Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 868
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 975
# 976
Весела Коледа на всички! Flowers Evergreen Tree Бъдете много здрави и щастливи!

# 977
Здравейте, Весела Коледа на всички! Simple Smile
Не ми се иска да ви занимавам с такива неща сега, но вчера получих подарък от Дядо Коледа Grinning и имам съмнения, че парфюмът е оригинален. Пускам няколко снимки за вашите мнения.

Не съм чела да коментирате този магазин тук - става въпрос за един зад Ал. Невски в София. Парфюмът е тестер, но нещо ме гложди ...
Моля за мнения.
Благодаря предварително.

# 978
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО! Бъдете здрави и благословени! И не на последно място добре ухаещи Simple Smile

В Дъглас -10% на всичко означава ли и на намалените продукти?
И как се отразява проклетата Beauty Card? Физическа нямам, само в профила.

Имам талон за 15 лв отстъпка до 31.12. във физическите им магазини, който няма да ползвам. Ако на някой ще му свърши работа нека ми пише да му го дам.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 14:47 от НУКИ

# 979
  • Germany
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави вие и семействата ви!
Не ми се иска да ви занимавам с такива неща сега, но вчера получих подарък от Дядо Коледа Grinning и имам съмнения, че парфюмът е оригинален. Пускам няколко снимки за вашите мнения.

Скрит текст:

Не съм чела да коментирате този магазин тук - става въпрос за един зад Ал. Невски в София. Парфюмът е тестер, но нещо ме гложди ...
Моля за мнения.
Благодаря предварително.
Би трябвало да е парфюмерията на Париж 4, стар и изпитан магазин е сред парфюманите и доста известен сред софиянци. Нещата им са редовни, и поне от снимките и Вашият парфюм изглежда така. Виждам, че е от новите партиди, след ребрандирането и може и затова да има разлика с аромата, ако сравняте със стария на Тиери Мюглер. Ползвайте си го със здраве и настроение!

# 980
Честита Коледа!
Живи и здрави бъдете парфюмни манияци!

ето линк към сайта на Мюглер - има снимки на бутилката
https://www.mugler.com/int/fragrance/womens--fragrances/innocent … t/M010301001.html

# 981
Аз също съм пазарувала от тази парфюмерия на ул. Париж и всичко е наред. Редовни са.
...
Моля за мнения.
Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 15:33 от bubanka

# 982
Благодаря ви много. Heart Eyes Зарадвахте ме. Нарочно не казах името на фирмата, да, на Париж 4 е, погледнах на визитката.
Не бях засичала скоро мнения с този магазин и затова реших, че е от съмнителните. Simple Smile

# 983
Много добри цени на Givenchy и Hermes в Емаг.

# 984
Здравейте, един и същ парфюм в Нотино и Мейкъп (Makeup) за 100 мл са на напълно различна цена - в нотино е 185лв. , а в мейкъп - 134лв. . Не знам дали ако се доверя на мейкъп, за да спестя пари, няма да си изпатя. Смятах да си купя разфасовката 60мл от Нотино за 135лв. , но като видях този в мейкъп, вече не знам как да процедирам. Мнения?

# 985
  • Пловдив
Здравейте, един и същ парфюм в Нотино и Мейкъп (Makeup) за 100 мл са на напълно различна цена - в нотино е 185лв. , а в мейкъп - 134лв. . Не знам дали ако се доверя на мейкъп, за да спестя пари, няма да си изпатя. Смятах да си купя разфасовката 60мл от Нотино за 135лв. , но като видях този в мейкъп, вече не знам как да процедирам. Мнения?

Прочетете първия пост на темата.

# 986
Смърфиета,не  е толкова голяма разликата в цената. Нотино продават доста по-скъпо в повечето случаи. Мейкъп е изпитан сайт. Аз бих пазарувала  от там,където цената е най-ниска. Разбира се говоря за изпитаните сайтове .

# 987
  • при морето
Нотино продава доста по-скъпо от другите сайтове,но и Мейкъп не продава евтино.Ако тръгнеш да сравняваш цени и да ги съпоставяш по сайтове ще се хванеш за ...главата.Най-простичък пример ми са цените на турската марка  Nishane.Те са ,да кажем, що- годе приемливи в един сайт/май нямам право  да го кажа/,биват по-високи  в друг/да кажем с 80-100лв. отгоре/,но в трети вече направо те качват на стълбата с двойно по-големи цени.Циничното е,че третият постоянно пуска 15%,мин. година бяха 20% намаление,но дори и с него цените си остават безбожно високи.Така че какво да кажа.Всеки си преценява сам.Общо взето това е.

# 988
Нуки,  като правиш поръчка трябва да заявиш карта и след което да я отразиш в профила. Ако вече си въвела номер на карта и имаш регистрирана карта в профила от тук насетне като си вземеш и платиш поръчка, точките веднага се отразяват в картата сами. Моята съм я взимала от физически магазин, но от мои познати, които ползват само онлайн сайта така знам, че трябва в началото още да заявиш карта- и после те какво ти пращат - много не съм на ясно. Но точките сами се отразяват в профила ми, в момента, в който си взема поръчката от Еконт.

# 989
В емаг  смъква  от цената  10лв за именици, но само за продукти, предлагани от тях..

Общи условия

Активация на акаунт