💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 688
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Като гледам сълзите на Симеон чак ми е жал, че Хриси го е зарязала, ама той добре се постара вътре...
Тя каза, че той е скъсал с нея.

# 1 501
Много кофти с този материал с вече бившата годеница на Симеон. Сигурно и на двамата им е тъпо сега като го гледат. А на Ралица ѝ се ходи на сватба.

# 1 502
  • Испания
Само Алиса е прекрасна в това семейство. Сладко пиленце.

# 1 503
Ралица : Сражавайте се честно.... 😂
Ама ти сериозно ли? 🤔

# 1 504
Много е красива жената на Андрей, а дъщеричката им е много сладка!

# 1 505
Не следя редовно формата,но Андрей не се ли беше загаджил с Елизабет,или бъркам?Сега виждам жена с дъщеричка,която го чака да се прибере?

# 1 506
Струва ми се, че новият потребител е този, който в един момент ни се скара, че не осъзнаваме, че участниците не стоят на реката, въпреки че никой не спореше с него/нея. Нито Милена не е стъпвала във фитнес зала, нито кануто на Паулина е било "леко като перце". Играта може да е била манипулирана и кануто на Паулина да не е било "леко като перце", няколко неща могат да бъдат верни едновременно. Очевидно кануто е много по-леко от това на Борис, но тя се изпоти толкова много, че и клинът и тениската ѝ си смениха цвета. Може би гримьори са спрели битката, за да я залеят с вода? И Елизабет и Паулина изглеждаха силно затруднени от тази битка, от трите жени, носили кану, само Кремена се справи с "лекота".

Много вероятно е и след хейта, който получиха след битката на Елизабет и Кремена, кануто да е било доста по-леко, а Борис видяхме как го озориха.

Колко да е много вероятно да е заради хейта,  като предаването което гледаме е на запис,  и битката се е играла преди хейта.

# 1 507
Утре май финалът ще е с трима. Видях три цвята.

# 1 508
  • София
Останалите участници се разучвстваха повече на видеото за Андрей, отколкото той самият. Може би просто си е такъв.

Битката утре ми се струва многокомпонентна.

# 1 509
Като гледам сълзите на Симеон чак ми е жал, че Хриси го е зарязала, ама той добре се постара вътре...
Тя каза, че той е скъсал с нея.
Интересно.

# 1 510
Къде без непобедимата?
Иначе какъв финал ще е това? 🤔 😜
П. П. Къде са козичките? Нали трябваше до края да се грижи за тях.

# 1 511
Той е оставил Хриси, не тя него.
А твърди лятото колко много я  обича и държи на нея. Скоро след това обаче са се разделили.

# 1 512
  • София
При наличието на такова творческо безсилие е по-добре да са трима. След миналогодишния финал между двама, в който игра само един, по-добре да имат и един - резерва, ако другият не може да се справи с даден елемент, победителят да не си играе сам.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 01:43 от La Vikinga

# 1 513
Има ли игра, която ви се струва, че беше оставена само на уменията на състезателите?
Във всяка някак ми се струва, че имаше намеса. По дълбоко заровен куб, замотани въжета, клатещи се дракони, грешки, които не се санкционират и т.н., и т.н.

# 1 514
  • London
Приятелката на Симеон сякаш е научила някакъв текст на изуст. Не ме трогна тя, но той да.

Ралица ги урочаса. Sweat Smile
Симеон може всякакъв да е....ама може да ама далеч по-хубава жена до себе си.

Общи условия

Активация на акаунт