Магазин Sinsay - тема 2

• 50 501
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Що не ми дава мейл с отстъпка за нов клиент?

# 676
  • have faith and be patient ..
последния път чаках почти 2 дни , накрая дойде мейл с код само за новата колекция , така и нищо не можах да намаля ..

# 677
Здравейте! Някой може ли да сподели дали е поръчвал бельо от sinsay- сутиени, дантелени бикини?

# 678
Никак не мога да нацеля дънки без проба, 50кг съм и ми се ще и яке от детските розови, хаха, но няма моят ръст.Тюх.
Пускам все пак едни бодита, бельо за ММ и едни ластичета.

Аз съм 50 кг, 1.60, дънките от 12.90, 38 номер, са ми идеални като размер.

# 679
Пуснах една поръчка за малкия, доволна съм и бързо дойде.

# 680
  • Стара Загора
Аз съм 50 кг, 1.60, дънките от 12.90, 38 номер, са ми идеални като размер.
Кажи-речи същите мерки съм, 162см. и около 51кг., но съм 34 размер от дънките от 12,90лв., така че ръстът и килограмите не са мерило.

# 681
При Синсей идва ли съобщение от Спиди в деня преди получаване на пратката, чрез което можеш да я откажеш?
Хем скоро получих и не помня имаше ли.
Видях реална снимка на дънките, които чакам, никакъв слим не са, а прав модел и искам да ги откажа.

# 682
  • Стара Загора
Да, трябва да получиш съобщение за пратка.

# 683
Белите джинси са супер, но са уголемени спрямо другите ми панталони - 34 размер стои както на модела, а аз исках по-тясно. 170см, 51кг съм.

# 684
  • Пловдив
Дойде мейл...пуснах Л р-р от същата риза и едно долнище за тийнейджъра. Дано му стане.
Друго не харесах.

# 685
Колко сте фини и слаби всички. Аз с моите 86 кила, 180см, потъвам в земята от срам.
Поръчах едни джогъри , черни, ХЛ, блуза и долнище.
Утре сигурно ще имам смс, сега четох мейл, че е изпратена. Най вероятно в сряда ще я получа.

Дънките от 12.90 силно избеляха от пране с центрофуга, иначе са удобни. Стават ми дори с клин отдолу, малко ме стягат, но е поносимо.

# 686
Аз съм 165, споко, за всеки има дрешки.
В крайна сметка не взех дънки, но това което получа ще го щракна като дойде 🥰

# 687
  • Велико Търново
Здравейте! Някой може ли да сподели дали е поръчвал бельо от sinsay- сутиени, дантелени бикини?
Аз си взех преди 3 м. от памучните им боксерки с дантела и съм доволна, предвид че леко са ми малки, дантелата още не се е накъсала.

# 688
Здравейте искам да попитам някой поръчвал ли е на детенцето си от този модел обувчици и дали си отговарят на размера и стават ли за широко краче?

# 689
Не те съветвам да взимаш от там обувки, особено за малки деца. На каката ботите се разлепиха на 1ия ден носене, хем изглеждаха много хубави, бяха 35 лв преди намаленията.
Моите дънки от 12,90 са много добро попадение.

Общи условия

Активация на акаунт