Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 738
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Имам направена и потвърдена поръчка от скарлетбюти на 26.11.2021г и все още не съм си я получила. На някой друг бави ли му се също поръчката? Дали просто не са ме забравили 🤔🙄

Аз все още чакам две - от 22.11. и от 26.11.

То забравих вече какво бях поръчала, та явно не ми е и било спешно  Laughing

# 151
Аз пък леко давам 300 лв за непознат парфюм, защото в моят малки град няма къде да го пробвам. Почти винаги купувам на сляпо и не планирано. Както стана и с BDK. Мисля, че ще ми хареса. Явно съм хазартна личност.Simple Smile

# 152
  • Горна Оряховица
Момичета, някакви актуални кодове за Parfium.bg?  😁

# 153

FB5 намаля с пет процента.

# 154
  • Горна Оряховица

FB5 намаля с пет процента.
Супер си Wink
Поръчах
https://parfium.bg/paco-rabanne-pure-xs-night-parfyum-za-maje-be … akovka-edp-100-ml
Парфюм без опаковка, но прегледах навсякъде и цената там е най-добра:hugs:

# 155
  • Франция
Само днес в календара на https://essenza-nobile.de/?clearcache

Код : PD175 и получавате безплатно 17.5ml травъл парфюм на PUREDISTANCE , при покупка на парфюм над 100 евро,
Доколкото разбирам, промоцията е валидна само при покупка на пълен размер от същата марка. Simple Smile
Или има някакво допълнително условие?

# 156
Само днес в календара на https://essenza-nobile.de/?clearcache

Код : PD175 и получавате безплатно 17.5ml травъл парфюм на PUREDISTANCE , при покупка на парфюм над 100 евро,
Доколкото разбирам, промоцията е валидна само при покупка на пълен размер от същата марка. Simple Smile
Или има някакво допълнително условие?

Точно така, за пълен размер от същата марка. Какво са 1000 евро за 100мл. Simple Smile

# 157
Здравейте, има ли някакви актуални кодове за Скарлет и Парфимо? В Скарлет Promo15 вече не хваща или може би аз бъркам някъде. Искам да го ползвам за фдт.
P. S. Редактирам се, видях, че кода е само за ненамалени.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 14:01 от Stensfild

# 158
  • София
Фръц!, Magicjo, Macadamia, благодаря за информацията. Simple Smile Жалко, изпуснала съм, бих си взела 10 мл Руж Смоукинг или евентуално Табак Роуз, макар че последния не го познавам, но пък 10 мл са идеални за опознавателна цел. Дано пак заредят. Simple Smile

# 159
Tabac Rose BDK 10мл отново е наличен.

# 160
Да споделя за моя първи, супер неуспешен опит да поръчам от чужбина. На ЧП RedPanDa сподели страхотна оферта (поне на мен много ми хареса) от сайта на Memo. И реших и аз барабар Петко с мъжете да се впусна в приключение. Направих си регистрация, напълних си кошничката и ...нямам кредитна карта. Алтернативата - регистрация в Пейпал. Добре! Правя си аз, уж всичко точно, и приложение свалих, обаче при опит да заплатя ми пише че Пейпал е ограничил дейностите които мога да правя. След известно лутане разбрах че ми искат документ за самоличност и банково извлечение. Пращам и чакам. Мемо ми пращат сто имейла че ми пазят кошницата. След около 12 часа получавам съобщение че вече мога да разплащам в ПейПал. Бързо влизам да си пусна поръчката. Да ама пак не става. Този път ми трябва някакъв код който да получа на приложение на банката, което естествено нямам. Хубаво инсталирам и него. И воаля най-после минава плащане. Получавам потвърждение за поръчка. Парите са изтеглени. Мемо дори ми пращат код за следващата поръчка. Аз щастлива и супер доволна от себе си. Минават ден и половина и ПейПал ми пишат че Мемо са върнали парите. Получавам и от тях имейл че системата им отчитала че съм ненадеждна (тук ако някой може да даде идея какъв е проблема, ще съм благодарна), защото аз им пиша сърцераздирателен мейл как много съм искала да поръчам да ми кажат къде е проблема, за в бъдеще да знам като поръчвам. И започва един много любезен диалог с тях, в който така и не ми казват защо съм ненадеждна, но също ми искат документ за самоличност. Пращам и на тях и те ми пишат че ще ме вкарат в системата и ме уверят че ако си пусна нова поръчка ще направят всичко възможно да я осъществят. Аз решавам да изчакам докато видя наистина върнати паричките. Естествено удържана има такса. Не съм за трите лева, но все пак. Когато се отразяват промоцията е приключила ха-ха. Примирявам се. Случката по-скоро ме амбицира да чакам Коледа и да хвана някоя международна промоция.
Но тук не свършва историята. Получавам и маил от ДЧЛ и вече започам да се чудя какво се случва. Пиша на Мемо да си проверят, но те така и не ми отговарят. Разрових се в ДЧЛ, нямам опит с тях но в крайна сметка установих че е имало явно съставена и подадена товарителница, но пратка така и не им е предадена. Тъй че нищо не чакам аз от ЧП Simple Smile Simple Smile. Ако все пак получа нещо ще споделя, но едва ли, няма движение в ДЧЛ. Вероятно вината е някъде в мен по трасето, но къде така и не разбрах:thinking:

# 161
  • София
Искат да гонят клиенти, нямат нужда от нови? Кофти политика ....

# 162
Несесер или чанта - подарък с покупка от Estée Lauder

# 163
Надявах се да завърша годината с този красавец Montale Ristretto Cafe https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Ristretto-Intense-Cafe-55001.html , поръчах си го тъкмо навреме за празника тази седмица, но взе че не ми хареса... Много ми е кофти сега, само го отворих и го оставих, пуснах в темата за размените и за продажба. Трябваше да си взема Red tobacco, беше изгоден, но докато се начудя , се изчерпа и стрелях насляпо... голяма грешка. Frowning1

# 164
  • София
Tabac Rose BDK 10мл отново е наличен.
По-рано днес излизаха -7 броя от 10 мл и нямаше как да се добавят в количката (бутонът уж беше активен, но при натискане нищо не се получаваше - явно бъг); отделно имаше 100 мл. Сега няма нито 100, нито 10. Grinning Нищо, здраве да е.
Elits@, супер неприятна ситуация! Иначе Пейпал винаги искат някаква форма на верификация след регистрация, не е по изключение, моята я правих преди години и не помня в детайли, май ми теглиха символична сума от сметката тестово, после я върнаха, пък аз трябваше да получа и сложа някакъв код някъде... И отнема време за съжаление. Сега при мисълта, че трябва да си сменя картата в един момент, леко ми прилошава. Grinning Но пък не съм имала проблеми с първата си трансакция през тях, и аз правих регистрация тогава на пожар, за да поръчам парфюм. Grinning Така че според мен проблемът е при Memo и определено не са се справили никак добре, особено предвид ценовия клас и претенциите на марката, обслужването на клиенти трябва да е много по-добро!

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 16:01 от Klodilia

Общи условия

Активация на акаунт