💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 817
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 440
Ох много се радвам! Синьото горнище правилно подсказа.

# 1 441
SmileySmileyХа, честито! Моят мъж е "сигурен", че трябва да е нагласено, че как така едва ли не 10 от 10. Smiley

# 1 442
Ти да видиш. Сбогом, Елизабет! Въпреки че, една от най-неприятните ми участнички отпадна някак не мога да повярвам в този невероятен късмет на Стратимир.
Писмото от мама даде жокер, че си заминава Елизабет.

# 1 443
Такова глупаво отпадане. Честно. Само зелени кукички имаше. Трябваше да покажат всички кукички после. Поне да беше хубава битка. Ето това много ме дразни. Безброй пъти отпадат хора просто така. Нямам против Стратимир

# 1 444
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой математик може да изчисли какъв е шансът С да изкара пръв пате, да извади само зелени куки и да изкара всичките тапи. Според мен няма такъв късмет.

# 1 445
Стратимир и на двата края е голям късметлия
Наистина голям "късметлия" излезе. След тази игра у мен остана същото чувство като след онази игра. Whistling

# 1 446
  • София
Доволна съм и аз Simple Smile не беше ли по-напред според спойлерите Елизабет?

# 1 447
Обаче Неделчо се е приготвил за финал

# 1 448
Стратимир игра хитро. Елизабет като взимаше грешните торбички и после нито ги връзваше сериозно, нито ги хвърляше с мисъл - плуваха си отгоре. И аз да бях там, щях да ги намеря. Също Стратимир си игра последователно, а при Елизабет не течеше мисъл.

# 1 449
Ех, вчера заради гадните вериги ми развалиха кефа да се радвам за победата на Поли. Е, сега се радвам, че остава последната жена!

Вече спойлерите стават грешни... очаквам Неделчо да победи хаха накрая

Физиономията на Андрей е един път хахаха  повече ме радва от отпадането на Елизабет даже

# 1 450
  • Испания
Ако беше толкова вярваща, нямаше да е такова зло.

Неделчо пак започна: "Аз, аз, аз".

# 1 451
Андрей как весело запрегръща Стратимир...

# 1 452
Стратимир игра хитро. Елизабет като взимаше грешните торбички и после нито ги връзваше сериозно, нито ги хвърляше с мисъл - плуваха си отгоре. И аз да бях там, щях да ги намеря. Също си игра последователно, а при Елизабет не течеше мисъл.
А това, че вадеше само точните куки, на какво се дължи? 🤔
А "предимството" на Елизабет?

# 1 453
  • София
Всички коментари за нагласена игра ще прочета и изтърпя, както се наложи и все още се налага да четат почитателите на Паулина. Важното е, че моментът, който чакам от три месеца, настъпи. People DancerPeople DancerPeople Dancer

# 1 454
Доказано! Паулина е по-любима на продукцията и то теб, и от теб, и от теб, Елизабет! Тъпо, че отпадна с нагласена битка. Отбор неприятни останаха. Сега, за кого да викам се чудя. Андрейчо рони ли сълзи не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт