💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 448
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 785
Като спечели Андрей, само ще напиша: "Ах, каква изненада!"

Цитирам те и ще напиша същото, но с повече удивителни, защото такова нещо не съм очаквала Joy

# 1 786
Ваня я добутаха до финала. Като си я представя с жилетката във водата и все на едно място завалийката, а движенията й тромави и бавни - как се домъкна до финала? С продукцията. Хора с късмет!

Браво на Андрей! Много добро представяне!

# 1 787
  • София
Поли може да е упорита и да има воля, но няма място в топ 3. Не е Ваня. Само Красима се доближава до Ваня.

Така е, но ще остане в историята като първата жена финалист (официално имам предвид).
А трябваше да си е заминала още след първия месец. В тази игра ми липсва Мартин. Той беше много добър на топчета и бърз по трасе, щеше да ги скъса. Simple Smile

# 1 788
Симеон даже малко си отслабна според мен. Ама малко. 😁 Ето го в началото.

# 1 789
Какво да и се възхищавам на Паулина при положение, че е пародия?
Тая последната игра са я дали заради нея, иначе беше последно с много. Даже Неделчо я съсипа.

И тя отново хитрува или по-скоро смешниците я бутат очевидно.
На 2ро и 3-то топче не показаха, ама на 4-тото се видях, че тя не минава през въжето и рова. Ясно се видя как мина отстрани и веднага беше на другото препятствие и след това веднага показаха Неделчо, така че не е имало превъртане. Жалка картинка.

Андрей ги съсипа - голямо браво.
Виждаме я и как пада след стената. Поредното доказателство, че тя не минаваше през цялото трасе в мача с Мартин, когато падна като риба на сухо при 1 скачане в басейна, където трябваше да удря звънецът.
Тя просто пропускаше тая част. Вадеше торба, виждаше, че не е нейната и обратно във водата.
Копаят дъното.

Вероятно и добутаха и за***** на последното 4-то топче да се качи на гредата, защото се видя, че е уморена и не може да се придърпа до върха. И хоп прекъсват и след малко вече се е качила - измислена работа.
Паулина няма работа на финала и ще развалят играта заради нея.

# 1 790
Симеон го дадоха на 2 пъти колко злобно гледа Паулина ..ууу

Стртимир  вчера си изхарчи целия късмет.!!!.няма розови куки в басейна  Wink няма празно тапи Wink по дълъг е от дребната  виждаше въжетата от високо

# 1 791
  • София
Без въжето Поли е аут. Но видният феминист Тупарев иска жена на финал
Съвсем удачно решение да има въже за Поли, все пак е жена. Няма как чисто физически да се сравни с мъж като Симеон например.

# 1 792
Не знам защо си въобразих, че ще има екшън за финал... Flushed
Поредната заблуда. Ако не е музиката, хич даже нямаше да е напрегнато.

Ще ме извини “потребителя“, който се чувства лично засегнат от нехаресването ми, но това виждам на екрана, това коментирам. Да се жалва на продукцията, а не на модераторите, за да ме трият.

Смайли, адмирации за търпението ти!

# 1 793
  • София
Поредни глупости на Ралица.
Андрей безапелационно си спечели, но каква убийствена преднина видя?
Симеон беше на секунди след него. Няма и 30 секунди разлика.

# 1 794
  • Germany
Браво Поли! Сега да им мърмори цяла вечер, че да умрат от досада и после да им нарита дупетата на финала 🤣

# 1 795
Съвсем удачно решение да има въже за Поли, все пак е жена. Няма как чисто физически да се сравни с мъж като Симеон например.
Значи не е за финал

# 1 796
Heart Heart Heart Много се радвам!!!!!!! Браво, Поли! Simple Smile

# 1 797
  • София
Значи не е за финал
Защо да не е за финал? Днес беше по-добра от Стратимир и Неделчо, така че си е баш за финал.

# 1 798
То достатъчно тъп финал, но и драматичните приказки на водещите вече ме карат да сменя канала. Голяяяма преднина за Андрей, ти да видиш.

# 1 799
Все говорите за “тези” килограми на Паулина. Какви пък са толкова килограмите и 🙄 На мен лично Красима, например,  ми изглеждаше много по-едрогабаритна…
Всяко нейно бягане ми е като на забавен каданс.
Все едно е голяма борба … наистина изглежда някак си тромава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт