Магазин Sinsay - тема 2

• 51 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Не обединяват поръчки.
В сайта има бутон за отказване на поръчка, но трябва да е скоро след като е направена. Ако е изпратена няма вече тази опция. Иначе се намира при тези

А дали може да се откаже на куриера без да се приема?

# 76
Да, може.
Като ви изпратят смс от Спиди в него има линк за пратката, където може да отложите доставка, да я пренасочите или откажете.
От сайта на Синсей аз не намерих опция за анулиране на поръчка и така я отказах, след като я бяха изпратили.

# 77
  • Пловдив
Да, може.
Като ви изпратят смс от Спиди в него има линк за пратката, където може да отложите доставка, да я пренасочите или откажете.
От сайта на Синсей аз не намерих опция за анулиране на поръчка и така я отказах, след като я бяха изпратили.

По този начин като се откаже плащат ли се някакви такси?

# 78
# 79
А как ставаше възстановяването на пари при връщане, ако пратката е с наложен платеж?

# 80
Пуска се формуляр за връщане през сайта при поръчката, в него се пише банкова сметка. Нещата се изпращат до LPP в Русе и се чака възстановяването. Предния път ми пуснаха първо имейл, че връщането е признато и два дни след имейла ми преведоха парите по картата.

# 81
Благодаря Simple Smile Не се сещам, като връщах първият път дали имаше място да се напише и банкова сметка, тогава с карта платих.

# 82
Моля, явно са го редактирали аз връщах за първи път началото на миналия месец. Друго важно, което трябва да се добави вътре в пакета е разпечетана електронната касова бележка, тя пак е в профила при поръчката.

# 83
А как ставаше възстановяването на пари при връщане, ако пратката е с наложен платеж?
В случай, че откажа на куриера изобщо да получа пратката, не би имало плащане от моя страна и съотв. възстановяване от тях

# 84
Става дума за доставена пратка Simple Smile sunshine933 обясни какво и къде се попълва.

# 85
Златния календар е наличен

# 86
И има много нови коледни бижута, снощи забелязах.

# 87
Здравейте, някой знае ли тази чаша колко е голяма?
https://www.sinsay.com/bg/bg/0968g-67x/cup

# 88
  • София
Ама голяма краста значи. Вчера пуснах една поръчка. Днес още една. Ужас. Особено за Коледа има много готини неща.

Тази постелказа йога все я гледам и се чудя. Дали е лека?
https://www.sinsay.com/bg/bg/1703g-49x/mata-do-cwiczen-si

# 89
XDtzbzNPdsiBG код за 5% отстъпка от закъсняла поръчка, който няма да ползвам. Важи до 6.12

Общи условия

Активация на акаунт