МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 645
  • 841
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, пак съм аз с моята стерилна урина. Не знам какви резултати да очаквам, а от вчера в приложението резултата стои така (прилагам снимка). Това ли е или все още не е актуализирано?

# 61
Здравейте искам да запиша час за АГ, не съм бременна но искам там да ме следи някой добър генеколог. Ще споделите ли при кой да си запиша час? Благодаря.
Проследявала съм се при Ташков но той преглежда само женска консултация.

# 62
Резултатът е че не се изолират микроорганизми. Не мисля, че ще се появи още нещо допълнително.
Здравейте, пак съм аз с моята стерилна урина. Не знам какви резултати да очаквам, а от вчера в приложението резултата стои така (прилагам снимка). Това ли е или все още не е актуализирано?

# 63
Аз бих препоръчала доктор Ненов , тази година се следих и родих при него . Той има и прегледи извън ЖК . Добър лекар е , но една идея по - дръпнат . Преценете сама Simple Smile
Здравейте искам да запиша час за АГ, не съм бременна но искам там да ме следи някой добър генеколог. Ще споделите ли при кой да си запиша час? Благодаря.
Проследявала съм се при Ташков но той преглежда само женска консултация.

# 64
Здравейте дами!
В 27 г.с. съм от Варна и тук се и следя. В началото на бременността ми се наложи да лежа една седмица в Надежда поради хиперемезис, защото във Варна не успяха да ми помогнат. После се наложи да ми направят серклаж и аз веднага се насочих към д-р Христов.
Като цяло съм много очарована от болницата и цялостното отношение и за това съм се насочила за раждане в Надежда.
Решила съм да раждам секцио и ми препоръчаха д-р Илиана Бътева-Христова. Може ли мнения за нея?
Ако има други мами, които също са от Варна и са раждали в Надежда, може ли да споделят как са процедирали с пътуването до там? Няколко дена преди раждането ли тръгнахте или стояхте в София примерно няколко седмици?
Благодаря! 😊

# 65
  • София
Аз раждах секцио при д-р Бътева-Христова преди почти 4 седмици. Много съм доволна, възстанових се доста бързо, белегът е дискретен, тя е много добър оператор, така ме добре сте се насочили към нея и болницата като цяло. Успех 🍀

# 66
Имате ли отзиви за д-р Тодор Димитров?

# 67
За АГ, както и за следене на бременност препоръчвам доктор Михайлович. Много е добър и готин.

# 68
Здравейте, може ли да ми дадете отзив за УНГ Галина Чакандракова искам да заведа 3г дете на преглед и има свободни часове за утре.

# 69
Искам да споделя мнение относно проследяване и раждане в болница Надежда. Проследяването ми беше направено от д-р Илияна Христова и секциото също. Изключително доволна съм като цяло и отново бих родила там. Имат отношение! Болницата като условия са добри, въпреки, че на сайта нещата са доста преувеличени. Първото ми дете е родино 2012 г. в Майчин дом и беше кошмар! Ако някой се чуди дали парите си заслужават в Надежда? Отговорът е: Да!

# 70
Здравейте, Дали пускат роднини в залата за изписване? Преди време даваха само на таткото да влезе.
Също в деня на изписването може ли да се донесат дрешките за бебето и майката или е препоръчително да се вземат с багажа при постъпване ?Simple Smile

# 71
Здравейте, Дали пускат роднини в залата за изписване? Преди време даваха само на таткото да влезе.
Също в деня на изписването може ли да се донесат дрешките за бебето и майката или е препоръчително да се вземат с багажа при постъпване ?Simple Smile
Пускат всеки, който дойде Hug На нашето изписване бяха наши роднини и от двете страни.
Дрешките трябва да се дадат около половин час преди изписването. Няма значение къде са били преди това. Аз ги бях взела с мен, но малко преди изписването се наложи да сменим някои дрешки с друг размер, така че част от тоалета дойде в последния момент и нямаше проблем.

# 72
В баните на стаите на родилките има ли сешоар или да си взема моя?

# 73
В баните на стаите на родилките има ли сешоар или да си взема моя?
Има сешоар. Също има душ гел. В моята стая имаше и хавлия за баня, въпреки че в сайта пише, че няма.

# 74
Здравейте, имам дата за секцио скоро и започнах да приготвям багажа. АГ ми каза да видя в сайта и само лична карта да не забравя, но ми се струва малко.
Направила съм си базов списък, но все мисля, че нещо забравям.
Помпа за кърма например се чудя дали да взимам. Може ли някоя скоро преминала през секцио в болницата да сподели информация кое е нужно, кое е излишно… Иска ми се да съм просто с един сак и да не взимам прекалено много неща.
- [ ] Нощници
- [ ] Гребен
-
  • Сух шампоан
-
  • Ластички
-
  • Сапун
-
  • Превръзки/следродилни превръзки
-
  • Подплънки за зърна за сутиен
-
  • Крем за зърна
- [ ] Помпа за кърма
-
  • Силиконови подплънки за кърмене
- [ ] Чехли
-
  • Четка и паста за зъби
-
  • Хавлия за баня и за лице
- [ ] Бельо памучно и еднократно
-
  • Сутиени за кърмене
- [ ] Чорапи
-
  • Мокри кърпички
- [ ] Зарядно телефон
- [ ] Свещи профенид
- [ ] Вода и пакетирана храна
-
  • Рол он
-
  • Носни кърпички
- [ ] Дрехи за изписване мама и бебе
- [ ] Чаша
-
  • Бутилка за вода
- [ ] Слушалки
- [ ] Външна батерия
- [ ] Дрехи (клин за бременни, тениски, нощници)

Общи условия

Активация на акаунт