Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 809
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора

# 721
Предполагам важи и за поръчки по телефона

# 722
# 723
Опитвам се да генерирам код за 5 % за Нотино, но не успявам...премахнаха ли ги или аз не правя нещо както трябва?

# 724
Както казваха едно време unterdenlinden и myako от бюфетните разпродажби във skins.nl Simple Smile

за феновете на  MEMO 3x10ml :

и MFK  35ml:

и Byredo 50ml:

# 725
Доста се увлякох днес в skins.nl, за съжаление жасмина на ex Nihilo свърши, но си взех неща на MFK, Nasomato, Widian и Sweet Morphine Ex Nihilo. Разбих ги на две поръчки и имаше по 7 мл подарък POL и 5 ml  екстракт бакара на MFK. Да напомня, че офертите са видими само за регистрирани: https://www.skins.nl/en/archives/

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 09:18 от unterdenlinden

# 726
  • София
Ето ми и скромната поръчка от Делириум.

# 727
  • by the sea
Доста се увлякох днес в skins.nl, за съжаление жасмина на ex Nihilo свърши, но си взех неща на MFK, Nasomato, Widian и Sweet Morphine Ex Nihilo. Разбих ги на две поръчки и имаше по 7 мл подарък POL и 5 ml  екстракт бакара на MFK. Да напомня, че офертите са видими само за регистрирани: https://www.skins.nl/en/archives/
здравей, на кой етап излизат подаръците ? Добавих два продукта и нямам подаръци Sad

# 728
Извинявайте че досаждам и си повтарям въпроса, но може ли да ми кажете този сайт надежден ли беше?
Защото го няма на първа страница, а харесах нещо и искам да поръчам. Благодаря предварително 👍

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 10:28 от Lale_Lili

# 729
Извинявайте че досаждам и си повтарям въпроса, но може ли да ми кажете този сайт надежден ли беше?
Защото го няма на първа страница, а харесах нещо и искам да поръчам. Благодаря предварително 👍

На мен не ми изглежда ОК. Виждам, че има телефон - позвънете им и преценете.

# 730
  • Пловдив
Докъде пазарувате от skins.nl - директно до България или до превозвач в Германия примерно?

# 731
Докъде пазарувате от skins.nl - директно до България или до превозвач в Германия примерно?

# 732
  • Пловдив
Да, това го видях, но може да не направя 150 евро и затова питах, дали някой е пробвал до превозвач.

# 733
Както казваха едно време unterdenlinden и myako от бюфетните разпродажби във skins.nl Simple Smile
Скрит текст:
за феновете на  MEMO 3x10ml :

и MFK  35ml:

и Byredo 50ml:

Milen, къде излизат тези цени. Нещо не се ориентирам в сайта. Гледам, гледам и не виждам намаления. Специална секция за намалени продукти ли има? Или отстъпката се добавя като сложиш в кошницата? Как стават тези красоти?

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 15:29 от bubanka

# 734
Milen, къде излизат тези цени. Нещо не се ориентирам в сайта. Гледам, гледам и не виждам намаления. Специална секция за намалени продукти ли има? Или отстъпката се добавя като сложиш в кошницата? Как стават тези красоти?

Трябва да си регистрирана и да си влязла в профил и после тук :

Общи условия

Активация на акаунт