Магазин Sinsay - тема 2

• 50 556
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Как са дамските клинове?
Харесала съм тези за 12,90лв, но не зная кой размер да взема.
А пък ги няма във физическите магазини ... само онлайн.

# 601
  • София
Как са дамските клинове?
Харесала съм тези за 12,90лв, но не зная кой размер да взема.
А пък ги няма във физическите магазини ... само онлайн.
Кои са тези клинове? Не открих на такава цена при наличните клинове.

Преди месец купих за дъщеря ми 2 модела.

Размер М от този  https://www.sinsay.com/bg/bg/2442f-44x/leginsy-k-si

Размер S от този  https://www.sinsay.com/bg/bg/2443f-44x/leginsy-k-si

Остави си М, макар в повечето случаи да купуваме S. Каза, че са тънички, но стават.

# 602
  • Стара Загора
Досега не съм имала проблем със забавяне на поръчка и при връщане на част от поръчка, но последно върнах няколко неща на 13.01 и досега нищо, не са ми потвърдили връщането.

# 603
  • Пазарджик
Досега не съм имала проблем със забавяне на поръчка и при връщане на част от поръчка, но последно върнах няколко неща на 13.01 и досега нищо, не са ми потвърдили връщането.
Пишете им по имейл. Доста бързо отговорят.Учудващо за мен вчера върнах част от поръчка,днес получих имейл,че връщането е одобрено.Сега чакам превода само.

# 604
Тъкмо със същия въпрос влизах и аз - върната на 14.01 пратка, получена от тях на 17.01 (следя си товарителницата) и пълно мълчание.

# 605
В сряда ли изплащат връщанията, от reserved ми казаха, че в сряда правят преводи, но нали всички са под шапкаа на ЛПП та се чудя и синсей дали тогава правят преводи.

# 606
  • Стара Загора
Писах им. Върнаха ми отговор с "Добро утро" от преди малко 00:00ч., явно стандартен отговор, в мейла пише за механизма на връщане като цяло. Нищо конкретно по моя въпрос.
Скрит текст:
Добро утро,

Моля, имайте предвид, че стоките, закупени в електронния магазин, не могат да бъдат заменяни и трябва да преминат през процедурата за връщане.

Стоките, закупени в електронния магазин, могат да бъдат върнати във всеки от нашите магазини в България. Не е необходимо стоките, които се връщат в магазина да се опаковат в опаковката от доставената поръчка. Вслучай на връщане на стоките по куриер, можете да опаковате стоките в същия кашон и фолио, в които сте получили поръчката.

Можете също така да върнете стоки, като попълните формуляра за връщане от профила си, който се намира до конкретната поръчка на нашия уебсайт (Моите поръчки/изберете конкретна поръчка/върнете поръчка/моля, попълнете онлайн формуляра за връщане).

При получаване на този формуляр ще поръчаме безплатен куриер. Куриерът ще има вече подготвен етикет, така че не е необходимо да попълвате адрес.

Стоките могат да бъдат върнати в рамките на 30 дни от доставката. Върнатите стоки не трябва да имат следи от употреба и трябва да съдържат оригиналните етикети.

Моля, не забравяйте и касовата бележка за покупката - трябва да разпечатате фактурата или да поставите в опаковката бележка, на която е изписан номерът на поръчката + името и фамилията Ви! Можете да опаковате стоките в друга опаковка, като не е задължително тя да е оригиналната.

Изпращаме пари за върнати стоки по следните начини:
- в случай на онлайн плащане парите ще бъдат възстановени обратно по номера на банковата сметка, от която е извършено плащането.
- в случай на плащане при доставка ще получите уведомителен имейл след връщането на стоките, в който ще бъдете помолени да посочите банковата си сметка, по която ще бъдат преведени средствата.

След това можете отново да направите поръчка с правилния размер на продукта.
Можете също така да изпратите стоките за своя сметка на следния адрес:
WDP Industrial Park, Depozit LPP
Sos. Stefanesti nr.8, Stefanestii de Jos,
Ilfov, Romania, PO 077175

Приятен ден,
Робърт

# 607
За първи път върнах на 20 дек , имейл за потвърждаване  на връщането получих на 19 .01 . Възстановиха ми сумата 2 дни по-късно .

# 608
В сряда ли изплащат връщанията, от reserved ми казаха, че в сряда правят преводи, но нали всички са под шапкаа на ЛПП та се чудя и синсей дали тогава правят преводи.
Аз имам отразен превод вчера.

# 609
До сега имам 4-5 върнати поръчки и винаги бързо ми връщаха парите.
При последната обаче никакъв отговор от тях близо месец. Обадих се по тел, питаха ме само за номера на поръчката и казаха, че ще наредят превод, така че им звънете по телефона.
На мейл или ФБ отговарят автоматични съобщения.

А знае ли се, откакто се плаща доставката, дали връщането остана безплатно?

# 610
  • Пазарджик
До сега имам 4-5 върнати поръчки и винаги бързо ми връщаха парите.
При последната обаче никакъв отговор от тях близо месец. Обадих се по тел, питаха ме само за номера на поръчката и казаха, че ще наредят превод, така че им звънете по телефона.
На мейл или ФБ отговарят автоматични съобщения.

А знае ли се, откакто се плаща доставката, дали връщането остана безплатно?
Връщането е безплатно.

# 611
И аз имам автоматичен отговор, явно ще се звъни. Още ли се чака по 30мин да се свърже човек?

# 612
Така и не ми се обадиха ще ми изпратят ли останалата част от компелкта, който поръчах. Предишната поръчка ми беше от счупени чинии..
Спирам май да поръчвам..

# 613
Пиши им в контактната форма - на мен ми отговориха много бързо - след около час. Уж щели да пратят нов комплект четки, за сега не съм получила съобщение от куриер, но чакам.

# 614
Малък ъпдейт, след като написах коментара и ми се обадиха, че в рамките на 3-5 дни ще получа останалите неща.

/Да бях писала по-рано тук/ 😂

Общи условия

Активация на акаунт