Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 752
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 780
Tom Ford Black Orchid в Емаг с кода излиза 185.99 лв за 100 мл.

# 781
Здравейте, Парфимо дали пуснаха някой актуален код за отстъпка? Blush Знам, че сега уж има коледни оферти, но ми се струват завишени, а ме чакат 4 парфюма в кошницата Heart Eyes
Благодаря ви предварително Flowers Hibiscus

# 782
Здравейте, от къде мога да поръчам Christian Dior Sauvage - парфюм или парфюмна вода / 60 или 100 мл. /? Да не е менте и да е на добра цена.
Преди две седмици купих парфюмна вода от Нотино на 157лв -стотица

В момента в емаг - 100 мл - 142.80 лв, но.... Предлаган и с доставка от: EM-STYLE.....

# 783
Тази оферта добра ли е? С код излиза към 70лв.?

# 784
В douglas.bg - само днес!

# 785
  • Sandanski
Момичета да ви попитам. Поръчвали ли сте тестери от Testerito, какво ви е мнението? Дали са ментета, има доста положителни но и негативни коментари.

# 786
  • София
Момичета да ви попитам. Поръчвали ли сте тестери от Testerito, какво ви е мнението? Дали са ментета, има доста положителни но и негативни коментари.
Ментета.

# 787

Представете си, че си купувате "Chanel Coco Mademoiselle" - 100 ml . за 74 лв. и се хвалите на приятлеки, всички ахкат и ухкат като им кажете за колко сте го купили.Simple Smile

Обаче........

Глупава спрвака на второкласник в Google пказва, че този парфюм струва около 250 - 300 лв - 100мл. в най-изпитаните и проверени сайтове в Интернет.

Няма ли да ви гложди дали е оригинален? Ако спите спокойно и не ви пука, значи сте от оня процент от хората с положителното мнение.

Според вас какво ни е мнението?

# 788
  • Sandanski
За Шанел, със сигурност знам че няма как да е толкова пари и без да се налага правя  тази елементарна справка. Просто
се интересувах от  парфюм който не  е от ценовия диапазон на Шанел и затова се зачудих. Все пак, благодаря много. 😊

# 789
За Шанел, със сигурност знам че няма как да е толкова пари и без да се налага правя  тази елементарна справка. Просто
се интересувах от  парфюм който не  е от ценовия диапазон на Шанел и затова се зачудих. Все пак, благодаря много. 😊
Моля ви, не ни обиждайте повече, ако знаехте какво точно искате и търсите, щяхте да попитате точно и ясно. Тук всички носим кристални топки и винаги имаме точни отговори.

И да,  още една елементарана справка сочи,  че ако в един подобен сайт има фалшив ШАНЕЛ, логично е да има и други парфюми които не са от ценовия диапазон на шанела и също са фалшиви, или може би справката е прекалено сложна?

# 790
  • Sandanski
Aми да си призная честно не съм гледала другите парфюми в този сайт. Потърсих точно търсения от мен.Съжалявам за сериозната обида която ви нанесох.

# 791
https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-classique-eau-de-parfu … ni-100-ml-tester/

JPG Classique 100мл тестер - 94лв. Мисля, че цената е добра.

# 792
  • Sofia
1 бройка ноар на ТФ в Скарлет.

# 793
  • София
Не знам защо, но винаги като видя някой, който не пише често в темата да пита за някакъв такъв екзотичен сайт, си мисля, че е опит да се генерира трафик на съответния сайт Rolling Eyes
Разбира се, има ги и вариантите
 * Ония балъци в темата пак са пропуснали мега изгодните сделки
 * Мързи ме аз да проверявам и да мисля, чакай да накарам ония балъци в темата да го направят
.. и така нататък

И за да не е е съвсем офф, получих си и трите пратки от Скарлет, младежът от Спиди рано-рано тази сутрин ме зарадва. Червилата са всичко точно, в срок и симпатични цветове (макар единият да е леко встрани от снимките, и това, което нося обикновено). Cartier La Panthere Edition Soir и Baiser Fou са перфектни, дори умряли от студ си миришат както трябва.
Baiser Fou ми се стори като да е бил препакетиран в някакъв момент - кутията беше леко смачкана в единия ъгъл и целофанът изглеждаше като прашен от вътрешната страна, плюс че не беше поставен толкова плътно и беше залепен по-различно спрямо този на пантерата. Иначе си имаше лепенка на вносителя, а и парфюмът беше с празен ход - нямам съмнения за оригиналност и т.н. (познавам аромата добре, изпръскала съм няколко бутилчета), но ми стана странно.

# 794
Къде мога да открия серията Les Eaux de CHANEL? От летището в Ница избрах PARIS-RIVIERA за себе си, но искам да поръчам до Коледа за подарък в БГ 🧐
Като цени, ако някой има интерес:

Общи условия

Активация на акаунт