🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 107
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Стефан нещо наистина се опияни от теориите си, звучеше като Еркюл Поаро, като разказва накрая кое как станало и кой е убиецът.
Мда, много ми хареса. Много добре си изложи теорията. Онези глупаци не трябваше да го прекъсват, беше ми интересно да слушам

# 646
  • Варна
Стефан нещо наистина се опияни от теориите си, звучеше като Еркюл Поаро, като разказва накрая кое как станало и кой е убиецът.
Мда, много ми хареса. Много добре си изложи теорията. Онези глупаци не трябваше да го прекъсват, беше ми интересно да слушам

Точно глупаци са, убедена съм, че не успяха да го разберат.
Такива като Стефан трябва да държим близо до себе си, само можем да спечелим, ако имаме акъл.

# 647
За Коце е ясно. Обаче другите "панталони" какви са пе*али... Цял сезон бягат от дуел, като се оправдават с измислени причини, а сега ще се избият за Коце и пак с измислена причина. Всички грехове му струпаха на главата, та чак и той не разбра откъде му дойде това. Защото е "лош" го искат на дуел, а не, защото го мислят за слаб. Много ми е неприятен Коцко, но така искам да прати ЛюПчо при мъжа на Ревлата...
Пламен и Стефан са били на дуел и предвидливо гласуваха против Ваня. Да му мислят "смелите" на сезона.

# 648
Тя ще го осъди. Но. В България съдът никога не е стигал до извод, че нечия репутация може да струва толкова. Сумите са по-скоро символични.
В такъв случай, няма нужда да печели нищо. Достатъчно е да работи за обезщетението. Като се катери по покривите, да го яде злобата и да си мисли - един лев за мен, един за Ваня, един за мен, един за Ваня...
А отдолу да му четат поезия.

# 649
Ваня ще е морално удовлетворена, което е по-важното. Честно казано, продукцията също заслужава и има за какво да бъде съдена.
Продукцията още не е осъзнала какво нередно се е случило, камо ли да си представи, че може да бъде осъдена. Отворих някъде единия от линковете с  "life" /по Теодора/ и тъкмо хванах как Иван и Андрей се обясняват, че Ивайло и Кирил не били нарушили правилата на Фермата, и българинът бил откровен, за разлика от англичаните например, които били лицемерно любезни. Толкоз. Затворих линка. А, и Ирина Тенчева се включила да им каже, да не обръщат внимание на хейтърите.

# 650
Погледите на повечето, начело с Любо, Стефан като започна с анализа... бяха безценни. Искрено ме засмяха. 😂

# 651
Ваня ще е морално удовлетворена, което е по-важното. Честно казано, продукцията също заслужава и има за какво да бъде съдена.
Продукцията още не е осъзнала какво нередно се е случило, камо ли да си представи, че може да бъде осъдена. Отворих някъде единия от линковете с  "life" /по Теодора/ и тъкмо хванах как Иван и Андрей се обясняват, че Ивайло и Кирил не били нарушили правилата на Фермата, и българинът бил откровен, за разлика от англичаните например, които били лицемерно любезни. Толкоз. Затворих линка. А, и Ирина Тенчева се включила да им каже, да не обръщат внимание на хейтърите.

Хаха, тя за хейтърите добре знае от 2016-та. Ироничното е, че Живка играе като Миглена Ангелова в него сезон. Но Иван и Андрей не били виждали никога стратег като Живка 🙂

# 652
Нека да направим рекапитулация до този момент:

- Любо още в началото каза на всички да не барат Коцето, т.е. Коцето се ползваше с неговата лична протекция.
- Любо избра и прати Виктор в обора.
- Любо избра и прати Виктор първи дуелист.
- Любо накова Виктор да издърпа Пламен, вследствие на което Виктор отпадна.
- Любо обработи многократно и облъчи Виктор - да се държал мъжки и да си изберял достоен противник.
- Живка и Жоро многократно казаха на Виктор да си избере Коцето, да не се прави на герой, но той не ги послуша.
- и през цялото това време Любо нямаше нищо против Коцето, напротив, продължаваше да си го пази зорко.
- Любо се нахвърли върху Жоро и го подложиха на другарски съд, когато Жоро се напи и им каза в прав текст, че са страхливци и си пазят Коцето за 'курбан'.

И ето ти изненада, дойдоха директните елиминации и Любо обърна палачинката.

----------
В същото време групата на отритнатите и унижаваните никога не са били лицемери.

- Живка винаги е заявявала позицията си.
- Живка директно каза на Виктор да си издърпа Коцето.
- Жоро също му каза да си го издърпа.
- Жоро им каза в очите, че са страхливци и си пазят Коцето за себе си.
- Жоро и Живка в прав текст си казаха защо гласуват по този начин, без да крият мотивите си и без да унижават или обиждат противника си.
- Стефан им направи страхотен разбор - напълно открито пред всички, без да се крие. Също каза в прав текст, че гласува за Ваня, за да може, евентуално, да се изправи срещу Коцето - ако има този късмет.
----------------

А всички 'готини' (кое точно им е готиното на тези негативни, гадни и меко казано неприятни хора - пък и не са някакви красавци и красавици, да са ти приятни за гледане поне) - всички те се изпокриха и започнаха да измислят разни красиви/лъжливи истории, за да скрият реалната причина зад вота си.

Жалка история.

# 653
Нека да направим рекапитулация до този момент...
Хаха, Tahiti, изглежда, че някой от претендентите за 100 бона не просто е превъртял стрелката на фалшиметъра, ами направо го е избушил.
Лъжи, мажи, лъжи, мажи - накрая чак сам си е повярвал.

Като оня габровец, който искал да изгони шумните деца от пред двора си. Излъгал ги, че през няколко пресечки раздават безплатни ябълки. Те заминали и не се върнали. След известен размисъл, заминал и той. Smile

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 00:20 от Not Sure

# 654
Not sure много хубави аналогии вмъкваш.

# 655
Ивайло като беше ратай и Любо тогава гласува за мъжки дуел и го прати  първи дуелист, сега реве,че Коце бил виновен да си тръгне Ивайло.

# 656
Тя ще го осъди. Но. В България съдът никога не е стигал до извод, че нечия репутация може да струва толкова. Сумите са по-скоро символични.
В такъв случай, няма нужда да печели нищо. Достатъчно е да работи за обезщетението. Като се катери по покривите, да го яде злобата и да си мисли - един лев за мен, един за Ваня, един за мен, един за Ваня...
А отдолу да му четат поезия.
[/quote

Затворих очи и си го представих. Балсам за душата.

# 657
  • София
Изгледах лайфа с Иван и Андрей. Нищо особено. Отговориха на някои по-интересни въпроси, но тези неща сме ги чували вече и от тях и от Мирон. Останалото лиготии.
Сентенцията:
Няма за какво да наказват Ивайло (но главно говорих за Ивайло) и Кирил, защото не са нарушили правилата. Булинга не било нарушаване на правилата, а и можело да се приеме като стратегия, а те не искат да се намесват и нарушават стратегията на хората. Но категорично заявиха (в случая Иван), че не биха се държали по този начин. Т.е. не са съгласни с поведението на Кирил и Ивайло, но нямат моралното право да им се месят, защото е личен избор и свобода как ще се държиш и по какъв начин ще играеш играта.
Замислят се за 'Ол Старс сезон' Дали ще има нова Ферма сега не могат да кажат, но на 18 декември сме щели да разберем. По начина по който Андрей го каза, то явно ще има.
И общо взето е това. Имаше и други неща, но нищо съществено.

Епизода днес ми хареса. Доста динамичен. Браво на Лора, че записа една победа и не загуби на нула като някои други.

Стефан едно към едно им разказа и моите мисли. Хаха и аз виртуално си разиграх гласовете и познах. Всеки един глас го предвидих до 100% включително и неговия. Simple Smile Браво на Стефан! Мисля, че го разбраха всички, само се правят... Но определено ги настъпи по мазолите, хаха, добре изиграно.

Малко тъпо, че Ваня отива за 4-ти път на дуел, но това е положението. Дано да е срещу Ралица и да я опука.
И сега какво, Живка и Ралица ще се борят да не спечелят имунитета ли? Но как може така да подценяват една млада жена, която постигна 3 победи на Арената. Недоумявам. Явно страхът да избегнат Мартина е по-голям. Ама сметките им могат да се окажат криви, защото няма никаква гаранция, че дуелът следващата седмица ще е женски и така като фермер на седмицата ще са единия финалист.

Следващата седмица аз лично искам да видя два мъжки дуела, че ми писна вече от женски битки.
Единия е ясен, извънредния, който според мен ще е едно от украшенията на сезона (а дано) и другия да е редовния в края на седмицата.

# 658
  • Другата България
Недоумяваш? Стига, Дяволче,  а аз недоумявам как точно ти недоумяваш защо Ваня е предпочитана пред МарЧина.
Кого победи Ваня? Първите две дори не ги коментирам. И аз сигурно щях да ги бия. Третата ...и късмет имаше, по едно време на кантар беше. Не подценявам Ваня, напротив, но Мартина е машина и това е очеизвадно. Ваня показва и емоции, докато при Джоки всичко е амбиция, механизъм, груба сила и добра физическа подготовка.
Та много добре Живка си плете кошницата.
Фермата ол старс бих гледала.
Но без Кирил диаманта с мазната лимба  Следващ сезон обаче твърдо НЬЕ.
Освен ако ти не участваш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 05:10 от Merri_An

# 659
Мартина кого опука до сега!? Лора=никого…

Общи условия

Активация на акаунт