че ще ѝ вземе всички.
Е, очевидно й ги взе всичките.
За предимство, а не за един допълнителен глас. Постът, както и това, което каза Ралица относно цените, се отнасяше за допълнителните гласове на съвет.

# 676
  • София
Само страхливци използват грошове на поразия.

Изобщо не трябва да има грошове. Тази тъпотия я въведоха във втори сезон. Както и другото безумие, играта на съюзниците, предимства и пр. тъпотии.
Тези неща съм ги писал още миналата година, та се учудвам, че ме питат защо смятам така.

Кратко и ясно, който е разбрал, разбрал, който не, жив и здрав.

1. Всяка една битка трябва да е равнопоставена и никой не трябва да има предимство в нея.
2. Играеш играта и каквото си надробиш, това ще сърбаш. Ако си добър в социалната игра или на Арената винаги ще имаш шанс, ако някой е по-добър от теб те побеждава и това е.

Но това грошове, пазарлъци, предимства и пр. щуротии нямат място за мен в едно честно състезание.

Толкоз от мен.

# 677
А, какво виждам,  буря в рая. Като опря ножа до кокъла не сме толкова мили и добри.

Нищо няма да постигнат като СЕГА натякват как не биха си купили предимство срещу Приключенец.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 23:48 от Анонимен

# 678
Повтарям се , но не мога да я гледам тази нейна надута до небето физиономия 🤦♀
Не я съдя , че си купи предимство , но много и знаеше устата за другите …
Ако имаха повече падания в игрите до сега и трябваше да ходят на номинации , съвсем нямаше да са в такива отношения .

# 679
Симеон прекалява с тази история за добруването на Елизабет.

И продължава да мисли, че след второ отстраняване, щяха да го върнат отново на плажа на Отшелника.
Точно това си помислих и аз Simple Smile
Тоя явно е решил, че продукцията ще го върти между островчета и племената ???!! И това като какъв ?

# 680
Е, ужас, що за предимство! Тази верига на врата на Борис 20 килограма ли тежи? Същата като на Ивайло срещу Джералдин миналата година.
Имам усещането, че Боби ще отпадне. Видях тези вериги и как се мъчи, а Паулина няма подобни тежести. Ако предимството е било тя да не е омотана с вериги някак не ми се връзва, защото е жена срещу мъж.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 22:58 от daisy12

# 681
  • София
Малко ми е смешно, как Паулина каза че Неделчо иска на всяка цена да стигне по напред и в следващия момент си поиска имунитет да се подсигури Grinning Не я съдя, но стана комично.

О, да, как смее Неделчо да иска да стигне колкото може по-напред; и в следващия момент : Колко струва едно предимство, моля?

# 682
Не става въпрос дали е честно или не Паулина да си купи предимство. Ако беше срещу някой от другото племе, разбирам. Но всеки съди от собствената камбанария.
Но вече няма племена. И те там не са приятели. Попринцип съм за спортсменството и това да играеш за племето, но играта е индивидуална вече. Ако бях на мястото на Поли и излизах срещу най-силния мъж и аз щях да си ползвам предимство.
Иначе на Борис яко му потънаха гемиите на съвета. Може би си знае съдбата.

# 683
  • Испания
Още миналата година писах, че грошовете са още един начин продукцията да манипулира.

# 684
Неделчо ще отпадне, абсурд е да навакса.
  При това положение утре Елизабет срещу Андрей, и спойлерите отиват в канала.
Е, не е задължително. Първият номиниран е този, който е изгубил играта за имунитет. Може да е всеки. Виж втори номиниран задължително ще е боец.

Колко пък да е задължително,  като на практика не е боец.
За, което много се радвам.
Така е като вярвам на спойлери.

# 685
  • Варна
И Неделчо клюкарката как се е намърдал при приключенците, да ходи да си злобеят с А и Е Grinning

Вероятно в момента е излишен. Grin

Пък сред приключенците ще слуша и мисли следващи стратегии. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 686
  • София
Само страхливци използват грошове на поразия.

Изобщо не трябва да има грошове. Тази тъпотия я въведоха във втори сезон. Както и другото безумие, играта на съюзниците, предимства и пр. тъпотии.
Тези неща съм ги писал още миналата година, та се учудвам, че ме питат защо смятам така.

Кратко и ясно, който е разбрал, разбрал, който не, жив и здрав.

1. Всяка една битка трябва да е равнопоставена и никой не трябва да има предимство в нея.
2. Играеш играта и каквото си надробиш, това ще сърбаш. Ако си добър в социалната игра или на Арената винаги ще имаш шанс, ако някой е по-добър от теб те побеждав и това е.

Но това грошове, пазаразлъци, предимства и пр. щуротии нямат място за мен в едно честно състезание.

Толкоз от мен.
Аз съм съгласна, че не трябва да има грошове, предимства, секунданти. Но след като съществуват в самата игра, а и понякога участникът прави съзнателен избор, взимайки ги като награда, то след това да не ги изпозлва е най-малкото нелогично. Когато Морунов взе грошовете и сабите вместо предимство за племето, беше единодушно аплодиран от зрителите.

# 687
Не мога да виня Паулина, че си е купила предимство - всеки прави с грошовете си каквото намери за добре. Щом си ги е спечелила, то нека са й в полза.
Но намирам цялата история с грошовете за досадна. Някои хора нямаше да стигнат до обединеното племе, ако нямаха грошове. И в този сезон се случват нелогични неща.

# 688
Колкото и да бяха похарчили сините, пак нямаше да стигнат. Какъв е смисълът тогава. Правилно ги запазиха.

# 689
Паулина,Андрей и Симеон са си изкарали грошовете честно. Много ясно, че ще си ги ползват. Защо да са долни, като са пращани на номинации или подобни битки и са си ги спечелили.
Всеки, който има грошове се предполага, че ги е изкарал честно. Въпросът е, че в момента Елизабет, Андрей и Неделчо играят като за един, докато сините са малко всеки за себе си. Разбирам, че са във финалната фаза, ама поне Симеон да спре така да се бие в гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт