💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 925
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 735
Затова пък при игри на мъже срещу жени, победата обикновено се "дава" на жените. Много примери имаше, утре ще е поредният.

# 736
  • София
Е, как да не се стресне Боби.
Човека си е мислел, че отива на състезание, а е попаднал на женския пазар в София.
Този сезон ако има битка мъж - жена, то жената печели в над 60% от случаите. А срещу него е любимката на продукцията, Паулина, че и с предимство. Направо му се ревеше на Боби. Трябваше като Алекс да стане и да си тръгне, защото продукцията друго не заслужава.

А червените с многото грошове понеже са много комплексни решават с грошовете да си чистят конкуренцията, сакън да не стане някой фал на Арената. Споко няма да има фал, то се вижда от всички, че са избраниците.
Ядоха наденици всичките ама едните са по-виновни от другите. Мила родна картинка.

# 737
Пък Ралица нямала намерение да предлага предимство, но щом Паулина поиска, веднага получи.

Само ме карат да цитирам Библията: "Поискай и ще ти бъде дадено".

Поляците са силно вярващи.

JoyJoyJoy наглост до безкрай..

И аз мисля , че дори без 150гроша Паулина пак щеше да има предимство утре с уговорката , че са от различни полове и не би било честно иначе, така че е безсмислено нейното упражнение. И въпреки предимството мисля , че Боби има много по - голям шанс от нея на тази игра , ама не се знае знае ли се...

# 738
Неделчо надигра честно Рабухчиев, е можеш ли с 10 мин предимство да не можеш да наредиш един пъзел от детската градина. То само с мускули не може, трябва и акъл.

За предимството съм съгласна, когато Неделчо поиска предимство, Ралица обясняваше, че на този етап от играта предимство няма. Обаче когато Поли поиска и даде. За мен не е виновна Поли, че си купи предимство, а продукцията, че промени правилата в движение и й го даде.

# 739
  • София
Боби за мен беше един от силните играчи, ама защо така се стресна от битката. Те да не са си мислели, че никой няма да ги номинират.
По принцип никой не иска да ходи на битка, просто участниците биват критикувани избирателно за нежеланието си. Моят принцип е да критикувам тези, които твърдят, че искат, но не отиват. Иначе нямам проблем със самото нежелание, защото смисълът на състезанието е в това да се излагаш възможно най-малко на опасност. Борис искаше в даден момент и тук спекулирам, но тогава щеше и да отиде, защото беше ядосан от номинацията на Елизабет, мислеше да прати себе си. Сега според мен прецени още преди съвета, че ще е номиниран, затова и ги събра да си говорят за грошове, не мисля, че беше изненадан. Не означава, че трябва да е доволен.

# 740
То такива като Елизабет и Неделчо ги има навсякъде - нямат качества, но гледат да бутат напред по други начини - кои честни, кои не. Баш мила родна картинка.

# 741
Борис е единственият без грошове, защото не е ходил на елиминация. Днес се сърди...Май е очаквал директно на финал да стигне.

# 742
Симеон като толкова много е за Бобката защо не си купи още три гласа и да номинира Неделчо? Интересно тогава Неделчо кога отпада, щом спойлерът нищо не позна...
Вече се съмнявам и в крайния победител

# 743
  • София
Затова пък при игри на мъже срещу жени, победата обикновено се "дава" на жените. Много примери имаше, утре ще е поредният.
Имаше и такива, в които се отнема. Това не е до пол, а до това кой е набеден (от Продукцията) за победител или любимец от самото начало на състезанието.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 06:56 от La Vikinga

# 744
  • Испания
Тази вечер май са били в Андрей.

Алиса е много сладка за разлика от двамата си родители.

Да им покажем на тези лоши хора снимка с нашата любимка!

# 745
Браво на Неделчо.
Супер стана и на съвета Grinning

# 746
Прическата на Елизабет е ужасна. Ксения продължава да се излага, нищо ново. Алиса е страхотна!

# 747
Ксения да не е на принципа дръж враговете си близо? 😂
Елизабет адски се е зализала! Тя е с чуплива коса, а ако се изправя като луда с тази подстрижка, няма да е доволна от крайния резултат.
Аз пак да попитам - къде мога да видя тренировка с Красима?

# 748
Ако трябва да сме честни и Елизабет и Неделчо толкова им е акъла да пазят Андрей, защото втора поредна игра той е 2 най-добър и като цяло от началото на седмицата е най-силно представящия се без да е спечелил имунитет. Той за момента не превъзхожда бившите Бойци, те са светлинни години назад и в двете игри.

# 749
  • София
Това, което в тази тема се заклеймява като "нечестно", "подмолно" или като "стратегия", в темите на "Сървайвър" е възхвалявано. Малко е странно, защото неколкократно е изразявано желание "Игри на волята" да прилича поне малко на "Сървайвър".

И да, аз също не харесвах стратега Туджаров, защото не ми беше интересен, не защото не е искал да ходи на елиминационни битки, освен това скоро му предстоеше да отиде, след като коалицията му загуби гласа на Милена.

Общи условия

Активация на акаунт