💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 769
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 170
Котето усети лошата енергия на Зъбета май.
Най-важното е хората да не си вадят грешни изводи от това предаване. То не учи на нищо и не показва как трябва да се случват нещата. И без това плявата е много.

# 1 171
И после Морунов се оправдава, че не могъл да използва сабите. ..Думи нямам.
Или не се е сетил да си взима раницата Иили не е искал да ги носи.
Ако си спомням правилно в  целия първи сезон всички участници си ходиха с раници на тези съвети.Дори ми е било смешно,защо ги носят като изобщо не са им нужни.

# 1 172
  • Варна
Най-интересния съвет!

# 1 173
Казвам ви накрая Дечо ще ги разбие на някой пъзел 😁.

# 1 174
Ама тоя Неделчо, и той като котките - с девет живота. Smile

# 1 175
Сега да залагаме дали утре ще висят на греда или на Стратимир ще му сложат 60кг допълнителна тежест. Съвсем нормално е Андрей да си изиграе сабите, но това не прави факта, че Стратимир е номиниран срещу Елизабет с нейното предимство по-приятен за мен. Бих се изкефила ако Морунов си ги беше използвал. Иначе мадам комплексната колко драматично каза: Ето Морунов и сега е с нас и ни помага.

# 1 176

Неделчо ми се губи по трасето....хора ..отдавна трябваше да е отпаднал. Защо така се получава?

Много мислим така, ама по сценарии остава до края Joy
Ако щяха да го махат, нямаше да вадят пъзели при всяко негово индивидуално участие.

# 1 177
Тук се дразня на проповядването на равноправието при вдигането на тежести. Жена не може да вдигне същите тежести като един нацепен батка  Това е физически невъзможно. За това тежестите трябва да са съобазени с кг, за да бъде честно.

По същия начин и аз се възмущавам, че малоумните пилкьовци дето се криха като мишки и пращаха само жени на елиминации цял сезон. Сега ореваха, че отиват на елиминации.

# 1 178
Паулина как го игра трогната, като падна Боби, направо е за индийски ниско бюджетен филм. Не вярвам Елизабет и Неделчо да НЕ са знаели за сабите. Още в самото начало, като си взе предимството Елизабет ми светна, че са си сметнали нещата, просто го прейграха с Неделчо. Личи си от километри.

# 1 179
  • София
Поне едно нещо видяхме този сезон.
Жена не може да победи мъж в нормална битка.
До там го докараха от продукцията.
Видяхме, че за да продължи жена напред, то трябва да се нагласяват по възможно най-бруталния начин игри и да се дават брутални предимства срещу мъжете.

Браво продукция!
Ето така се рекламира равноправието на половете.
да живей еманципацията!

Дали обаче наистина правите услуга на жените или всъщност ги излагате и закопавате пред аудиторията. Риторичен въпрос.

Зрителите не са слепи.

Срам и позор сте!

Ай глупости. Играта доказа, че всеки пол си има различни предимства, и като битките не са само за сила, и мъжете падат. Полито имаше предимство в битка за мъж. Голем рев за тоя Боби, дето на една елиминация не е бил. Пък после другите мишки. Играта награждава тези, които ходят на битки. Който чака първата му битка да е на финала, да не ми реве, че някой си ползвал грошовете.

# 1 180
Котето усети лошата енергия на Зъбета май.
Най-важното е хората да не си вадят грешни изводи от това предаване. То не учи на нищо и не показва как трябва да се случват нещата. И без това плявата е много.
Не, учи ни- ако си некадърен , но със самочувствие/Мани/, ако си на n-то място , но олимпиец- /Андрей/, ако си млад активен спортист , но озлобен от обстоятелства и ситуации/Елизабет/, ако си по- добър от теб, и теб , и теб, но само ти си го знаеш, значи си за ИВ….пример и вдъхновение.

# 1 181
  • София
Видяхме, че за да продължи жена напред, то трябва да се нагласяват по възможно най-бруталния начин игри и да се дават брутални предимства срещу мъжете.
И жени са се борили срещу брутални, да се разбира "непреодолими", предимства като това на Кремена в битката срещу Красима. Не ми се ще дискусията да се превръща в такава за или против феминизма, защото видяното в предаването не може да се разглежда като феминизъм или ако се: то е криворазбран такъв. Тук врагът е Продукцията и е чиста случайност, че някои от хората, които стремглаво "бута" на финал, са от женски пол, визирам Паулина, защото според мен Елизабет не е влизала никога в тези сметки, тя по-скоро ще бъде "употребена" и "захвърлена". Миналата година имаха шанс да направят жена победител, но целта не е да има жена победител, а  победител да е този, който те искат, тогава това беше Милен, можеха да дадат равносотойна за всички битка, но не го направиха. Това е далеч от война между половете, по-скоро е Хората срещу Тупарев и ко.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:06 от La Vikinga

# 1 182
Нямам търпение да видя какво ще е предимството на Елизабет. 😜
Сигурно 100 м преднина. 😂

# 1 183
Неее ама много е унизително да те бият някакви пикли пред цяла България, мъже канари. Ужас....Подиграват се с тях!
Категорично трябва да има еднополови битки само, другото не е интересно, за да стане уж равностойно мъжете ги прецакват.

Неделчо ми се губи по трасето....хора ..отдавна трябваше да е отпаднал. Защо така се получава?

Много интересно изказване.
Като са мъже какво. Жените са длъжни да им падат ли? Пък и пикли били нахалниците....
Сигурно е много мъжко и достойно мъж да победи жена. Но за едно съм съгласна и го повтарям от първи сезон, (макар че не пишех тогава в темата Grinning ) - трябва да има мъжки и женски дуели само.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:01 от T.Valcheva

# 1 184
  • Варна
И после Морунов се оправдава, че не могъл да използва сабите. ..Думи нямам.
Или не се е сетил да си взима раницата Иили не е искал да ги носи.
Ако си спомням правилно в  целия първи сезон всички участници си ходиха с раници на тези съвети.Дори ми е било смешно,защо ги носят като изобщо не са им нужни.

Ако го е мързяло да си носи раницата както Андрей го правеше на всеки съвет тази седмица, то поне можеше да ги сложи под горнището си с дълъг ръкав. То е достатъчно широко за да побере тези саби. Абе все някакъв начин можеше да измисли за да ги прикрие. Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:05 от floren

Общи условия

Активация на акаунт