Магазин Sinsay - тема 2

• 50 549
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък се свързах за 2мин относно забавения отговор за връщането и човека каза, че вижда, че са получени и веднага пуска нареждане за плащането. До седмица да си чакам парите. Извини се, че няма отговор, явно често се случва.

Не очаквах да стане толкова бързо и лесно. Само че едвам го разбирах - говореше с много странен акцент, явно чужденец.

# 616
Аз пък се свързах за 2мин относно забавения отговор за връщането и човека каза, че вижда, че са получени и веднага пуска нареждане за плащането. До седмица да си чакам парите. Извини се, че няма отговор, явно често се случва.

Не очаквах да стане толкова бързо и лесно. Само че едвам го разбирах - говореше с много странен акцент, явно чужденец.

Мисля, че са индийци. Поне в магазина в мола съм виждала да се разхождат с баджове. Много са любезни.

# 617
Ужас, като ви чета, се радвам, че не чакам нищо от този магазин. Има доста намаления в Хм и ЛСУ, а качеството знаете - от небето, до земята.
И за да не е спам - извхърлихме ботите на каката - лепени и за 3-4 дни пак се разлепиха, а клиновете ми се скъсиха при пране. Единствено едни дънки си харесвам, бяха 12-13 лв, те не са лоши.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 15:01 от Elsi86

# 618
Днес си получих пратката,всичко е наред.Коженото яке за което се притеснявах,че няма да ми стане е точно моя размер.Отговаря си на размера, добре че не взех ХЛ както мислех.Доволна съм😊

# 619
Днес си получих пратката,всичко е наред.Коженото яке за което се притеснявах,че няма да ми стане е точно моя размер.Отговаря си на размера, добре че не взех ХЛ както мислех.Доволна съм😊

Може ли снимка на якето, благодаря предварително!

# 620
Има ли плътни зимни клинове с вата детски /128 за ориентир/ и кои са? От джогърите съм взимала, но сега ми трябват клинове.

# 621
От Синсей аз лично никога не съм взимала клин , който е ватиран - всичките са тънички, дори и тези с коледни мотиви .
Скрит текст:
Клинове с лека вата за по 5-8лв взимах от Пепко , но там са малко умалени - за мома 126см, си взимам 134 р-р иначе не може да и влезе да Д-то.Там имаше и с плюшено вътре.  Също така , на места има останали и в Лидл - и с лека вата и с дебело плюшено отвътре

# 622
И аз днес получих доста пратки от ЛПП.
От Синсей получих дънки, пуловер, кош и килимче с карта на света, че да учим континентите с големия син.
Пуловерът ми е огромен, а си поръчах М.
Дънките размер 40 без еластан ми лепнаха. С еластан съм 38 р-р.
Килипчето е силно казано, че е килимче, но за 15лв ще ги го оставя най-вече, за да учим континентите. Иначе за килим не става.
Кошът побра всички плюшени играчки у нас, така че съм доволна от него.
Пптвърждавам, че са изключително любезни по телефона.
Бях объркала едно връщане и вместо номер на връщането, бях казала в Спиди номера на поръчката.
Обадих се на Синсей след няколко дни да се похваля какви съм ги свършила.
Казаха, че няма проблем, ще отразят връщането и парите даже вече са ми по сметката
От house пък напоръчах сума ти коледни тениски, пижами, чорапи.
Сега от намалението ми излязоха без пари и ще имам за подаръци на приятели за догодина.

# 623
Лайка, може ли линк към коша за играчки?

# 624
Пепи, не е наличен вече.
Един сив на звездички 40см/48см - 6,90лв беше.

# 625
Получих си джинсите. https://www.sinsay.com/bg/bg/2052f-02j/spodnie-k-si  Много ми харесват. Нямат еласичност, така че номер нагоре беше правилното решение. Малко са въз дългички, но и аз не съм от високите. С ток или с голяма платформа са ок, но може и леко да ги подгъна.
https://www.sinsay.com/bg/bg/2433b-02x/kapelusz-k-si Тази шапка е супер сладурска. Имам подобно яке и супер си паснаха;)

# 626
И аз бих помолила за снимка на коженото яке Simple Smile

# 627
# 628
Понеже знам, че и други чакат допълване на липсващи стоки, споделям: изпратиха ми втори комплект четки, безплатен е, но платих 5 лв за доставка. Пак е по-добре от нищо, а и имам няколко допълнителни четки.

# 629
Аз току-що получих липсващата част от детския комплект и нямах допълнителни такси за доставка.

Общи условия

Активация на акаунт