МБАЛ Надежда - тема 25

• 34 510
  • 668
  •   1
Отговори
МБАЛ за женско здраве "Надежда": ж.к. Красна поляна, ул. Блага вест 3
МЦ "Надежда": бул. Черни Връх 100, Парадайс център

Мобилно приложение:
Android
iOS
За он-лайн проверки на резултати, записване или анулация на час, или плащане можете да ползвате и
JOYSTICK системата

Контакти:
МБАЛ "НАДЕЖДА" И МЦ "НАДЕЖДА":
Проверка на изследвания и записване на час: https://web.nadezhda.bg/
Уеб сайт   http://nadezhda.bg/
За записване или отмяна на часове, проверка на графици на специалисти, информация за услугите, изследванията и леченията, предлагани в болницата и др. - Кол център
02 441 79 70, 0882 193 970, 0882 193 972, без почивен ден от 8:00 до 20:00 часа

За справка за документи - епикризи, болнични, служебни бележки, др. - Сектор "Информация"
02/ 44 17 973; 0884 178 114, 0882 193 973, от понеделник до петък, от 8:30 до 17:30 часа

МОБИЛНИ ЛИНИИ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ ПО ЗВЕНА:
Ин витро сектор: 0884 743 574, от 08:00 - 20:00 ч.
Женска консултация и гинекология: 0884 309 977 от 08:00 - 20:00 ч.

ВРЪЗКА ПО ЗВЕНА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИНФОРМАЦИЯ:
За информация и въпроси относно държавния фонд инвитро - "Център за асистирана репродукция" (ЦАР): 02/4417979 от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 ч; email: car@nadezhda.bg
Договори за замразяване и съхранение на яйцеклетки и ембриони: 0887 701 927
Имунология:02 441 79 78

ЧЕРВЕН ТЕЛЕФОН САМО ЗА ЗА COVID-19 - ЗА ПАЦИЕИНТИ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" СЪС СЪМНЕНИЕ ИЛИ ПОСТАВЕНА ДИАГНОЗА:
0882 332 632

МЕЙЛИ ЗА ВРЪЗКА С БОЛНИЦА "НАДЕЖДА":
MБАЛ "Надежда": mbal@nadezhda.bg
Донорска програма: donorstvo@invitro-bg.com

Списък за родилното, или какво да носим при раждане:
https://www.nadezhda.bg/rajdane/spisuk-za-rodilnoto/

Актуалния ценоразпис може откриете на адрес:
https://nadezhdahospital.com/polezna-informacia/cenorazpis/

Тема за ЦРЗ Надежда: https://www.bg-mamma.com/?topic=1583355

Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!
Стари теми

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:35 от 2402

# 1
Записвам се❤
Да добавя, че при д-р Михайлович никога не съм чакала повече от 10-15 минути за преглед, по принцип не съм от хората, които правят проблеми за неспазване на часовете, ама си признавам, че не ми е ставало приятно на други места да чакам по 1 час..

# 2
Аз се следих при д-р Христова-Бътева, а на раждането бяха тя и д-р Ташков. С прекрасни впечатления съм и от двамата. Д-р Христова отговаряше много бързо във вайбър, беше страшно предразполагаща и мила.

# 3
Здравейте момичета
Влизам да задам птново въпроса си ,макар че не знам дали бихте могли да отговорите
Та...след дни започвам 36 седмица и сега предстои преглед при офталмолог и невролог (здравословни причини естествено) за да се види как ще се ражда
Притеснява ме факта,ако се окаже че има противопоказания за нормално ,кой ме насочва към конкретен лекар за секцио (или го избирам самата аз)
Също така,ако се случи нещо извънредно,недей си боже у трябва да се действа пак секцио какво се случва
Толкова ми е притеснено, че почти не спя откакто ми съервираха информацията че има и тази вероятност...
Също така, при микробиология от ореди 2 седмици се видяха някакви бактерии и липса на лактобацили
Докторката каза че е рисково сега да слагаме пак флуомизин, изписа ми сано вагинален пробиотик ( в началото на бременността пак лекувахме с флуомизин)
Доколкото съм запозната е хубаво микробиологията да е чиста при нормално раждане. Естествено сега след седмица ми предстои и нова микробиология но все пак да попитам и това
Извинявам се ако е коментирано но съм го пропуснала

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 23:36 от Reginasr

# 4
В Надежда няма избор на екип за раждане, при който се паднете на смяна. Единствено, ако си имате следящ там и сте секцио можете да се уговорите да е в неговата смяна. За другите въпроси нямам компетентност. Успех!

# 5
Ако се наложи спешно секцио и нямате следящ ви поемат лекарите, които са на смяна.
Аз също се притеснявам и то от неизвестното. Почти сигурно е, че ще бъда секцио, но чакам прегледа с кардиолога ми да си каже последната дума. Имам следящ АГ, с която коментирахме, че като излезе графика ще определим дата.

# 6
Здравейте момичета . Бременна съм в 11г.с след инвитро в болница Надежда.
До 9г.с ме следеше др Персенска и ми каза да се ориентирам вече към АГ ,който да ми следи бременността. Записах се на ЖК при др Терзийски в Благоевград, понеже ми е по-удобно за пътуване .
С мъжа ми започнахме да обсъждаме раждането и той настоява да раждам в Надежда . И та въпроса ми е мога ли да водя консултациите си в Благоевград, и да родя в Надежда? Още не съм решила категорично дали ще раждам секцио или нормално. Другият ми въпрос е , кога трябва да отида в Надежда и да съобщя ,че искам да раждам при тях ? Благодаря!

# 7
Запазваш си час за 34, 35 или 36 седмица, за да се запознаят с историята и изследванията по време на бременността и ако си секцио ще те ориентират ето прочети повече в сайта на болницата - https://nadezhdahospital.com/sektori/rodilno-otdelenie/estestveno-rajdane/

Здравейте момичета . Бременна съм в 11г.с след инвитро в болница Надежда.
До 9г.с ме следеше др Персенска и ми каза да се ориентирам вече към АГ ,който да ми следи бременността. Записах се на ЖК при др Терзийски в Благоевград, понеже ми е по-удобно за пътуване .
С мъжа ми започнахме да обсъждаме раждането и той настоява да раждам в Надежда . И та въпроса ми е мога ли да водя консултациите си в Благоевград, и да родя в Надежда? Още не съм решила категорично дали ще раждам секцио или нормално. Другият ми въпрос е , кога трябва да отида в Надежда и да съобщя ,че искам да раждам при тях ? Благодаря!

# 8
Дриймче, можеш. Аз от Варна се озовах там, без да знам как, та... Прави се консултация в 34-5та седмица и ще те насочат.
п.с. честито, не помня дали съм ти писала Simple Smile

# 9
Здравейте,
Ако някой скоро е раждал може ли да потвърди дали още правят промивки на шевовете и т.н. в следродилната клиника.
Чудя се нали имам нужда да си нося примерно спрейове като Цикатридина и подобни ?
Също дават ли.при нужда лекарства - тип обезболяващи свещички и др?

# 10
Аз раждах преди година. Правят промивки всяка сутрин докъм 08.30ч май беше, дават профенид при поискване. Аз си носех също за промивки един флакон за през деня. Успех! 🍀

# 11
Родих там август , правят ви тоалет всяка сутрин и дават свещички за обезболяващо ако имате нужда . Всички са изключително мили и отзивчиви . Simple Smile

# 12
Може ли някоя мама да сподели какво включва този "тоалет на родилката"?

# 13
☎️ ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ С ТЕЛЕФОНИТЕ НА МБАЛ "НАДЕЖДА"
Уважаеми пациенти,
Поради технически проблем при А1, свързването с кол центъра на МБАЛ "Надежда" към момента е невъзможно. До отстраняване на проблема може да се свързвате с нас на следните телефонни номера:
✅ 0884178114 - сектор Информация
✅ 0884309977 - Женска консултация
✅ 0884743574 - сектор Репродуктивна медицина
Молим да проявите търпение и разбиране, тъй като това се случва по независещи от нас причини.

# 14
Аз родих естествено и за него тоалета включва “ промиване с марли и някакъв разтвор (нямам идея какъв ) почистват ви просто по старателно съответно ако имате и шевове Simple Smile
За секцито не мога да кажа !
Може ли някоя мама да сподели какво включва този "тоалет на родилката"?

Общи условия

Активация на акаунт