МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 613
  • 841
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, скоро ще изписваме бебка от неонотологията. Вие с какво почерпихте. Толкова съм им Благодарна за грижите , страхотни са всички но наистина нз какво да взема за почерпка.

# 31
  • София
Донесохме домашно-направени банички, питки и т.н. за етажа, много се зарадваха 🙂

# 32
Здравейте, скоро ще изписваме бебка от неонотологията. Вие с какво почерпихте. Толкова съм им Благодарна за грижите , страхотни са всички но наистина нз какво да взема за почерпка.
Няколко пици занесохме. По вътрешна информация се радват на такива неща, че понякога ядат на крак.
А за докторите - подаръчни кошници.

# 33
Само шоколад и алкохол не носете, имат си предостатъчно. Може кошничка със сирена, соленки и тн

# 34
И аз мислех за там да донесем нещо за хапване тип кифлички, банички и може би питка, нещо такова. Ще помоля бабата да ги направи.
А за доктор Михайлович мисля да взема солена кошница с мезенца+ карикатура.
За акушерка Стаменова май ще взема ваучер за бижута.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 11:51 от miaa7

# 35
  • София
Радват се на всичко солено, което се занесе. Сладко пак се радват, но не толкова защото почти всеки носи торти и някакви сладки неща.

# 36
  • София
И питки бая има при тях Grinning, ние занесохме една кутия следки хапки и една солени, поръчах ги от фирма за кетъринг.
Не сме били в неонатология де, съквартирантката по стая каза, че въобще не и е хрумвало за почерпка и нищо няма да носи, така, че не е задължително.

# 37
Аз предният път бях с нагласата да не се разнасят почерпки, но толкова бяха мили и ни гледаха, че накрая им занесохме. Не разбрах как се прие тортата, ама поне от уважение Simple Smile

Някой знае ли нещо по въпроса за дарявануто на стволови клетки към други банки, а не тази на Надежда. Преди време май не можеше да се даряват към националната банка.

# 38
Здравейте,

Някой от наскоро раждалите може ли да сподели точно какъв модел шишета на Avent използваха в родилното отделение. Стъклени бяха по 120 мл. и мислех, че са Natural с 2 капки, но купените уж от този модел изобщо не се харесват на бебето и не пускат толкова, колкото тези, използвани в Надежда.
Голяма драма имах с шишетата в болницата и след това. Не знам с какви биберони бяха, но буквално капеше като накланях шишето. И след като се прибрахме в къщи настана ад. С Филипс авент natural response бяхме и бебето въобще не можеше да се храни, та пробихме с игличка още една дупка. С всеки изминал ден положението се подобряваше, просто му изискваше усилие, за да пие, а не да му се излива в устата, както беше в болницата.

Благодаря на всички отговорили Simple Smile Впоследствие ми беше потвърдено, че наистина проблемът е в новата серия накрайници на Авент, която била създадена с участие на зъболекари и изисква много по-силно засмукване. Изпробвахме 3-4 други марки и в крайна сметка се напаснахме с един модел на Nuk, който пуска по-свободно.

# 39
Здравейте,

Някой от наскоро раждалите може ли да сподели точно какъв модел шишета на Avent използваха в родилното отделение. Стъклени бяха по 120 мл. и мислех, че са Natural с 2 капки, но купените уж от този модел изобщо не се харесват на бебето и не пускат толкова, колкото тези, използвани в Надежда.
Голяма драма имах с шишетата в болницата и след това. Не знам с какви биберони бяха, но буквално капеше като накланях шишето. И след като се прибрахме в къщи настана ад. С Филипс авент natural response бяхме и бебето въобще не можеше да се храни, та пробихме с игличка още една дупка. С всеки изминал ден положението се подобряваше, просто му изискваше усилие, за да пие, а не да му се излива в устата, както беше в болницата.

Благодаря на всички отговорили Simple Smile Впоследствие ми беше потвърдено, че наистина проблемът е в новата серия накрайници на Авент, която била създадена с участие на зъболекари и изисква много по-силно засмукване. Изпробвахме 3-4 други марки и в крайна сметка се напаснахме с един модел на Nuk, който пуска по-свободно.
Здравейте може ли да споделите кой по точно модел на nuk

# 40
  • Sofia
Nuk ползваме с Philips Avent не успя да яде бебенцето.

# 41
Здравейте,

Здравейте може ли да споделите кой по точно модел на nuk

Nuk Perfect match от този вид:

Но уточнявам, че моите близнаци са родени в 36 + 4 г.с. и са мънички, поради което беше важно много бързо да се намери решение с храненето, като ни беше указано да даваме специално адаптирано мляко за преждевременно родени бебета. Възможно е този тип шишета да не са подходящи при комбинация на хранене с кърмене и дохранване/желание за преминаване изцяло към кърма.

# 42
Здравейте!
Имам няколко въпроса, съгурна съм, че са задавани и преди.
Може ли някой да поясни цените? Какво включват всичките му различни вип опции?
До колкото разбирам, нормално раждане с упойка по каса е 1566лв?
Четох няколко теми назад, и правилно ли разбирам че нямаш право на екип?
Таткото може ли да седи с мен докато получа разкритие? И какви са условията за свиждания?
Аз се следя във Вита… но моята докторка й се налага да пътува по спешност, а аз трябва да родя всеки момент. И с мъжа ми се чудим дали да не сменим с Надежда, понеже смятаме че условията са по-добри, и имам доволни приятелки. Но пък от друга страна тепърва да мислим други болници е малко напрягащо, а и предполагам че трябва да се задействам веднаха, да отида да пусна кръвни там, да взема направление… та да,  исках просто да попитам за съвет…
Благодаря!

# 43
Здравейте!
Имам няколко въпроса, съгурна съм, че са задавани и преди.
Може ли някой да поясни цените? Какво включват всичките му различни вип опции?
До колкото разбирам, нормално раждане с упойка по каса е 1566лв?
Четох няколко теми назад, и правилно ли разбирам че нямаш право на екип?
Таткото може ли да седи с мен докато получа разкритие? И какви са условията за свиждания?
Аз се следя във Вита… но моята докторка й се налага да пътува по спешност, а аз трябва да родя всеки момент. И с мъжа ми се чудим дали да не сменим с Надежда, понеже смятаме че условията са по-добри, и имам доволни приятелки. Но пък от друга страна тепърва да мислим други болници е малко напрягащо, а и предполагам че трябва да се задействам веднаха, да отида да пусна кръвни там, да взема направление… та да,  исках просто да попитам за съвет…
Благодаря!
Здравейте, за нормално раждане с упойка цената, която плащате вие е 2950лв. При нормално раждане бащата може да присъства. Свижданията бяха от 17ч. всеки ден в столовата на родилното. За вип стаите не съм много наясно. Мисля че, в две от тях може да имаш придружител. Ако бъркам някъде, нека някой ме поправи

# 44
Във ВИП стаята на третия етаж може да ти идват на свиждане по всяко време вътре в стаята, съответно и да виждат бебето, ако е с теб. Придружител може да има, но не знам дали не се доплаща за него.
Храненето също е в стаята - носят ти храната. Бебето ти го носят и взимат те. Изобщо, няма нужда да напускаш стаята за каквото и да било.

Общи условия

Активация на акаунт