💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 911
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 275
Не може да ми стане истински мъчно за Борис. Много лъга в самата игра. Спомнете си записките с камъче...Думата за него е "лукав". И продукцията го надигра. Не че ще си извлече урок от това. Струва ми се, че при него "надлъгването" е мироглед. И когато обрамчен с веригата разбра, че някой друг раздава картите се смачка.

# 1 276
Всички от наденицагейт са "справедливо" наказани, само Мишленцата останаха. Защо ли?!?! Те не лапаха ли наденица на реката?!? Боби беше най-достойният за победител - блестящ на арената, добър човек. С нищо скалъпено не можаха да ме убедят колко е лош и недостоен, видя се как веднага печели хората около себе си и става лидер и обединител.
Без да съм чела спойлери, предчувствам, че ни гласят Дългото Мишленце за победител в епична битка със Симеон. Симеон не ми беше фаворит, но определено го предпочитам пред темерутестия, подъл и пресметлив Андрей. Много хейт отнесе Симеон, но за мен той е добър човек. Няма как човек, който е толкова отдаден на животните си и полага толкова грижа за тях да бъде лош човек. Някой хора и към децата си не са толкова отдадени.
Най-нагласеният и разочароващ сезон на ИВ. Мани Тъ определено заслужаваше да е победителят в тази пародия. Толкова потенциал има в това предаване, жалко, че в България се прави от тези продуценти.

# 1 277
За мен отношението към животните не е мерило.Познавам жена,много състрадателна и жалостива към животните,но в живота подла с хората и алчна,егоистка.Така че за мен Симеон си остава въздух под налягане,не го харесвам и като поведение и като държание.
Честно казано само първи сезон се връзвах на битките и несправедливостите,сега го гледам за фон,само съветите са ми интересни.Като знам и победителя,още повече ми се губи тръпката.

# 1 278
# 1 279
Много ама много се зарадвах снощи Паулина, като победи хитреца - дето се кри 3 месеца под полите на всички жени и добута до 3 дни преди финала. Най- харесвам мишки дето се имат за лъвове.

пп Симеон "уж" му тъжно , но вътрешно му олекна вече се вижда със сто бона в джоба без съперници!

# 1 280
  • London
Аз отхаресвах и страницата във фейсбук, дори навярно ще я блокирам за да не се налага да чета идиотщини, които ми се показват на стената. Няма да гледам и днес, а дори и финала. Даже по-рано от обмисленото ги отсвирвам. И естествено, че има дистанционно...., Не е в това въпроса обаче, въпроса че цял сезон обсъждаме измишльотини тук. Голяма минавка....

# 1 281
  • Испания
Жени изпращали на Морунов голи снимки и клипчета.

Бил се опитал да обясни на Мани да не се държи така, защото като излезе, хората ще я съсипят.

Препоръчвам интервюто на Морунов.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 10:24 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 282
И в живота послушковците и натегачите ги поощряват някак - точно такива ги издигат на работното място например. Затова не бих се изненадала и двете мишленца да са в топ 3.
Този сезон бие Биг/ВИП Брадър по гнусотия. Не трябва изобщо да има следващ сезон, но щом ще има - дано има нисък рейтинг. Както продукцията се гаври с участници и зрители, така искам и тя да е прецакана.

# 1 283

Той хвали ли се или се оплаква Simple Smile

# 1 284
офф аз както ги гледам с 12 часа закъснение, вероятно отнякъде ще видя победителя преди да съм гледала финала. Ама карай.

Заболяха ме ушите от "кануто, кануто, кануто". Димчо вземи научи най-сетне как се нарича тази лодка. Нарича се каяк. Измислена е от ескимосите. Вярно че казваме "Българска федерация по кану-каяк", но някои хора си мислят че има такава лодка дето се нарича "кану-каяк". Е няма!  Вероятно оттам идва и Димовото объркване. Мисли си, че каяка е "кану-каяк", но от мързел казва само "кану". Просто още един пример за непрофесионализма в това предаване. Но то не е само един пример.
Абе, като ползваш каяци в шоуто, извикай някой специалист, разпитай го това-онова, образовай себе си и екипа. 

Спомних си как се правеха преди години фирмени уеб сайтове. Кака Пепа счетоводителката се сеща че на Сийка - чистачката синчето играело много игри на компа. Следователно е "много навътре" с компютрите и може да направи уеб сайта на "Черги и килими ООД" за 20 лева.  За съжаление у нас и досега на много места се работи по този начин - тънко, приятелско/шуро-баджанашко, без да се усеща никаква необходимост да се викне експерт (и да му се плати). И да станат нещата професионално.   В много отношения ИГ изпитва вопиюща липса на експертно мнение.  Но предвид високия рейтинг, продуцентите никога няма да стигнат до идеята.

# 1 285
  • Испания

Той хвали ли се или се оплаква Simple Smile

Ха, ха! Стреснат е.

Гледайте интервюто! Дълго е, но е интересно.

# 1 286
Хаха, аз съм от хората дето си мислят, че кану и каяк е едно и също Grinning ако това е каяк, какво по дяволите тогава е кану?? Grinning

# 1 287
  • Испания
Разлика между кану и каяк

По-нагледно

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 10:36 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 288

И двете статии са преведени некадърно, но на втората оригинала е по-добър.

Едит: хаха, сега видях "спрей полата".  LOL
 На български се казва "шприцка" вероятно заето от немски.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 10:56 от Soney

# 1 289
  • Испания
Да, видях. Но това намерих на български уж. Пиша на български, а ми излиза на испански.

Общи условия

Активация на акаунт