Ще те улесни,като дойде моментът.Нощници за кърмачки бях взела и не облякох нито една. Ако вкъщи спиш по тениска или пижама, вземи си същите дрехи да спиш и в болницата. Ще ти е много по-удобно. Също за през деня дрехи, вземи си каквото носиш вкъщи. Аз взех тениска, анцуг, суичър и чорапи.
За превръзките също ми се искаше някой да ме беше посъветвал. Тези за родилки ми бяха неудобни, а еднократно бельо за родилки е много непрактично. Ако трябваше да раждам сега, щях да си взема обикновено мое си бельо и нощни превръзки (ползвам си Always Ultra, така че техните нощни). Много по-добре попиват и е по-удобно от бельото и превръзките за родилки.
Крем за зърна и протектори, ако смяташ да кърмиш. Много съжалявам, че в болницата не ползвах протектори преди да ме заболят зърната. Впоследствие като ме заболяха, кърменето стана мъчение и нещата се забавиха с една седмица. Месец по-късно още се боря да се кърмим само и да махнем АМ.
Пакетирани храни ще ти трябват само ако си лакома като мен
. Храната в болницата е достатъчна, повечето пакетирани неща вероятно ще си ги прибереш вкъщи неотваряни, но си вземи, ако ще си спокойна. Аз ям постоянно по много и пак не отворих почти нищо от храните, които си бях донесла, но ми беше спокойно, че ако огладнея, има какво да ям.Едно шише за вода е достатъчно, там има къде да си го пълниш.
Профенид задължително