Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~ тема 135

• 62 727
  • 737
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Много красив колаж. Неслихан като ангел.

# 46
Мацки Kissing Heart

https://www.instagram.com/tv/CW_lr3AoXwI/?utm_medium=copy_link

Моят човек, Чакмата, тази сутрин се е разписал. Омръзнало му да му задават едни и същи въпроси. Пише много рядко, затова ми е интересно да го чета.  Туитите му са заключени, не мога да дам линк, затова давам на профила му

https://twitter.com/CTelevizyoncu?t=UKM_wSw8tBE5nA-glTcM4A&s=09

Неслихан щяла да има проект телевизионен през 2022. Когато стане известен партньора, щяло да се оповести. Ако нищо не се объркало, ще гледаме Къванч от март в Ако кралят загуби. Чаатай не бил приел още проекта за Чапкъна, така че нямало какво да се говори.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 12:53 от Еванджелин

# 47
Васе, тя даже си беше много мила и възпитана с журналистите, само дето не и се говореше, а то не е и задължително Grinning Понякога им се чудя на звездите, как издържат това преследване Grinning
Някъде прочетох, че е казала, че е в перфектно здравословно състояние, което е чудесно.

Джули, това имах предвид...любезно отсвирване Grinning

Ето и разговора...

Ж: Госпожа Неслихан, здравейте, как сте?
Н: Лека работа.
Ж: Здравейте, как сте?
Н: Добре, лека работа.
Ж: Какво ново, какво правите?
Н: Всичко е наред.
Ж: Как вървят нещата?
Н: Отлично.
Ж: Ще има ли нещо  в скоро време?
Н: Ако има, ще научите.
Ж: Момичето ваш шофьор ли е?
Н: Не, работим заедно.
Ж: Работите заедно?
Н: Да, до скоро.
Ж: Наскоро имаше новини, бихме искали да поговорим за тях.
Н: Довиждане.

Привет, момичета Two Hearts

Еве, ето го твойто видео Grinning

И колажче от мен Grinning

Няма отърване от тия журналя...да висиш 2 часа в 1 през нощта и да дебнеш за интервю...На прицел е Каан

Скрит текст:
#DZMnews

💥Каан Урганджиоглу, исполнитель главной роли в сериале «Приговор», вышел из заведения в состоянии алкогольного опьянения. Каан, который не хотел болтать с пришедшими к нему репортерами, сказал:

📍«Я выпил алкоголь, теперь я не буду с вами разговаривать».

Возмущенный настойчивыми вопросами журналистов, актер попытался удержать записывающую камеру, но вмешались его менеджеры.

Согласно новостям в программе «2 страницы» на TV8, Каан Урганджиоглу, которому было неудобно, когда ему задавали вопросы, приходя к нему, сказал:

📍«Друзья, я не буду говорить в это время ночи. Я знаю, что вы ждали нас 2 часа. Я выпил алкоголь, я с вами тоже не буду разговаривать. Я пришел на ужин с моими менеджерами. Спасибо. Если вы хотите что-то спросить, можете спросить утром. Вы не можете спрашивать меня о чем угодно в этот час»

После перепалки, актёр узнала имя репортера, задавшего ему вопросы и название издания, в котором он работает, после чего он ушёл, ничего не сказав.

Бирсен Алтунташ тоже не сдержалась и прокомментировала ситуацию:

📍 Каан Урганджиоглу в настоящее время находится на повестке с сериалом #Приговор ... Он находится на встрече со своим менеджером в Джихангире ... 01.00 ночи ... Репортеры видят его на выходе и хотят постучать в дверь и взять интервью, если он хочет поговорить ... Но актер говорит: «Я выпил». Потом снова тот же самый кризис ... Как будто он не из этой индустрии, актер задается вопросом, почему его сфотографировали? так не тяни ... Пусть дело будет кончено ... Самое неприятное ... включение менеджера ... Всегда та же песня ...

И видеото

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 13:00 от savovas

# 48
# 49
Еве

Само снимай нещо, което да показва, че е видео...за да се ориентират другите дружки и да кликнат върху него Grinning

То тук всъщност няма  с какво да се укаже...затова клик е нужен.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 15:55 от savovas

# 50
Значи заради журналистите ние участваме  в живота на любимците си , но колкото и да искам новини за тях , не ми е приятно да ги причакват по малките часове ( след като са пили ) и после да си правят големите ''сензации '' . Така измислиха колко тъжна била Несли в Дубай .Аз никъде не видях тъга , ама нейсе .
.
А разните антифенки на Несли се спукват от злоба .Защо ? Как роклята или прическата и не са хубави , как не заслужавала наградата , как с Кадир имали проблеми ... На първите 2 - ''Да , гроздето е кисело '' , на 3-то - ''Всеки има право на щастие , и ако Кадир не е нейният човек , значи друг ще се появи , нали ? ''
Много е хубава и цветуща в Инста , пукнете се от яд !

# 51
Значи заради журналистите ние участваме  в живота на любимците си , но колкото и да искам новини за тях , не ми е приятно да ги причакват по малките часове ( след като са пили ) и после да си правят големите ''сензации '' . Така измислиха колко тъжна била Несли в Дубай .Аз никъде не видях тъга , ама нейсе .
.
А разните антифенки на Несли се спукват от злоба .Защо ? Как роклята или прическата и не са хубави , как не заслужавала наградата , как с Кадир имали проблеми ... На първите 2 - ''Да , гроздето е кисело '' , на 3-то - ''Всеки има право на щастие , и ако Кадир не е нейният човек , значи друг ще се появи , нали ? ''
Много е хубава и цветуща в Инста , пукнете се от яд !
Фили, има журналисти и журналя/както аз ги наричам. За мен вторите са несериозна работа. Тъжна...бла,бла...в самолета имаше и снимки, с които се виждаше, че цъфти...с широка искрена усмивка.

Ти що си прайш труда да ги четеш антифенките Grinning

# 52
Случайно , Васе , за руските фенки коментирам ,защото влизат в приятелски на Несли групи с отровата си . Бг анти фенки нито ме интересуват , нито ги чета . Аз само искам Несли да се чувства добре и нов хубав сериал с нея , нищо повече .

# 53
Да сложа новоизлезли снимки на Несли с "грозните рокля и прическа"  Stuck Out Tongue Winking Eye

Пу... Пу...

# 54
Привет момичета Kissing Heart
Значи ще гледаме Несли 2022- ра Grinning Ми то ей я къде е, на прага Heart Eyes Много се радвам Heart Eyes
За по- красива Събота Heart

# 55
Джули, оха Heart Eyes Пак си донесла много красота Heart

Надявам се Чакмата да е прав за Неслихан. Много се надявам и да не е производство на Алим Япъма Grinning

Да сложа и аз нещичко Heart Eyes

# 56
Еви, сигурно е прав човека Grinning
Какво друго ще прави Несли, ако не да играе Grinning

Най- обичаното момиче на тате става на 5 Heart

Нося ви и този best team Heart ей така за разкош

# 57
Хелоу другарки Hug в събота - при мен скука , скука Rolling Eyes
Много са готини тези с преплетените крака , подругите вече четат езика на тялото Grinning , забравят ,че Каан има стара връзка , а Пънар нова Joy
В контакта видях нова снимка на Фефа ( впрочем със супер фигура , не знам дали се е фотошопирала , но тя много отслабна , несйсе ) , прическата и е едно към едно с тази на Наре , знам ,че тези ''смотолявени '' къдрици са актуални , но аз на нейно място бих избягвала точно същата прическа , сресана в средата по същия начин . За да не чета после как копирам Stuck Out Tongue Winking Eye
Този Ураз е страхотен в Корушите , благодаря на ДП ,че открих такъв талант , впрочем ДП , ако дойде някому в полза , това беше Ураз .

# 58
Филе Heart

Едип и Ураз Heart
Обичам да виждам трайни взаимоотношения между актьорите, дори след финала.

Малката Берен пък ще вземе участие във Всичко за брака, след като не и провървя с Гост.

И още една снимка за душата Heart

И актуалните къдрици на Наре 😉 ❤

# 59
Умрях си от смях с каляската . Нашите цигани да вземат пример Grinning Joy
Джули Hug

Общи условия

Активация на акаунт