🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 114
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 615
Ама не беше пък чак идеален анализа на Стефан. Що пък той реши, че Ралица ще победи Ваня и ще стане фермер. Може пък Ваня да стане фермер и да го прати ратай, хахахах.

# 616
  • Бургас
Любчо получи амнезия,че той пази Коце, а Кико е дъно, лош човек.

# 617
Въх. Мартина с Любо и Киро прави разбор. И даже направи цяло изречение.
Joy

# 618
То за Любо е видимо от през океана.
Но аз за Стефан коментирах, че направо ми напълни душата как ги постави на място.

На мен Стефан също ми хареса. Захванах се за последните ти думи, че тъпак не може да ръководи такъв бизнес и довърших, че (тъпак) може само да пише стихчета. (Визирайки Любо)

Wink

# 619
  • София
Mysterious_Former, сега вече се разбрахме Grinning

# 620
Любо много глупости изговори по адрес на Стефан. Кирил си продължава постарому и срещу Ваня. Поне да се сетят за пред зрителите да се овладеят. Ама не, няма.😕

# 621
На мен пък не ми хареса Стефан. Съжалявам, че не го оставиха да довърши, но мисля, че той доста беше надценил играчите, залагайки на това, че те биха разсъждавали чисто теоретически и стратегически. Да, ама не. Първо, не са толкова умни. Второ, винаги някъде ще има емоционален момент, който той не би могъл да предвиди. И такава умствена постройка може да падне като къща от кибритени клечки.

# 622
Харесах на Стефан анализа, но много бяха смешни тези чисти душички Любо и Кирил, те такива стратегии изобщо не допускат, ибсурд ! Жоро как си мълча?
Кирил много ме напряга, направо ми иде да “счупи тоз тилевизор”. Ваня ако спечели щял да си ходи, ама после пък вот на недоверие, ама вето, ама Незнам какво. Много тежък характер е, многооо…
А Мартина горката какви бръчки има около очите.

# 623
Кърлеж, биполярна... Пак ми стана тъпо за Ваня.

# 624
На Коцето приложиха същата хватка, каквато на Ваня предната седмица. Ееей, там наистина са едни хиени, подушили кръв, пардон, парички. За Коцето обаче не ми е жал като за Ванчето, само малко, защото не е честно цяла група срешу един.

# 625
В този епизод на мен най-много ми хареса Живка. Ясна, точна, честна, директна. Бам-бам, айдее. Няма какво да ги бави. И тя хитра, щото ако не сега - кога ще има дуел със сигурното неучастие на Мартина? Тя другите две ги е опукала. Дюшеш ѝ дойде.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:07 от Iseis

# 626
На мен пък не ми хареса Стефан. Съжалявам, че не го оставиха да довърши, но мисля, че той доста беше надценил играчите, залагайки на това, че те биха разсъждавали чисто теоретически и стратегически.

Не става въпрос за надценяване, нито за оценяване, Стефан го направи стратегически, замаскирайки чрез истината своята "лъжа" - каза всичко това нарочно за да си заяви открито приятелството и да подскаже на дружките си бъдещите ходове, обличайки ги в "предсказание". И разбира се да си направи реклама какъв е умник плюс малко екранно време. Simple Smile
Най-якото беше обаче, когато каза, че това са логични стратегии и всеки трябва да е стигнал до този извод, ако не е... и замълча, но посланието е ясно - значи е тъп в такъв случай. Grinning Разбира се Любо не схвана, че това са двата пътя и много държеше да каже, че изобщо не го е мислил... Любчо просто държеше да потвърди всеизвестния факт, че е тъпо парче, макар и в случая да лъже. Затова и уважавам Живка, тя пред камерите не лъже. Тези излязоха и тримата глупаци и се скъсаха да лъжат НАС, че са гласували по чувства и дори не са си помислили и 5% от "стефановите стратегии", чак и на обидени се правят...

# 627
  • Другата България
Като ви чета,  добре,  че не съм гледала.
Самото споменаване на Кирил ми докарва екстрасистули.

# 628
На мен пък не ми хареса Стефан. Съжалявам, че не го оставиха да довърши, но мисля, че той доста беше надценил играчите, залагайки на това, че те биха разсъждавали чисто теоретически и стратегически.

Не става въпрос за надценяване, нито за оценяване, Стефан го направи стратегически, замаскирайки чрез истината своята "лъжа" - каза всичко това нарочно за да си заяви открито приятелството и да подскаже на дружките си бъдещите ходове, обличайки ги в "предсказание". И разбира се да си направи реклама какъв е умник плюс малко екранно време. Simple Smile
Най-якото беше обаче, когато каза, че това са логични стратегии и всеки трябва да е стигнал до този извод, ако не е... и замълча, но посланието е ясно - значи е тъп в такъв случай. Grinning Разбира се Любо не схвана, че това са двата пътя и много държеше да каже, че изобщо не го е мислил... Любчо просто държеше да потвърди всеизвестния факт, че е тъпо парче, макар и в случая да лъже. Затова и уважавам Живка, тя пред камерите не лъже. Тези излязоха и тримата глупаци и се скъсаха да лъжат НАС, че са гласували по чувства и дори не са си помислили и 5% от "стефановите стратегии", чак и на обидени се правят...
Не съм съгласна. Стефан го направи, за да завоалира женския си вот, а не да заявява разни приятелства и други подобни. Той затова не беше подготвил и вариант ако Ваня е фермер, хахах. И не е толкова сложен Стефан, защото го разкриха. И неговата цел е бедното "малко" Коценце. Стефан няма изгода Коце да е на дуел, защото другата седмица двама от Киро, Любо и Георги ще се елиминират, Коцето остава като резерва за по-нататък, ако Стефан се озове на редовен.

# 629

Не съм съгласна. Стефан го направи, за да завоалира женския си вот, а не да заявява разни приятелства и други подобни. Той затова не беше подготвил и вариант ако Ваня е фермер, хахах. И не е толкова сложен Стефан, защото го разкриха. И неговата цел е бедното "малко" Коценце. Стефан няма изгода Коце да е на дуел, защото другата седмица двама от Киро, Любо и Георги ще се елиминират, Коцето остава като резерва за по-нататък, ако Стефан се озове на редовен.

В отговора ти се крие и грешката ти, противоречиш си сама. Смяташ, че Стефан е искал да завоалира вота си, защото всъщност искал Коцето... но той каза именно това "Гласувам за Ваня, защото искам Коцето за себе си". Кое точно остана за завоалиране?! Стефан не е толкова сложен, просто другите са много ниска топка, но в случая беше прав за всички. Ако за другите се чудиш, поне смехотворната актьорска игра на Любо трябва да ти е направила впечатление, тъп е, но Коцето го пази за сега и го искаше тази седмица, подготвя си вота от няколко дни като дудне едно и също къде види камера, че бил ядосан, че много хора си отишли, той бил подведен, белким някой му повярва...

Общи условия

Активация на акаунт