Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 757
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 45
Milen™, по-скоро на групата.  Simple Smile
Дано не е някой предпочитан сайт!

# 46
  • София
За който се интересува от мострите на Мансера - появиха се и тези на Choco Violette и Vanilla Exclusif в parfimo.

# 47
Tuali, страхотен избор!
Доставката през превозвач ли е или директно (и с кой куриер)? Каква е сумата за безплатна доставка?
Не съм поръчвала все още от сайта и не успях да получа информация.
Директно до Бг. Под 150евро доставката е 25евро. Щях да ги платя вероятно, защото Fugazzi-то така е намалено, че пак си струва. Не знам с какво ще дойдат, нещо като експрес ми се стори че е, но кой точно - ще почакам да видя тракинга, сега пише само EPS International, което нямам идея в Бг от кой се поема. Нямам опит с превозвачи и винаги предпочитам, ако има директен шипинг, че не ми се занимава допълнително, ако нещо се обърка да търся кой-къде - какво. То с директните доставки понякога стават фалове, та с превозвачи съвсем не ми се рискува. Може да не съм права, но засега така действам. 🤗

Едит: Сега видях поста на Милен, значи чакам Спиди да го докарат...

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 15:38 от tuali

# 48
Днес получих пратка от Скарлет. Червило на Том Форд Seduisant. Червилото е просто “уау” нюд. Много съм доволна.
Знам, че Кристалчето го чака, чудно е.
Дано и с утрешната ми пратка и Ноар всичко да е наред.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 13:45 от densi

# 49
Аз получих същото, преди 3-4 седмици,  но миришеше ужасно и беше с изтекъл срок. Никога не проверявам кодове, но стигнах и до там. Обадих им се за неприятната изненада! Няма да се занимавам с връщане!

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 13:26 от Ellinor*

# 50
Вече е активен календара на https://essenza-nobile.de/?clearcache

Ако някой от вас поръчва днес  парфюм над 100 евро, може да изпозлзва  код : ROJA75 и получава безплатно 7.5ml травъл парфюм на Roja Parfums. Simple Smile

Кода се прилага накрая.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 13:50 от Milen™

# 51
Аз получих същото, преди 3-4 седмици,  но миришеше ужасно и беше с изтекъл срок. Никога не проверявам кодове, но стигнах и до там. Обадих им се за неприятната изненада! Няма да се занимавам с връщане!
Ее, това е много неприятно! На моето остават 9 месеца срок. 22 Seduisant е, бях объркала името.

# 52
  • София
Ради, благодаря за темата! Hug Страхотно оформена, както винаги. Flowers Cherry Blossom
Мисля, че приключих с парфюмните покупки за годината. Но не е сигурно, доколкото се познавам. Joy
Очаквам Grand Soir и мострите от сайта на MFK.
Днес си взех поръчката от Елинор с Italica Xerjoff, но парфюмът е с фабричен дефект - тече около гърлото и половината бутилка е изцапана. Изпратих запитване до Елинор дали предявяват рекламация към производител или вносител и очаквам отговор. А иначе, самият аромат е тоооолкова хубав. Heart Eyes Ама тази течаща бутилка. Worried

# 53
Същото е било и моето Simple Smile Нищо, не им се сърдя много, заради другите ми успешни покупки!

Ее, това е много неприятно! На моето остават 9 месеца срок. 22 Seduisant е, бях объркала името.

# 54
  • Пловдив
Къде поне с БД да намеря това Simple Smile

# 55
Къде поне с БД да намеря това Simple Smile
Скрит текст:
Тук изглежда добра цената Simple Smile

# 56
  • София
Благодаря за старанието ти, Радика, и за усилията, които всеки път полагаш за всички ни! Flowers Rose

Аз, такова... уж нямаше... ама... на самият Черен петък не успях да устоя на -40% на всичко в бутика на Елинор... и като нападнах... две торби пълни изнесох, без да искам Blush Много се въртях, много се чудих, иска ми се нещо ново, а новите неща не ми носят нови усещания. Не ми трябват парфюми, които да са ми омръзнали, още преди да съм ги носила. Исках аромати, които не ми повтарят 20 други, вече налични. Сред трофеите ми са два Quasamat - Ebhar и Rasana, допадна ми, че не са типични водици въпреки сочната ябълка в началото, но пък и не са типичния ванилно-уудов-розест чук, който превзе вкусовете в последните 1-2 години. И други неща награбих, но най-интересното ми попадение е Rue Broca Penthouse Larvotto
Скрит текст:
- невероятно реалистичен аромат на черен чай, неподсладен, категорично унисекс. Няма го във фрагрантика, затова само снимка. Нямам идея дали ще го нося сред хора, но за мое лично ползване е супер интересен.

# 57
Пропуснах парфюмите от ЧП на Сефора, но това пристигна днес  Simple Smile Получих и Круизния ангел, Алиен Есенс Абсолю и Ели Сааб Ле парфюм Интенз от Парфимо.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 18:41 от Ellinor*

# 58
Следя и makeup за Аник Гутал Nuit et Confidences в малки разфасовки, че 100 мл са ми много, особено за нещо непомирисвано.
flaconi.de - Nuit et Confidences - 50ml.  - 131лв.

# 59
  • Пловдив
Много благодаря за новата тема🍀
За сега очаквам един Hermes rubarb за мен ( дано ми хареса) и един Boucheron от Лили за подарък, а до края на годината може  да се обзаведа и с още някой не се знае☺

Общи условия

Активация на акаунт