Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 792
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 750
Бих искала да помоля за малко разяснение. Ще правя първа поръчка от skins.nl, но не ми е ясна доставката. Поръчката ми е за около 60 евро, виждам, че има 3 опции, но ми позволява да избера само тази, която струва 25 евро. Аз ли нещо не правя както трябва или опцията до България е само тази?
Да, само това е опцията за България. Освен, ако поръчката е над 150 Евро-тогава е безплатна.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 23:49 от tuali

# 751
  • Sofia
Моля за помощ от тези, които имат JPG - La Belle Le Parfum. Току-що го получих от Нотино и ме учуди колко е пълен 50 мл. Това нормално ли е?

Да, толкова е. Фабрично са до рамото и като се обърне и се излее в гърлото изглежда така.

# 752

Кодът вече работи.

# 753
Отстъпката вече е 15% в Скарлет бюти, да се има предвид.

# 754
Този път по-навременно се усетиха....Има-няма 24 часа, че друг път карат по няколко дни с няколко кода едновременно. Чак се чудя как им излизат сметките като ударят чертата, предвид че поначало цените им са ниски...Ама пък и продукти с изтекъл/изтичащ срок на годност продават. И оттам сгъват някой лев от нищото.
Разсъждавам си на глас...😁

# 755
Много благодаря!
Бих искала да помоля за малко разяснение. Ще правя първа поръчка от skins.nl, но не ми е ясна доставката. Поръчката ми е за около 60 евро, виждам, че има 3 опции, но ми позволява да избера само тази, която струва 25 евро. Аз ли нещо не правя както трябва или опцията до България е само тази?
Да, само това е опцията за България. Освен, ако поръчката е над 159 Евро-тогава е безплатна.

# 756
ВечеПетя, тяхната сметка хич не я мисля, те си я знаят, гледам да излиза моята WinkInnocent Чудих се на една Пантера, но две ще ми дойдат в повече .  Jo Malone VINTAGE GARDENIA COLOGNE 100ML беше на около 60 лв. както и Килиян, но ми стигат толкова експерименти. Поне нещата идват акуратно опаковани с видимо старание.
Между другото забелязах https://parfium.bg/cartier-la-panthere-dasmki-dezodorant?affid=36731578 , ако представлява интерес.

# 757
Има ли нещо евтино в Нотино с БД, че искам да пусна нещо малко и не ми се плаща тъпата им доставка?

# 758
# 759
Пробвах на комплект на Килиан и пише, че е невалиден. Сигурно не важи за всички марки.

# 760
Килиън и Мал почти винаги са напълно изключени. Иначе ще им вземат вероятно правата.

# 761
Малко за разведряване на атносферата 😄

# 762
  • Варна
Здравейте. Поръчах в деня с -15% 13.дек. от Нотино. На 15 ми доставиха. Върнах част от нещата в същия ден, при контакт със служител казаха за моя сметка трябвало та се връщах в Спиди. На следващия ден веднага имах отговор до11ч бях избрала една част от сумата за козметика да е под формата на купон, а другата ми я възстановиха по банков път вече(на 17) за един парфюм(похвално за бързината). Обаче не ми стана ясно защо платих тия 7.50 доставка щом са в 14 дн срок и тоя купон, който е валиден 1г се използва еднократно,в посочен пример ако имам 100 лв поръчка ще ми приспаднат 65, но ако имам 50 лв поръчка и използвам талона изгарям с 15лв. Не ми стана ясно също съчетава ли се с други промоции тоя код? Някой да се включи как е употребил такъв издаден му ваучер? Благодаря!

# 763
  • Пловдив
На мен също ми отговориха, че връщането е за моя сметка, независимо, че съм върнала в 14 дневен срок. Макар че преди година и половина може би, ми върнаха 4лв за доставката (тогава беше до офис на Спиди). В общите им условия е супер неясно.

# 764
За Коледното завишение Smiley : Преди две седмици купих Van cleef & Arpels Orchidee Vanille от parfium.bg с код цената дойде 127 лв. Моя колежка също го хареса и реши да купи за подарък и след като направи поръчка и се обадиха, че не е наличен. На следващия ден парфюмът стана наличен и цената стана 165лв, а сега и в Долче където беше 138лв стана 163лв. Добре, че се запасих. Но определено няма да купувам подаръци при това положение. Явно много магазини са на една вълна - Коледно завишение.

Общи условия

Активация на акаунт