💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 650
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 665
А Красима дали е във Варна, или ще се събира с останалите? Гледам Монката си води мадама.

# 1 666
  • Испания
Аз по време на финала ще съм на зъболекар, та дилеми май нямам.Joy

Вероятно ще изхабиш по-малко нерви.

Ау, Симеон да няма ново гадже?

Поне външно е хубава.

Елизабет и във формата, и извън него, я трови злобата, ама ужасно.

# 1 667
Представям си как Бамби отива на събирането с гаджето, Монката с неговата нова мадама и Андрей с жена си. Не знам кой кого ще гледа лошо 😃

# 1 668
  • Испания
Не мисля, че ще бъдат на едно и също място.

# 1 669
  • London
Това не знам дали му е приятелка или роднина момиче ....май веднъж се беше появила на лайв как простира в стаята. Но не знам наистина.....за всеки случай не е обявявал нищо той все още из профила.

Хахаха най-много да се заскубят след третото уиски. Неделчо ще ги хлъзне....той обича.Joy Те си говореха на лайв за събиране.....Паулина мислела да организира нещо.....ама може и да са различни компании и локации, което е тъпо.

Я вижте това

https://www.novinite.bg/articles/210084/Pobeditelyat-v-Igri-na-v … vsashtnost-e-jena

# 1 670
Скрит текст:
Хм никак не вярвам. По-скоро има шанс Поли да е втора, а не трета. Аз в първоначалния спойлер не видях да пише кой на кое място е в топ 3 - извън победителя.

# 1 671
  • Испания
Все тая. Мъж, жена: хвани единия, удари другия, да падне третият.

Както предположих, при Туджаров. Неделчо пак му се е натресъл с дни.

# 1 672
  • София
Парти ще имат в неделя,не знам къде го мернах Simple Smile

# 1 673
Тъкмо идвам да питам дали от продукцията не са им организирали нещо. Като ще ги правят на маймуни толкова време, поне 1 парти да им спретнат.

# 1 674
  • София
Дечо и Туджаров от вчера са заедно. Засякох ги на Гурко до Централна поща.

Туджаров ми се видя по-висок, отколкото очаквах.

# 1 675
  • Испания
Обозначиха се в ИГ. Преди това Неделчо се беше натресъл 4 дни на Стратимир. Това му се счупило на колата, онова му се счупило...

# 1 676
От повече останалите във формата май Соня не се появява. Аз не я и засичам нещо напоследък, а редовно я виждах. Изтрила си е и фейса. Дано е ок.

# 1 677
  • London
А явно Симеон наистина е в нова връзка. Ето мацката....

Ниделча го разберете.....отдалеко е човека.Joy Иска и той в калабълъка и по сбирките. В случай който е от София е привилегирован.

# 1 678
Мисля, че Соня е обидена на продукцията

# 1 679
  • London
Андрей сменял колата с колело.

Тук изпрати колата. Ама аз подозирам, че просто ще намести наградата в някоя чисто нова след днес.

Общи условия

Активация на акаунт