💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 933
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
лелеле, Симеон Велики, тази Ралица не в ред просто горката.
Великия такъв пердах отнесе от едно скромно войниче, ама нейсе...

# 1 846
Интересна игра. Очаквам Поли бързо да отпадне.

# 1 847
Ралица е абсурдна Joy
Абе Поли да не си вярва, брях!
Ами вярва си, как няма да си вярва. То и теб водещите да те величаят постоянно каква кралица на арената си и ти ще си повярваш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 848
Страхувам се,че Андрей няма да победи.Има много добро сърце,честен,справедлив,но с ниско самочувствие и вяра в себе си.Трябва да се мотивира .

# 1 849
  • Буркина Фасо
хахаха, мъжете с 25кг верига, а полката с 10кг? Че тя е по-тежка от Андрей Joy
добре че тя не си купи предимство ? можеше и да е без верига Smiley

# 1 850
  • Испания
Не съм фен на Симеон, само коментирам видяното. Лошият Симеон пръв тръгна към Паулина, пожела ѝ късмет и я прегърна. Направи същото с Андрей.

# 1 851
Като я гледах Поли как се търкаля като картоф по трасето се сещам Ваня как щеше да я помете просто. И е първата жена на финал просто защото тази година финала е от 3-ма, ако и миналата година беше така щеше да е Ваня.

# 1 852
Това за мен е първата ненагласена битка! За пръв път да кажа браво на продуцентите! На това му се казва битка за финал - има от всичко

# 1 853
Ама няма ли да плуват с веригите...  Развалиха хубавия финал. И по един камък можеха да държат докато скачат за ключа.

# 1 854
  • София
Андрей,ако се сети,че трябва да победи и заради Морунов,ще се конценцентрира и ще превърне адреналина,който му пречи ,в сила.
Много му пукаше на Андрей за Морунов, та и чак да победи в негово име... Rolling Eyes

# 1 855
  • София
Ама няма ли да плуват с веригите...  Развалиха хубавия финал. И по един камък можеха да държат докато скачат за ключа.

ама камъни само за мъжете Joy

# 1 856
  • София
Играта е добра на пръв прочит, харесва ми.
Не е като пародията от миналата година.

Андрей ще дръпне с плуването

Поли няма никакъв шанс, твърдо ще е на последното място.

# 1 857
  • Germany
Андрей с ниско самочувствие 😳…Аз руснак с ниско самочувствие не съм срещала. Всичките са едни такива “бастуни”, както казва Андрей, с едно такова леко превъзходство над останалоте 😉, може да има и други руснаци де

# 1 858
  • Брюксел / София
Играта е мн хубава: мн компоненти, различни, дълго и сложно трасе, който издържи - заслужава победата. Стискам палци на Андрей защото ми се струва абсурдно Поли да издържи играта!

# 1 859
  • София
Нещо съм пропуснала, кога останаха само трима?

Общи условия

Активация на акаунт