💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 699
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 530
И да, пропуснах да се възмутя от двойния стандарт в предимствата - единия за 100 гроша го смазаха с веригите, а на другата за 300 гроша дадоха съвсем преодолимо предимство. Освен съмненията, че иначе я прецакаха и каквото и дадоха после го взеха двойно и тройно.

# 1 531
Интересен момент е, че и тримата първоначални капитани стигнаха топ 5.

# 1 532
Интересен момент е, че и тримата първоначални капитани стигнаха топ 5.
Е, някои ги добутаха.

# 1 533
Андрей е победител в живота, с такава красива и подкрепяша го жена и сладко дете.
Симеон иззлобя като ги видя. 
Приятелката на Симеон му подхожда, точно една категория са си. Хитряга е той опитва се да привлече Дечо към тях, като го ласкае. Иска да остваи Андрей сам и без подкрепа

# 1 534
И да, пропуснах да се възмутя от двойния стандарт в предимствата - единия за 100 гроша го смазаха с веригите, а на другата за 300 гроша дадоха съвсем преодолимо предимство. Освен съмненията, че иначе я прецакаха и каквото и дадоха после го взеха двойно и тройно.
Като се сетя и предимството на Кремена над Красима и то беше непосилно за преодоляване.

# 1 535
И да е прецакана Елизабет, и да не е, не беше ли и Мартин прецакан да падне от нея и да си даде всичките си грошове? А тя да се върне от плажа на отшелника след 5 дни и да се прави на командир? Трябваше участието на Елизабет да приключи със загубата от Кремена. Така малката щеше да си спести един куп негативи.
И не прецакаха ли Красима, Валентин и Борис? Някои тук така реагират, сякаш днес гледахме първата нечестна игра този сезон. Да - тъпо е да дават нещо на късмет, ама и Елизабет да се беше постарала с торбичките. Липсата на хитрост и акъл у нея спечели играта на Тимо, а не уменията му.

# 1 536
  • София
Продукцията ако реши може да нагласи всяка една игра и изобщо да не си личи. Остава въпросът, ако ги гласят, защо толкова явно? Може би целят точно тези полемики...

Мен не ме интересува особено. Още след първи сезон видях, че това предаване не е качествено. Но става за времегубка и малко емоции, просто не трябва много да му се вталясва човек. Иначе по-добре да не гледа. А който иска да гледа да печелят най-добрите спортисти, просто е объркал формата. Навсякъде, където има номинации, съвсем други фактори се намесват, дори продукцията нищо да не пипа.

# 1 537
От доста време си мисля, че Андрей и жена му са в отворен брак. Би обяснило много неща и за двамата, ако е така.

# 1 538
Иска ми се утре финалната тройна битка да е между Стратимир, Андрей и Симеон. Би се получила интересна игра.

# 1 539
Днешната игра си беше направена изцяло за Елизабет, но Стратимир действа логически и се опитваше да проследи възможно повече рингове с тапи. Получи му се играта. Радвам се, че е на финала, гледа ми се динамичен финал. От 5 -мата финалисти, Андрей и Стратимир ми са равностойни, Паулина и Симеон са ми реми, а Дечо си е аутсайдера сред 5 -цата.

# 1 540
  • София
И да е прецакана Елизабет, и да не е, не беше ли и Мартин прецакан да падне от нея и да си даде всичките си грошове? А тя да се върне от плажа на отшелника след 5 дни и да се прави на командир? Трябваше участието на Елизабет да приключи със загубата от Кремена. Така малката щеше да си спести един куп негативи.
И не прецакаха ли Красима, Валентин и Борис? Някои тук така реагират, сякаш днес гледахме първата нечестна игра този сезон. Да - тъпо е да дават нещо на късмет, ама и Елизабет да се беше постарала с торбичките. Липсата на хитрост и акъл у нея спечели играта на Тимо, а не уменията му.
Забравяш най-голямото прецакване - битката между Мартин и Паулина.

# 1 541
Жалко за Елизабет.
Какъв е шансът, чисто статистически, при толкова опити- патета, рингове, торбички, тапи да извадиш само 1 розова кука ,2 празни тапи и един празен ринг? Никакъв. Най- вероятно се е виждало някак и кои тапи са вързани и кои - не. Може и да е било недоглеждане. В такъв случай предимството е никакво. А и с патета извадиха и двамата първите- на Стратимир с кука, на Елизабет - не. Не нагласен, а направо нереален ми изглежда този “шанс“ на Стратимир.
Семейството на Неделчо - много симпатични и земни жени.

# 1 542
Мартин беше двойно прецакан.
А Елизабет като хвърляше така грешните торбички, че да плуват отгоре, Тимо трябваше да се прави на приятно разсеян и да не ходи там ли? Или ако някак вижда кои са правилните рингове, нарочно да вади неправилните? Никакви шанс и късмет, а хитрост и гледане.

# 1 543
  • Испания
Борис: "Тези, които ще искат да кандидатстват за следващия сезон, трябва да знаят, че отиват в шоу със състезателен характер. Не е състезание като състезание. Могат да ти дадат нещо, в което си олимпийски шампион и да те бие някой, който идва от улицата".

Иска му се да види тези, които приказват: "Аз ще отида там, ще ги направя на нищо, като хвана тоя, оня..." С удоволствие ще ги наблюдава.

Борис се е чувствал добре и щастлив с всички, с които е живял там. Много е искал да влезе в битка с Морунов.

И Борис говори, че би било най-добре да има ценоразпис на грошовете.

Разпитва го някой си Ники Чакалов, който не са го приели тази година, но ще кандидатства пак догодина.

Ако ви се гледа: https://www.instagram.com/nikichakalow/live/

Борис ми е интересен, но другият е някакво...

# 1 544
  • София
Симеон не е нито първият, нито посленият, разделящ се с приятелката си. Не виждам драма.
Няма драма, просто констатация. La Catrala каза, че заслужава повече, на мен ми се стори, че си подхождат. Други потребители са по-скоро объркани относно това кой е сложил край на връзката.

Общи условия

Активация на акаунт