Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София/Севлиево
Сладко Кате пате ❤️❤️❤️ И аз на Росен му мия очите с вода през бравата-тъй баба правеше на мен като малка,че ме хващаха уроки,сега сама си го правя,че още ме ловят.
Кроталче,стискам палци всичко да му е наред на младежа.Истанбул ми е една от мечтаните дестинации,ама ММ не ще и да чуе конкретно за Турция...

# 181
Кротал Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Бързо възстановяване!
Кога се прибирате?

# 182
  • при късмета
Кротал, радвам се, че е минало, бързо възстановяване!

# 183
Благодаря ви!Наистина прилича на дъщеря ми,с нейни снимки от новородена са едно към едно.В устата е на мен,хахахах.Така ми се иска де.
    Кротал, всичко ще е наред с младежа!
  Ели , и аз тва за бравата го знам.Аз не вярвам в уроки и такива неща,но като беше малка Веси, бяхме идвали на гости в Монтана . И изведнъж се оклюма,вдигна Т , една такава увиснала и само реве, тя беше на годинка.И понеже се беше изредила родата да я види , вуйчо ни накара да излезем от стаята и да ги оставим сами.Оказа се,че баба му го е научила да бае против уроки.И нещо си мърмореше,нещо й говореше, след половин час тва дете побесня.Нямаше и помен от Т  и неразположение.Но след това вуйчо каза,че му се е доспало и легна и заспа.По никое време.
    Та аз все още не вярвам,но си имам едно на ум.Има червено конче със синьо оченце до главата.

# 184
Малко му отмина от капките,усещането за пясък го пащурява.Мачка една възглавница и устата му не млъква.Доктора е казал,че пет часа ще е така.После ще лепим лепки на очите,да не се почеше несъзнателно докато спи.Таман,му казах,че природата си знае работата и добре,че мъжете не раждат,че тогава прираста на населениено ще е много,много отрицателен.Откворкото с контра,защо ще са ни жените тогава.🤣
Утре след прегледа,смятаме да тръгваме,ако всичко е както трябва.
Ели и моя мъж е така,ако не беше операцията,нямаше как да го домъкна до тук.Пълна лудница е,дрехите по магазините са същите като на нашия битак,цяла Варна сякаш е на площада,през две минути минават два камиона за боклук,след тях полиция.Автобуси,таксита.Свирка и минава.Коли,кара с 60,пешеходна зона който ги знае.Еднотипни заведения с викачи пред  тях,вкусно е,и светкавично обслужване.Но...в тази зона не е моето място.Със сигурност ако си на екскурзия,ще е друго и мястото за разходка.
Имат нова джамия на площада.

Таксим джамия.В момента се чува вечерната молитва.
А голямо забавление е това трамвайче.

.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 19:21 от Кротал

# 185
  • Бургас
Кроте,бързо да минава всичко и да се върнеш в Турция само за кеф!

Лейди,ще го изям Шоколадчо!Ще има още бели да прави!Душичка сладка!

Смърфи,нямаше празник както преди,но центърът е много украсен и звучи коледна музика.Има шатри с вино и скара,много хора и прекрасна елха.Сигурно има къде по-хубави украси,но друго си е нашият Бургас!:heart_exl:

# 186
  • Германия
Кротик, бързо да забравите операцията, утре на прегледа всичко да е наред и да се приберете спокойно. На колко е младежа.
Да се беше щракнала и ти на една снимка, да те опознаем, джамии ще ми снимаш Kissing Heart

Марулета, малката е голям бонбон, какви бузки има. Дано дъщеря ти да успее с кърменето щом иска. Това е много хубаво.

Ели, като се прибера ще оставиш децата на ТМ и двете ще забегнем до Турция. Голям мерак ми е да видя Истанбул, после може и до Египет да отидем.

Смърфи, да са ти живи и здрави именичките.

# 187
Три за щастие! Simple Smile И аз искам с вас. Ще пряждам кротко без да ви създавам грижи!

# 188
Хаха Бабти,не си ли ме виждала?
Чакай,те ти маймун.

Как се слага скрит текст от телефон,пххх.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 19:58 от Кротал

# 189
  • Германия
Кротик HeartKissing HeartHeart Eyes
Голям е синът ти, аз те мислех за към 30-35 г максимум.

Мари, колкото повече, толкова повече. Ще е весело. Още някое момиче ще се присъедини ли към нас. Но да кажа, че аз пътувам само с кола и то ако аз карам. Ще ви натоваря и отпрашваме към комшолука

# 190
Бабти,що акъла ми кат на 15,затуй така,ти младея.🤣

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 06:16 от Кротал

# 191
  • Германия
Кротик, значи сме на един акъл Kissing Heart

Цал ден се каня да ви пусна снимки, които снимах днес

Скрит текст:

# 192
И аз идвам, момичета! Ходила съм няколко пъти в Истанбул. Единия път бях с майка за моя 40 рд, бяхме близо седмица и си изкарахме чудесно. Казвате кога и долитам до Стамбуля.

Бабче, абе за Египет голям зор ще да видиш да ходиш с кола, хаха. За там ще трЕбе самальот. Airplane
Малиии, какъв е тоз сняг при вас? При нас утре го дават дори 7-8 градуса. Други години вече е имало сняг.

Кротал, не те видях... следващия път. Продължавам да стискам палците и за утрешния преглед.

Марулетка, страхотна бузанка е Кати! Пу-Пу!

Славче, поздрави на нашия си Бс! Ех, да се разкарва тази проклетия вуриса и да се връщам по-често.

# 193
О, видях я Кротал. Според мен лъже като дърт циганин за годините на момчето ѝ.

# 194
  • Германия
Смърфи, значи ти ще си ни гид в Истанбул. То ти може навсякъде да си ни гид, има ли място, на което не си ходила. За Египет, ще летим, нотам пак кола и аз пак шофьор. Обожавам да карам. Сега съм се заинатила, че ще си купя кола тук и ще се прибера в Бг с нея. ММ само ми налива акъл, че е убийствено но моята глава не слуша.

Общи условия

Активация на акаунт