Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро.
Марулетка, имам решение за синчето- да си хване гадже с вечерен час. Simple Smile
Довечера по едно за наше здраве с ММ, че правим 27 години заедно.
А сега кафето е специално за Ма ко, която се издига в живота с нова титла- майка на тийн!
Да е жив и здрав Шефът! Да ви радва, да ви слуша, да е успешен и целеустремен. Весел празник!

# 571
  • София
Честито да ти е голямото момче, ма ко!
Да е здрав, добър, щастлив!

Честит имен ден на празнуващи те!

# 572
  • при късмета
Добро утро!
Благодаря ви!
Мария, взела си ми думите от устата, точно това му казах Joy
Да почерпя за нашата гордост и радост
Скрит текст:
Смърфи, как сте?

Честит празник на всички!

# 573

Честит празник ,Мако!Да е здрав, да има смелост да следва мечти, да бъде любознателен, щастливи с късмет!На хубав ден се е родил, нека е благословен!
    Честит празник и на теб,мамче!Търпение, търпение и здрави нерви ти желая!От тук насетне ще са нужни!
   Имаме ли ЙОрдановци и Данчета в темата?Бъдете благословени и честити!
    Мари, той имаше едно гаЖе с вечерен час.Прибира си я и пак си хайманосва.Второто беше без вечерен час, че и нико не я търсеше за нищо.Тя си седеше все у дома.Ич не бях доволна,доста разправии имахме с младежа,ама и сърце не ми дава да съм по-рязка.Ама и това мина.Използват хубавото време, разхождат се,седят по пейки.Снощи  е бил с приятелка от класа,която беше в Англия и не са се виждали близо месец.Девойката прави страхотни торти.
   А на майка му днес ще й падне главата от недоспиване.

# 574
  • гр.Варна
Ма ко честит тийн.Марулета така хубаво го е написала пожеланието,че аз се присъединявам към нея.
Честит имен ден на всички празнуващи днес.Здраве , здраве ,здраве и само здраве.
Смърфи как сте днес? За 24часа минава обикновенно.
Валенцето ми е изпратила вчера одеалото и утре се надявам да се снимама с него и да ви се похваля.

# 575
Честит празник на Шефа, Ма ко. Да е много здрав, успешен и щастлив! За теб:

Честит празник и на имениците!

# 576
Добър да е денят ви момичета Kissing Heart
Мако да си честита с такова добро дете!!!! Пожелавам ви много здраве, за него много късмет, а за теб дебели нерви Laughing
Смърфи дано вече сте добре Kissing Heart
Фло добре сте пристигнали!
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания Kissing HeartHeart EyesHeart
Събраха се много празници, много излизания, много хубави изненади..... и аз се изморих Laughing
Днес отново ще излизаме за обяд на ресторант и приключвам с утрешната празнична вечеря за именния ден на мама Laughing
После ще си дам заслужена почивка от празници LaughingLaughingLaughing

# 577
  • при късмета
Благодаря ви, момичета!
Смърфи, докладвай как сте

# 578

ма ко жив и здрав да е Шефа!
Аз съм в джаза. Днес забравих,  че едно от другарчетата ми на работа е именичка. Да е на поканата в края на работния ден да се почерпя питах какъв е повода.... Дано утре не забравя останалите празнуващи.

# 579
Ма ко - да ти жив и здрав тийнейджърът! Успешен и разумен да е!

Ние сме добре. ММ вече е 6 точки, мен още леко ме свива стомаха, но него го хвана 12 часа преди мен. Язък за плановете, де, но каквото-такова.

# 580
  • София
МА КО, да расте жив и здрав, смел и силен порасналия Шеф. И въпреки тринадесетте години, все още са деца. В психологията казват, че е грешка, ако им казваме, че са големи. Това до някъде ги плаши. Сложна възраст е тази. Бушуват хормони, иска им се да са големи, а не знаят какво да правят в тази възраст. Постепенно пъзелът ще се подреди и нещата ще си дойдат на мястото. Важното е ти да издържиш. Grinning
МАРИЯТ, за много години.Поне още два пъти по толкова. Съвсем реално е. Grinning И да не забравите - гор-чи-во!
Момичета, благодаря за приветствията. Добре ми се отрази това пътуване. Освежаващо.
СМЪРФЧЕ, добра новина. Бързо се оправихте.
ЛЕЙДИ, при вас е един безкраен празник. Да ги отбелязвате още много години все заедно и да сте в добро здраве.
ВАЛЕНЦЕ, свиква ли Смайли с новата обстановка? Предполагам, че с това име си е бил и преди. Как ви избра?
ПЛАМИ, да се покажеш с новата придобивка - одеалцето. Къде са ти сега децата?
МАРУЛЕТКА, как ще ти побелее косата, ако всичко ти е наред? Минали сме го това. След време нашите деца ще обикалят по терасите докато се приберат децата им. Кръговрат.
ДЖЕЙМИ, И АЗ СЪМ ТУК, не ви споменах, но ви гушкам! HugHug
Днес стартирах работата на тръстиката. Първият пациент знаеше, че е пръв за годината и пак закъсня. Дали така ще ми върви до другата година?

# 581
На мен веднъж стоматологът ми поиска железен лев за първи клиент.

# 582
  • при късмета
Вече е довечера и си сипвам едно и за Мария и мъжа ѝ. Още дълго да сте заедно!
Фло, няма страшно, със сигурност няма как всички пациенти да са така
Смърфи, така е със стомашните вируси, за малко са, колкото да ти съсипят плановете. Важното е, че се оправяте
Мъжа ми е донесъл бяло  домашно вино, ама само още една чаша ще пия. Утре имаме много именници, ще продължаваме

# 583
Наздраве Ма ко! Включвам се към пиячите.

# 584
mariat наздраве! Пожелавам много години заедно!

Общи условия

Активация на акаунт