💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 942
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 765
  • London
Като цяло тези битки мъж/ жена са кофти. Особено за мъжете.....

# 766
  • Испания
Като цяло тези битки мъж/ жена са кофти. Особено за мъжете.....

Зависи коя е жената. Ако жената е Мани, е адски кофти. Ако е Паулина, е страшно кофти. Ако е Елизабет, е отвратително кофти.

# 767
В Сървайвър имаше битка за имунитет и победителя взимаше огърлици с които окичваше тези, които могат да бъдат номинирани. По този начин редуцираха коалициите и това беше супер хитро. В ИВ, това са жълтиците, но е някак грозно да предлагаш на дадени участници системно, а на други не. Сезона с това се открои, редовно се предлагаше на Паулина и Мани. Искането на предимство от страна на Паулина, беше грозно. Няма как да е силова игра за различни полове. Тук си пролича, колко са сплотени сините, като никой не се трогва за съотборника си. Сега накрая е ясно, че всеки ще си ползва жълтиците, както може. Не ми се вярва, че човек няма да си ги ползва, ако са му предоставени, още повече, че числеността винаги е печелила в такива игри.

# 768
  • София
Преди съвета Паулина пита всички сини мъжове, дали биха имали нещо против да си купи предимство, ако и разрешат. И всички и казват: "не, разбира се... парите са си твои и можеш да правиш с тях каквото решиш"... но в мига в който се разбра, че противник ще и бъде Борис, всички обърнаха плочата... мъжко поведение на мъжове, какво да ги правиш...
.
А и никой от тях не си похарчи грошовете, за да има тя за противник червен... излиза, че те могат да решат да направят каквото искат с парите си и да я оставят да се спасява сама, а после защо си купила предимство!?

Май други са на дъното... Rolling Eyes
Не мога да виня Борис, че му е неприятно, че ще се бие срещу участник с предимство. Симеон е по-близък с Борис и не виждам защо трябва да се радва на решението на Паулина. Но Стратимир е най-близък с нея от първата вечер, да не говорим за какви глупости я е защитавал преди, но изведнъж е жестоко засегнат, че приятелката му си е купила предисмтво. Relieved
Няма нужда да се радват, хич даже,  но и да не отричат собственото си становище отпреди... грозно и страхливо!
А относно Стратимир, бих казала, колко малко е нужно да се покажеш какъв си... накрая...

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 00:24 от art deco

# 769
  • London
Според мен сега както са две жени, следва те да са финалистките от жените и да се бият за 25 000 евро примерно....или 50 000 и съответно последните двама мъже за същата сума. И толкоз.....няма нужда от мъже и жени двубои в крайния етап като вече има само двама от пол. Какво било до финала било....така и няма да гледаме розови игри на кукли, чашки и въженца ами готини мъжки битки между мъжете.

# 770
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Андрей  ще говори за честна игра, след като издъни племето си на влака, защото беше бесен.

Една игра бил издънил? А в колко други игри е играл до край и дори ги е печелил за същото това племе?
Трябва ли да споменавам,че играта с влака беше стратегическа и в негов интерес беше,племето да се разпадне.Не беше бесен,беше умен. Laughing

Елизабет какво се усмихва с парите на Мартин......

Парите са си нейни.Победи на дуела и си ги спечели честно.Да не би Мартин да си ги е отпечатал,че да са си негови..и той ги получи от джоба на друг по честен начин.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 00:35 от Adoralova

# 771
  • София
Според мен сега както са две жени, следва те да са финалистките от жените и да се бият за 25 000 евро примерно....или 50 000 и съответно последните двама мъже за същата сума. И толкоз.....няма нужда от мъже и жени двубои в крайния етап като вече има само двама от пол. Какво било до финала било....така и няма да гледаме розови игри на кукли, чашки и въженца ами готини мъжки битки между мъжете.
Като миналогодишния финал... примерно...  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 00:33 от art deco

# 772
  • София
Няма нужда да се радват, хич даже,  но и да не отричат собственото си становище отпреди... грозно и страхливо!
А относно Стратимир, бих казала, колко малко е нужно да се покажеш какъв си... накрая...
Разбирам какво имаш предвид, просто мисля, че в реакцията на Борис и Симеон има някаква логика, вероятно реагират емоционално, докато реакцията на Стратимир ме учуди, явно никой не трябва да очаква лоялност от друг дори ако са били неразделни за месец и половина.

Дали ако Валентин беше в играта и Паулина бе поискала предимство срещу него, Стратимир щеше да е така обиден?

# 773
  • София
Разбирам какво имаш предвид, просто мисля, че в реакцията на Борис и Симеон има някаква логика, вероятно реагират емоционално, докато реакцията на Стратимир ме учуди, явно никой не трябва да очаква лоялност от друг дори ако са били неразделни за месец и половина.
Със съжаление трябва да го потвърдя! Disappointed Relieved

# 774
Е, ужас, що за предимство! Тази верига на врата на Борис 20 килограма ли тежи? Същата като на Ивайло срещу Джералдин миналата година.
Имам усещането, че Боби ще отпадне. Видях тези вериги и как се мъчи, а Паулина няма подобни тежести. Ако предимството е било тя да не е омотана с вериги някак не ми се връзва.

Ако нямаше предимство, никой от тях нямаше да носи вериги. Предимството ѝ е, да сложат веригите на Борис, за да може тя да спечели.
Като предимството на Кремена срещу Красима.

Това по-скоро е контра, не е предимство.

Някой може ли да ми обясни каква е била тази кутия на Пандора?

# 775
Защо продължавате да вярвате, че нещо зависи от тези мили хорица, мислещи, че влизат в спортно предаване. Смятате ли, че ще се остави нещо на случайността и Давид и Голиат и всички други аналогии, са измислени от участниците. Всичко е предварително замислено и написано, просто се следва сценария. И наденица гейт, и 3в1 гейт, Мани, играта на Паулина и Мартин, на Красима и Кремена, драсканиците на Боби, маймунските викове и борби, че дори и злобата на Елизабет - всичко, което ни показват е с една единствена цел - да се шуми, да се коментира, да се гледа и съответно - рекламодатели и Парички.
Пък вие се възмущавайте, че този казал едно, другия друго, пука им на шапката на продуцентите. Догодина пак ще има балами, дето ще се покажат по телевизора, ще ги оплюят, но всеки ще извлече дивиденти, само драгия зрител ще продължи да се нерви и да клика и коментира, съответно вдига рейтинга.

Като се абстрахираме от всичко това, смятам, че днес Паулина постъпи правилно като си взе предимство, ако беше някой от другите стратези, щеше да е възвеличан за правилната постъпка, но нали е Паулина, тя винаги постъпва грешно, каквото и да прави.
Утре ще е интересен съвет - да видим как ще бъдат изхарчени грошовете.

# 776
  • София

Игри на волята: България (30.11.2021)
Сезон 3 Епизод 64

На ЖИВО от Морунов - гледат битката между Дечо и Горилата

Дечо към Рабухчиев

И досадната муха или оса, която помогна на Симеон,
да стане Симеон Велики(според водещите)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 00:43 от Mari_Mar

# 777
Обединиха се и започнаха да мислят за себе си, но забравиха, че играят срещу 3 човека още. Визирам сините, а Паулина от самото начало си е егойстка, вече го разбраха и другите, където бляха. Ако ми предложат предимство ще си купя. И тя, искам предимство да си купя. Да имаше още пари да си купи и финала.

# 778
  • София
Някой може ли да ми обясни каква е била тази кутия на Пандора?
Наиситна не си спомням самото условие, но знам че променяше резултата на битката веднъж, победителят стана губещ. Не си спомянм и как точно Ана Мария изпозлва кутията на Пандора, и прати Веселин на елиминации в първи сезон, но тази кутия индиректно доведе до най-грозната сцена в трите сезона на предаването, затова и всички подробности съм ги забравила. Кутията беше въведена от Продукцията, постфактум, беше изненада и за участниците и за зрителите.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 00:44 от La Vikinga

# 779
  • София
Кутията на Пандора не размени ли спечелилите и загубилите в една племенна битка? Но дали беше за територия, или номинационна, не помня... Много кофти номер беше.

Общи условия

Активация на акаунт