МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 620
  • 841
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, пуснах днес сутринта стерилна урина в в центъра в Парадайс и все още не е излязъл лабораторен резултат в приложението. По принцип кръв и урина като пускам излизат за часове. Някой има ли информация дали по принцип се бави така това изследване или има проблем с приложението им?

# 46
  • София
Здравейте, пуснах днес сутринта стерилна урина в в центъра в Парадайс и все още не е излязъл лабораторен резултат в приложението. По принцип кръв и урина като пускам излизат за часове. Някой има ли информация дали по принцип се бави така това изследване или има проблем с приложението им?

След като е стерилна урина резултата излиза след няколко дни.

# 47
Много благодаря!

След като е стерилна урина резултата излиза след няколко дни.

# 48
В Парадайз приемат стерилна урина? Аз мислех, че само обикновена правят там, а стерилна само в болницата.

# 49
Дори не бях се замислила дали приемат, но за първи път ми се налага стерилна урина да изследвам. АГ ми писа да пусна и понеже ми е по-близко от болницата отидох там. По принцип всичко си пускам в тяхната лаборатория, за да са ми на едно място всички изследвания.

В Парадайз приемат стерилна урина? Аз мислех, че само обикновена правят там, а стерилна само в болницата.

# 50
Супер! Много, много полезна информация Simple Smile
Аз също пускам всичко там и Парадайз ми е доста удобен, болницата ми се струва на другия край на света. Събирах сили да нося стерилна дотам и аз, но щом и в Парадайз може, това променя нещата.
Много благодаря Simple Smile
П.С. Стерилната излиза за около 3 дни.

# 51
Здравей Skady, предполагам, че говориш от личен опит, ако е удобно да попитам, цената от 900 лв. за вип стаята, на вечер ли е или общо за целия полагащ се престой?

Във ВИП стаята на третия етаж може да ти идват на свиждане по всяко време вътре в стаята, съответно и да виждат бебето, ако е с теб. Придружител може да има, но не знам дали не се доплаща за него.
Храненето също е в стаята - носят ти храната. Бебето ти го носят и взимат те. Изобщо, няма нужда да напускаш стаята за каквото и да било.

# 52
Цената на вип стаите е за целия престои. Не е за нощувка.

# 53
Здравейте!
На мен също ми предстои планирано секцио следващата седмица в Надежда и ми се иска да попитам някоя мама, която е преминала през процедурата в колко ч. Предния ден трябва да е там, казаха ми, че може ММ да присъства докато ме “подготвят”, и после да изчака на диванче някъде наблизо, докато приключи процедурата и да се видим отново набързо - това така ли е?
Също така, аз нямам планова за ВИП стая, как стои въпроса със свижданията в този случай?

Всяка информация ще ми е от полза 🤗

# 54
  • София
Няколко дена преди секциото ще получите смс точно в колко ще ви приемат. Половинката ви може да бъде с вас преди операцията в стаичката, в която мерят тонове, пускат банки и след това при извеждане от реанимация ще го видите за кратичко. Свижданията са всеки ден между 17ч и 18ч в трапезарията на 2-ри етаж в родилното.

# 55
Здравейте!
За образна диагностика (преглед на гърди) кой бихте препоръчали?
Към момента все още кърмя и искам да се консултирам относно спиране на кърменето и изобщо възможно ли е без хапчета.

# 56
Аз бях при доктор Настя Ненова- Балаценко. Останах доста доволна.

# 57
Какво ви е мнението за д-р Тодор Димитров, ходих на преглед при друг лекар, каза ми, че имам полип, после ходих при д-р Димитров, той отхвърли да имам. И сега ми е едно такова притеснено, имам ли, нямам ли. Може би да направя и някъде друга консултация, но при кой ?

# 58
Здравейте!
За образна диагностика (преглед на гърди) кой бихте препоръчали?
Към момента все още кърмя и искам да се консултирам относно спиране на кърменето и изобщо възможно ли е без хапчета.

Бих препоръчала д-р Виктор Йорданов в Сити клиник. Не съм правила консултация относно кърмене, но като образна диагностика е много добър. Дълго време бях в Надежда, но след раждането ми се появиха кисти и вече се следя при него. Няма нищо общо с другите места, на които съм била.

# 59
Онлайн мога ли да запиша час? Или само по телефона?

Общи условия

Активация на акаунт