💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 661
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 650
Довечера очакваме мноого лайфове в инстаграма от участниците и преди и по време и след предаването.Елизабет на снимката с Тими ми се струва че е слагала още хиалурон в устните си .

# 1 651
Аз се чудя на Красима, защо даже им отговаря на хората, които и казват, че е била дебела. Тя си тренира и има хубаво тяло. Ако бях на нейното място даже нямаше да ги отразя смешниците. Повечето които е коментират, как изглежда сигурно единствения спорт, който са видяли е като стават от дивана да ходят до хладилника да ядат пак боклуци.

# 1 652
  • London
Не ми се вижда Симеон простак, а и с мен винаги е бил любезен. Ако попитам нещо или коментирам винаги Благодари, харесва коментар, отговаря.

Нищо не е изтрил, ако говорите за на Симеон профила.
https://instagram.com/simeon_stankovich?utm_medium=copy_link

Пише, че или адресът е грешен, или тази страница вече не съществува. За мен няма значение. Доскоро виждах профила му и не съм видяла нищо просташко.

[/quote
На втората снимка ми харесва. Реално си отиват, ако с някой действително тя си ходи е нито Морунов, нито Андрей....,а Стратимир. 😉

Иначе профила си го има... Не знам защо така се получава. Confused

# 1 653
Ами явно доста се е засегнала от коментарите, че е дебела, щом вече толкова време след като е излязла не спира да доказва и показва. Simple Smile

# 1 654
  • London
Довечера очакваме мноого лайфове в инстаграма от участниците и преди и по време и след предаването.Елизабет на снимката с Тими ми се струва че е слагала още хиалурон в устните си .
Може просто да ги е очертала с молив. Дава по-обемен ефект и това знаете....иначе и аз съм с такива джуки ама натурални от Бога. Смисъл не винаги някой нещо е слагал принципно.

Оу, да то е ясно, че се е засегнала. Аз отдавна казвам, че само се надявам да не прекали със слабеенето за да доказва обратното на хейтърите...

# 1 655
  • Испания

Вече всичко, написано от хора, които не харесват някого, е хейт. Колко удобно! Дори не заслужава коментара ми.

Каква сладка запетайка е померанчето! 🐕

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 16:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 656
  • London
Аз съм човек, който няма много вяра на хората. Просто я загубих. Имам много малко приятели и малък кръг около мен, на които вярвам. Не съм вярвала, че в такава игра ще мога да имам доверие на другите.

Тя Елизабет кога успя за такъв кратък житейски път така да загуби вяра в хората? Недоумявам ....

Другото е момента с Красима. Какво пък толкова прави Красима зад кадър? Колко да е различна? Така обяснено минимум си представям, че порка за трима и ходи без гащи псувайки. Джуджи да се обоснове? Не да хвърля само камъни ....

Яла папури и миди на плажа една седмица? Някой повярва ли?

Ъъъъ

Във втория етап на играта ми говорех за стратегии, но истината е, че не ги мислех и не ги изпълнявах.

И после.  

Смятам, че дори да вляза отново в Игрите, пак ще играя със стратегии. За мен това е по-умното. Аз не мога да се сравнявам с мъж 190 см и 90 кг. на някоя битка. Затова трябва да си умен, не само силен.

Кое последно?😆

Като гледам афиша....ама то всички финални битки са статични като за Мани. Едни смотани и неизискващи никакви умения спортни. Май финала е по-лесен от началото......ммм.

# 1 657
Да бе, и аз искам да разбера какво толкова е правила Красима, че да заслужава да я намрази човек. Ама нещо по-пикантно от това, че казала на Андрей борсук, и че е яла тайно Joy

# 1 658
Не следя много игрите, ама Симеон не отпадна ли на Острова от Мартин?
А сега го гледам на финал.. какво става?

# 1 659
  • София
Ау,цял сезон игри-слънце,а финалните -с чаши и лъжици...
Все пак са си взели урок от миналата година да не рискуват Големият победител да играе сам и са добавили трети финалист.
Само не мога да разбера защо всичките им победители са толкова незабележими,скучни и неоткрояващи се.
Бих добавила и мълчаливи,но само заради логореята на Добрин се спрях.Simple Smile

# 1 660
  • Испания
Твърдо са решили да ги тестват за сервитьори.

И Добрин, и Милен са мъка за слушане, та в този ред на мисли...

Стратимир кара колата си и изведнъж до него се появява Симеон с готина мацка до него.

# 1 661
  • София
Ох ,Смайли... Sweat Smile
Да ,колко си точна! Значи обобщаваме-видим ли някой ,който пълна скръб и не се трае да се слуша-той е победителят.
И тазгодишният фаворит идеално се вписва в тази тегавост.

# 1 662
  • Испания
Ох ,Смайли... Sweat Smile
Да ,колко си точна! Значи обобщаваме-видим ли някой ,който пълна скръб и не се трае да се слуша-той е победителят.
И тазгодишният фаворит идеално се вписва в тази тегавост.

Мъка, мъкаааааааа! 

# 1 663
  • London
Според мен всички са се запътили към локация за сбирка за финала....

Аз по време на финала ще съм на зъболекар, та дилеми май нямам.Joy

# 1 664
Ау, Симеон да няма ново гадже? Не и вярвам на Елизабет за Красима. Точно дребното плямпаше само за камерата, иначе света вода ненапита. На мен адски ми харесаха думите на Красима при Гала,  ама баш си каза точно пред камерата - "Чудя се от къде толкова много злоба в толкова малко човече". От това по конкретно здраве му кажи.

Общи условия

Активация на акаунт