Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 911
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 825
В parfumi-shop мини 7.5 мл на Love Tuberose на Amouage - невероятна красота е този парфюм, а как действа на мъжете…. нямам думи  Wink
Има ли пръскало?

# 826
  • София
А аз от сутринта въздишам, след като видях това в parfimo.bg :

Супер любопитен ми е, а доколкото зная - спрян от производство.
Да беше поне 50 мл., че тази цена ме задавя... Sad

# 827
В parfumi-shop мини 7.5 мл на Love Tuberose на Amouage - невероятна красота е този парфюм, а как действа на мъжете…. нямам думи  Wink
Има ли пръскало?
нямам идея
утре може да питаме по телефон/вайбър

# 828
В parfumi-shop мини 7.5 мл на Love Tuberose на Amouage - невероятна красота е този парфюм, а как действа на мъжете…. нямам думи  Wink
Има ли пръскало?
нямам идея
утре може да питаме по телефон/вайбър
Нямат. Имам Love Mimosa от тези същите минита.

# 829
  • Варна
С кой код се намалят парфюмите в емаг?
В Спиди и Еконт ме чакат Chance eau Fraiche ( много години го заглеждам по летища и се чудя дали го харесвам достатъчно, накрая реших, че го искам за следващото лято) и Explorer за мен и тийна. И сега, като чета за Sauvage се чудя дали да не откажа Монт Блан и да му поръчам Диор. Става ли за 16 годишен?

# 830
С кой код се намалят парфюмите в емаг?
В Спиди и Еконт ме чакат Chance eau Fraiche ( много години го заглеждам по летища и се чудя дали го харесвам достатъчно, накрая реших, че го искам за следващото лято) и Explorer за мен и тийна. И сега, като чета за Sauvage се чудя дали да не откажа Монт Блан и да му поръчам Диор. Става ли за 16 годишен?
на страницата на намалените парфюми си пише с червено, не всички са намалени.

от тези трите само за Nero Assoluto има код

# 831
# 832
Възползвах се от намалението и пратката дойде за ден. Доставят до адрес, но може да се пренасочи до офис. Simple Smile Минава ми през ума да поръчам още нещо, но си казвам спри се, спри се…, и като се знам довечера ще им звънна 😆

# 833
Здравейте, как мога да видя Шанел парфюмите в Сефора и да  поръчам? Намерих каталог за поръчка по телефона, но не видях Шанел.
Благодаря Ви!

# 834
vodica, вие къде бяхте когато този парфюм беше на 300 и нещо левва преди 2 седмици. Simple Smile ,  имаше и 50 мл.  - спим ! Simple Smile

За феновете на бялата смърт: https://parfium.bg/guerlain-joyeuse-tubereuse-uniseks-parfyum-bez-opakovka-edp

# 835
Май е трябвало да измрънкам тук в темата и веднага известие от Спиди. Току що получих Mon Guerlain от Елинор, и Black opium YSL, от Мейкъп, много съм щастлива 🥰 Бяха подаръци за РД, който беше миналата седмица, но се забавиха. Mon ми излезна 136.65 с кода и доставката, а YSL 61 лв.
Скрит текст:

# 836
  • Пловдив
Този сайт читав ли е? Цената тук е много ниска ...
https://discountmarket.eu/product/guerlain-lhomme-ideal-edt-100m … _source=pazaruvaj

# 837
# 838
Поръчах си мостра от Парфимо на Amouage Blossom Love и или е счупена и не успявам да я пръсна, или е изпръскана... Знам, че е 8 лева, но ме е яд.

# 839
  • Варна
И от мен Не.От личен опит преди да ви открия преди много теми.Още си пазя един  Трезор на Ланком да ми е обеца на ухото въпреки,че цената не беше от най-ниските,но пък се оказа абсолютно менте.
Телефона го вдигат първия път,когато разбраха,че е раклемация  ме помолиха да им пиша на мейла (Такъв в началото нямаше) и забравиха,че трябва да отговарят.Вече са сложили и адрес,но преди и това нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт